KIK Messenger voor PC
Opmerking

KIK Messenger voor PC

Laatst bijgewerkt op 17-07-2018 door

In dit snelgroeiende tijdperk is het instant messaging-programma een erg populaire chattools geworden onder tieners of zelfs onder volwassenen. En er zijn veel chatapps om uit te kiezen zodat je kunt communiceren met familie, vrienden of geliefden. KIK Messenger is een van die apps. KIK is voor mobiele apparaten juist zoals andere gelijkaardige programma’s. En omdat er geen KIK Messenger voor PC bestaat, willen we je enkele manieren tonen waarop je het kunt gebruiken op je computer.

Hoe je Eigen KIK Messenger voor PC Krijgen?

ApowerMirror

Als je KIK vanop de computer wilt gebruiken, kan dit programma je absoluut helpen. Dit is een uitstekende spiegelings- en controletool voor telefoons, wat betekent dat je ermee een telefoonscherm kunt streamen op PC en het apparaat kunt controleren vanop de computer, in andere woorden, KIK voor Windows kunt gebruiken. We moeten hier wel opmerken dat enkel Android-gebruikers hun telefoons vanop PC kunnen controleren met dit programma, iOS-gebruikers kunnen enkel hun scherm streamen op de computer. Laten we nu de stappen voor het gebruik van KIK op computer bekijken:

 1. Download en installeer ApowerMirror.

  Download

 2. Start het program en verbind het met je mobiele apparaat met een USB-kabel of Wi-Fi-netwerk. Voor een gedetailleerde handleiding en allesomvattende functie-introductie van dit programma kan je deze handleiding raadplegen.
 3. Eens verbonden, zal het telefoonscherm gestreamd worden op PC. Open dan KIK Messengern.

  open kik

 4. En we zijn klaar! We kunnen nu KIK Messenger op computer gebruiken.

  bekijk kik op pc

Andyroid

Andyroid is een Android-emulator die best gelijkaardig is aan BlueStacks, Deze emulator bevat volledige Android UI, dus is het alsof je een tweede Android-apparaat op Windows hebt. Je kunt apps downloaden en gebruiken op het bureaublad en meldingen ontvangen zoals op de telefoon. Daarom kunnen we KIK Messenger op PC krijgen met deze slimme tool.

 1. Download en installeer Andyroid.
 2. Start de software en ga naar Google Play Store vanop het bureaublad.

  ga naar de Play Store

 3. Zoek naar KIK Messenger en installeer het.
  Opmerking: Je kunt het scherm ook in een horizontale richting plaatsen door op het rotatie-icoon te klikken.

  draai het scherm

 4. Eens KIK geïnstalleerd is, kan je het openen en KIK voor PC gebruiken.

  kik op pc

Conclusion

Algemeen gesproken bevatten zowel ApowerMirror als Andyroid veelomvattende functies: ApowerMirror kan telefoonschermen spiegelen en controleren, en heeft ook bijkomende karakteristieken zoals video-opname, schermbewerking en game-emulator. Bovendien kun je dit programma gebruiken om WhatsApp op pc te lezen of om Instagram op Windows te posten, verwacht het te gebruiken voor KIK. En Andyroid is je exclusieve Android-telefoon op PC en helpt je met alle operaties die uitgevoerd kunnen worden op een normaal Android-apparaat. Dus is het fair te zeggen dat beide tools erg praktisch zijn voor het gebruiken van KIK Messenger voor Windows.

Beoordeling:4.8 /5(Gebaseerd op 16 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarSpiegel Telefoon.Laatst bijgewerkt op 17-07-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen

Meer middelen

Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven