Hoe u zonder iTunes films naar iPad overzet
Opmerking

Hoe u zonder iTunes films naar iPad overzet

Laatst bijgewerkt op 14-03-2019 door

In het verleden keken we vaak films op TV of in de bioscoop. In tegenstelling tot deze traditionele methoden, biedt iPad een meer flexible en makkelijkere mogelijkheid voor het bekijken van films onderweg of thuis. Hoewel iTunes een groot aanbod aan films heefft voor iPad, is het niet gratis en bovendien vaak lastig om deze in iTunes te kopen. U vraagt zich dus wellicht af hoe u zonder iTunes films naar uw iPad overzet. Om deze vraag te beantwoorden bespreekt dit artikel enkele hulpmiddelen waarmee iPad gebruikers snel hun favoriete films van hun computer naar hun toestel kunnen overzetten.

Handige oplossing voor het overzetten van films naar iPad zonder iTunes

 1. De beste keuze voor het overzetten van films naar iPad
 2. Makkelijk gebruik van iTunes om films aan iPad toe te voegen

Het overzetten van films naar uw iPad zou veel makkelijker zijn als deze in Apple-geschikte formaten kwamen. Helaas is dit voor de meeste films niet het geval, wat doorgaans het re-encoding en rommelen betekent om ze te laten werken. Gelukkig zijn er handige hulpmiddelen waarmee u makkelijk films in verschillende formaten aan uw iPad kunt toevoegen, zonder dat u daarvoor iTunes of een jailbreak voor nodig heeft.

U kun took deze video bekijken voor een dynamische demonstratie voor hoe u zonder iTunes films naar iPad overzet.

Apowersoft Phone Manager – Snel overzetten van films naar iPad zonder iTunes

Apowersoft Phone Manager is een complete beheerssoftware voor tabletten en mobiele telefoons, welke werkt op iOS en Android systemen. Deze tleefoon manager is populair bij mobiele telefoongebruikers dankzij de efficiëntie in het overzetten van bestanden tussen PC en iPad. Hiermee kunt u moeiteloos films overzetten in welk formaat dan ook naar uw iPad zonder dat u daar andere hulpmiddelen voor nodig heeft.

 • Download dit programma voor het overzetten van films hieronder en installeer het op uw PC.

  Download

 • Open het programma en vervind uw iPad via de USB kabel met uw PC. Klik op “Vertrouwen” zodra een notificatie verschijnt op uw iPad welke vraagt of u de app vertrouwt.
 • Zodra verbonden, ga naar “Video’s” om te zien welke films al op uw iPad staan.
 • Klik op “Importeren”, selecteer de films die u van uw computer wilt overzetten, en bevestig dit door op “Openen” te klikken. Binnen een minuut worden de films zonder iTunes op uw iPad gezet.

  overzetten van films naar iPad zonder iTunes

 • Zodra voltooid, verbreekt u de verbinding tussen uw iPad en computer door op de “Verbinding verbreken“ knop te klikken.

Naast het overzetten van films, kunt u deze telefoon manager ook gebruiken voor het overzetten van andere video’s. Als u ongewenste films wilt verwijderen om ruimte vrij te maken of iPad films naar andere toestellen wil overzetten voor een backup, kann deze telefoon manager dato ok. Bovendien kunt u Apowersoft Phone Manager gebruiken voor het beheren, bekijken, herstellen, en backups maken van uw tablet of mobiele data op uw computer, waaronder, maar niet beperkt tot, liedjes, video’s, foto’s, berichten, contacten, apps, favorieten, gespreksbestanden en achtegronden. Het laat u met een enkele klik uw ipad beheren. Dit programma is daarom een goede oplossing voor het kopiëren van films naar uw iPad zonder iTunes.

iTunes – makkelijk gebruik voor het toevoegen van films aan iPad

iTunes is een alternatief voor iOS gebruikers voor het overzetten van verschillende films, maar het proces voor het overzetten van films naar iPad kan nogal complex zijn. Voordat u iTunes kunt gebruiken om deze met uw iPad te synchroniseren, dient u ze eerst in een door iTunes goedgekeurd formaat om te zetten om ze zo naar uw iTunes bibliotheek te importeren. Tijdens dit proces kunnen er nogal wat notificatie-vensters verschijnen ter bevestiging. Wees hierbij voorzichtig, omdat een verkeerde selectie tot het verlies van data kann leiden. Dit kan nogal wat paniek bij gebruikers veroorzaken. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom Apple gebruikers tegenwoordig liever andere software gebruiken, zoals Apowersoft Phone Manager, iTools, iExplorer of Dropbox voor het overzetten van films naar iPad, in plaats van via iTunes.

kopiëren van films naar uw iPad

Met deze oplossingen voor het overzetten van films naar iPad zonder iTunes kunt u films van meer bronnen verkrijgen. In vergelijking met andere methoden voor het overzetten van films, is Apowersoft Phone Manager een van de beste als het aankomt of veiligheid en efficiëntie.

Beoordeling: 4.3 / 5 (Gebaseerd op 36 beoordelingen) Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door: Op naarMobiele Manager, PC naar iPhone-overdracht. Laatst bijgewerkt op 14-03-2019

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen

Nieuws

 

Tips en Bronnen

Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven