Hoe wachtwoord beveiligde PDF bestanden te ontgrendelen
Opmerking

Hoe wachtwoord beveiligde PDF bestanden te ontgrendelen

Laatst bijgewerkt op 01-11-2017 door

PDF vaak gebruikt wordt om documenten te versturen zoals belangrijke of vertrouwelijke bestanden, kwamen de makers van PDF, dit is Adobe, met een idee van het gebruik van een wachtwoord om alle belangrijke bestanden die gedeeld worden te beveiligen. Het vergrendelen van een PDF document is een goede maatregel om uw bestand te beveiligen. Er kan echter een probleem optreden als het wachtwoord vergeten wordt. Dit is de meest voorkomende zorg die veel PDF gebruikers hebben, en dit is ook de reden waarom veel gebruikers de eenvoudigste manier zoeken om PDF bestanden te ontgrendelen.

Ontgrendel een PDF-bestand met de online tools

In het geval dat u dringend een PDF beveiligd bestand wilt openen, kunt u profiteren van deze methoden door het gebruik van deze prachtige applicaties die u kunnen helpen een PDF bestand dat geblokkeerd is te openen. Hun aanpak kan verschillen van de andere, maar de functies zijn bijna identiek, het is aan u om te bepalen welke het meest aan uw wensen voldoet.

PDF UNLOCK

In deze eerste methode zullen we gebruik maken van een gratis PDF ontgrendelaar, welke de PDF UNLOCK heet. Door het gebruik van dit product kunt u gemakkelijk toegang krijgen tot een vergrendeld PDF bestand met het gebruik van internet. Dit programma heeft een gebruikersinterface die zelfs gebruikt kan worden door beginners. Open gewoon deze app, Blader voor het bestand dat u wilt ontgrendelen en als u eenmaal geselecteerd heeft drukt u gewoon op de “Ontgrendel” knop en u bent klaar.Hoewel PDF-documenten ontgrendelen erg eenvoudig lijkt met deze service, zijn er toch nog enkele beperkingen tijdens het gebruik ervan.

PDF UNLOCK

Nadelen:

 • Als je bestand groter is dan 5MB, kan je de tool niet gebruiken om het te ontgrendelen. Als je dat wel wilt doen, moet je een eenmalige prijs van $2,99 betalen om de ontgrendelde versie van je bestand te downloaden.
 • Je zou de advertenties ook vervelend kunnen vinden bij het gebruik van de service.

Free my pdf

Met deze volgende methode zullen we weer PDF bestand online ontgrendelen, maar dit keer is de applicatie die we kunnen gebruiken de Free my pdf. Misschien vindt u dit hulpmiddel een beetje zoals de eerste methode, dit komt door het feit dat ze worden aangedreven door het internet en worden uitgevoerd met een bijna identiek proces. En het mooie van dit hulpmiddel is dat het kan omgaan met bestanden zo groot als 150m maximaal bestand wat geweldig is. Om PDF te ontgrendelen kunt u eenvoudigweg OntgrendelmijnPDF pagina openen, “Blader” naar het bestand dat u wilt verwerken, eenmaal geselecteerd klikt u op de knop “Doe het” en u bent klaar om te gaan.

Voordat je het gaat testen, heb a.u.b. aandacht voor deze nadelen.

Free my pdf

Nadelen:

 • Het kan enkel die PDFs behandelen die geopend kunnen worden zonder een plugin van een derde partij te gebruiken.
 • De service kan je niet helpen bij het ontgrendelen van een PDF die gecodeerd met een wachtwoord.

Gebruik deze efficiënte shareware om PDF te ontgrendelen

In het geval dat u geen online applicatie wilt gebruiken vanwege de gebreken die ze kunnen hebben, is het raadzaam om de modernste software te gebruiken om PDF bestanden te ontgrendelen. Het is niets minder dan de Apowersoft PDF Password Remover. Dit is een krachtig programma dat in korte tijd beveiligde PDF bestanden kan ontgrendelen met behulp van de nieuwste innovatie in PDF ontgrendeling. Ook is het stabiel en betrouwbaar genoeg om aan u ontgrendel behoeften te voldoen, zelfs zonder internet verbinding. De interessante functies dat dit programma omvat zijn onder andere: de mogelijkheid om twee soorten PDF wachtwoorden te ontgrendelen, het efficiënt decoderen van PDF bestanden, het zeer krachtig verwijderen van beperkingen en het heeft de meest interactieve en eenvoudige grafische interface voor gebruik. Hier is de stap-voor-staphandleiding:

 1. Download en installeer het op je computer.

  Download

 2. RVoer het uit en klik op “Bestand” > “Openen” of druk simpelweg op “Ctrl+O” op je toetsenbord om je bestand te importeren. Als het bestand dat je wilt ontgrendelen beveiligd is met een wachtwoord, geef dan a.u.b. het wachtwoord in om het te openen. Klik daarna op “OK”.
 3. Klik op het tabblad “Beveiliging” bovenaan de interface en klik op “Beveiliging Verwijderen” > “OK”. Klik op “Bestand” > “Opslaan als” om het op te slaan. Nu is de beperking van het PDF-bestand succesvol verwijderd.

PDF-documenten te ontgrendelen

Een PDF met wachtwoordbeveiliging ontgrendelen is erg eenvoudig met deze shareware. Daarnaast bevat het ook veel anderen nuttige PDF bewerkingsfuncties die je nodig zou kunnen hebben voor het beheren van je PDF-bestanden.

 • Het geeft je veel verschillende modi voor het bekijken van je PDF-bestand, zoals één pagina, twee pagina’s scrollen, marquee-zoom, vaste breedte, vaste hoogte, enzovoort.
 • Het laat je ook toe om de inhoud van de PDF te bewerken door tekstformats aan te passen, de afbeeldingen om te draaien of roteren en nieuwe foto’s toe te voegen.
 • Je kunt ook opmerkingen toevoegen door middel van kleefstickers, markeringen of gewone tekst.
 • Het biedt je veel opties voor het organiseren van je PDF-pagina’s, inclusief splitsen, combineren, roteren, bijsnijden, uittrekken, enz.
 • Het helpt je ook om je bestand te beveiligen door een wachtwoord in te stellen of het te ondertekenen met een speciale handtekening.

Het vergelijken met bovengenoemde oplossingen

Als we een vergelijking gaan maken van alle oplossingen en hulmiddelen die we hierboven vermeld hebben, kunnen we zeggen dat Apowersoft PDF Wachtwoord Remover duidelijk het wachtwoord ontgrendel programma is, dat men moet hebben omdat het gewoon elk PDF bestand kan verwerken, zelfs zonder een internetverbinding. Het is ook zeer stabiel in vergelijking met die internet gebaseerde programma’s die uitsluiten vertrouwen op het internet om te kunnen functioneren. Het zijn allemaal goede toepassingen, maar ik geef dit aan Apowersoft PDF Wachtwoord Remover , kom en onderzoek het.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 11 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarPDF Oplossingen en Tips.Laatst bijgewerkt op 01-11-2017

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen

Nieuws

 

Tips en Bronnen

Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven