Snel PDF naar PowerPoint Converteren op Android
Opmerking

Snel PDF naar PowerPoint Converteren op Android

Laatst bijgewerkt op 13-11-2019 door

Wanneer het gaat over het maken van presentaties, is Microsoft PowerPoint veruit de beste tool om te gebruiken. Dit is een populaire software met veel nuttige functies, zoals animaties, die de slides erg kunnen doen opvallen, en je presentatie aantrekkelijker maken. In dit geval is het gebruiken van een PPT voor een presentatie beter dan een PDF te gebruiken. Soms ontvang je een PDF document op weg naar huis of onderweg naar het kantoor, en wil je dat gebruiken voor de presentatie. Hier bevelen we enkele apps aan om je te helpen bij PDF naar PPT converteren op Android, zodat je met de PPT kunt werken, zelfs wanneer je onderweg bent.

Twee Oplossingen voorPDF naar PowerPoint Converteren op Android

Apowersoft PDF Converter

Apowersoft PDFConverter is een multi-platform app die gebruikt kan worden op je Android, iOS,Windows en Mac apparaten. Zoals de naam aangeeft, is de hoofdfunctie hetconverteren van PDF. En PDF naar PPT converteren gaat moeiteloos, en alle PPTbestanden zijn ook bewerkbaar en alle data wordt behouden. Maar het allerbesteis dat deze tool een functie bevat waarmee je erg snel documenten kuntconverteren – het kan PDFs in groep converteren.

Volg de onderstaande stappen om te leren hoe PDF naar PPT converteren op Android gedaan wordt met Apowersoft PDF Converter.

  • Klik op de downloadknop hieronder om de app op je Android te downloaden.

    Download

  • Open de app en tik direct op “PDF naar PPT”.PDF naar PPT
  • Druk op de knop “Bestand kiezen”, kies welke bestanden je naar PPT wilt converteren en tik dan op “Klaar”.upload PDF om te zetten
  • Ten laatste, druk op de knop “Converteren” en wacht totdat het omzettingsproces afgerond is.geconverteerde ppt van PDF

Om de verwerkte documenten te bekijken, tik je op “Document bekijken” en dan op het document dat je wilt checken. Daarna kan je het openen met de PPT viewer app op je Android telefoon.

Apowersoft Online PDF naar PPT

Een andere tool die je kunt gebruiken voor het converteren van PDF naar PowerPoint op Android is de Apowersoft online PDF naar PPT tool. Dit is een op het web gebaseerde app waarmee je bestanden gratis kunt converteren. En het is beschikbaar op je mobiele telefoon en je computers browsers. Hiermee kan je je PDF bestanden verwerken in enkele kliks. Hieronder staat uitgelegd hoe deze website werkt.

  • Ga naar je Chrome browser op Android en bezoek de website.
  • Tik op de knop “Bestand kiezen” en dan op “Bestanden” om een PDF bestanden te selecteren op je mobiele telefoon.
  • Daarna zal de website beginnen met uploaden en converteren.
  • Eens klaar, druk op de knop “Download” om het PPT bestand op je Android op te slaan.
converteer PDF online naar PPT

Deze oplossing is gratis te gebruiken, maar je kunt hiermee niet meerdere PDFs tegelijkertijd uploaden en verwerken. Het is dus het meest geschikt voor mensen die maar enkele documenten moeten converteren.

Extra Tip – Een Eenvoudige Manier voor PPT Afspelen op Je Android

Nadat het PDF naar PPTconverteren op Android kan je de Microsoft Office app gebruiken om PPT tebewerken op je Android. Hier vertel ik je over een handige manier, je moetzelfs niet eens de PPT overzetten naar je computer, maar je kunt presentatiesmaken met je telefoon en computer.

ApowerMirror is een applicatie die het scherm van je Android apparaat kan projecteren op de computer. Met deze app moet je dus niet steeds voor je computer zitten, maar kan je de PowerPoint afspelen door de PPT te verschuiven op je Android telefoon. En het bevat ook een whiteboardfunctie waarmee je op de presentatie kunt tekenen en je ideeën kunt uitleggen. ApowerMirror kan erg handig zijn, vooral wanneer je een presentatie wilt geven op een groter scherm.

mirror PPT naar pc

Conclusie

Alles wordt nu erg handig,omdat je nu PDF naar PowerPoint kunt converteren op Android, waarna je decontent van de PDF kunt gebruiken voor je PPT presentatie en apps kuntgebruiken voor het aanpassen van je PPT zelfs wanneer je niet op kantoor bent.En een mobiele telefoon meenemen is gewoon veel handiger dan steeds een laptopte moeten meedragen. Als onze oplossingen je hielpen of je andere goedefuncties tegenkomt tijdens het gebruik van onze oplossingen, vertel het ons danhieronder in de reacties!

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 16 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door:Op naarPDF Oplossingen en Tips.Laatst bijgewerkt op 13-11-2019

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen

Nieuws

 

Tips en Bronnen

Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven