Gratis Online Video Downloader

Download Alle Video’s Gratis Online

Beoordelingen ( 1 )
SCROLL

Makkelijk te Downloaden

Werkt Volledig met Alle Browsers en Platforms

Apowersoft gratis online video downloader werkt volledig met alle populaire browsers, waaronder Google Chrome, IE, Firefox, Opera en Maxthon. Het voert de downloaders snel en gemakkelijk uit. Bovendien wordt het ondersteund door zowel Windows als Mac.

Download Gratis Video’s van meer dan 10,000 Video Sites

Deze gratis online video downloader laat u niet alleen gratis video’s van YouTube downloaden, maar ondersteunt ook het downloaden van andere video websites zoals Dailymotion, Break, Metacafe, yovideo, 123video, publiekeomroep.nl, Vimeo en nog veel meer. Het biedt ook veel verschillende formaten voor uw video’s, zoals MP4, 3GP, FLV, WMV, MP3, WEBM, MOV, etc. Bovendien kunt u de video’s ook in HD opslaan.

Ontdek Gemakkelijk Wat Anderen Bekijken

De zoekfunctie zal u veel tijd besparen bij het zoeken van video’s, en levert binnen enkele seconden relevante resultaten. De zoekresultaten worden regelmatig geupdate zodat u makkelijker gave video’s vindt. Er zijn ook live video’s beschikbaar om te bekijken en direct te downloaden.

Volledig veilig, schoon en makkelijk in het gebruik

Om een video van het internet te downloaden hoeft u alleen maar de URL te kopiëren en plakken, waardoor u dus met een enkele klik kunt downloaden. In tegenstelling tot andere video downloader software, voert deze alle downloads binnen uw browser uit.

Krachtige API Dienst

De API dienst laat mensen volledig gebruik maken van Apowersoft Gratis Online Video Downloader en laat u de download service ook op uw eigen website of toepassing aanbieden. Als u interesse hebt in deze dienst, neem dan contact met ons op.

Makkelijkste Interface

 • voornaamste interface
 • Download video's
 • Selecteer formaten

  Hoor zelf wat onze klanten zeggen

  Beoordeling: 4.0 - Gebaseerd op 2920 beoordelingen. 1 recensies
  • volatine
  • André
  • Ale

   Waarom Online Video Downloader Kiezen

   Plaats een Opmerking

   Voer uw naam in!
   Voer tekst voor uw opmerking toe!

   Opmerking (0)

   Beoordelingen en Nominaties

   Ondersteuning
   Deel
   Beoordelingen
   Reageer
   Terug naar boven