Apowersoft Video Downloader API

Apowersoft Online Video Downloader API werd speciaal ontworpen voor webmasters, bloggers, ontwikkelaars en anderen om zo onze download diensten aan hun gebruikers aan te bieden. Om de API van onze OOnline Video Downloader te verkrijgen, hoeft u alleen maar de code op uw website te plakken. Hiermee kunt u dus gemakkelijk de video download service op uw website integreren. Het laat gebruikers video’s gratis downloaden, wat enorm handig kan zijn voor uw bezoekers en klanten. Voor de beste gebruikerservaring zullen we deze toepassing blijven optimalizeren. Suggesties voor verbeteringen zijn altijd welkom en helpen ons enorm bij het verbteren van de video downloader.

Hoe u Apowersoft Video Downloader API gebruikt

1. Selecteer een knop

2. Voer tekst in de knop in

3. Bekijk het resultaat

4. Kopieer en plak de code

Ondersteunde Websites

Apowersoft Video Downloader API ondersteunt meer dan 90 video websites, waaronder YouTube, VEOH, Liveleak, Vimeo, Dailymotion enzovoort.

Als u wilt dat wij een nieuwe video website testen en toevoegen, zend ons de website dan hier.

Apowersoft Video Downloader API Overzicht

Met deze video downloader API kunt u gratis video’s downloaden van meer dan 10.000 websites, zoals YouTube, Facebook, Google+, Dailymotion, Break, Metacafe, Bliptv, Vimeo, etc. Bovendien werkt het met alle browswers, waaronder Google Chrome, Firefox, Edge, IE, Opera, enzovoort. Het laat u ook alle beschikbare videoformaten downloaden zodat u de video na het downloaden niet meer verder in een geschikt formaat hoeft om te zetten.

Het downloadproces is ook heel makkelijk. Plak de URL in het aangegeven veld en selecteer het gewenste formaat, en sla de video vervolgens op uw PC op door op Downloaden te klikken. Zodra gedownload, kunt u het videobestand met een enkele klik weer vinden. Vervolgens kunt u het op uw computer bekijken of naar andere toestellen overzetten.

Correct Gebruik van Apowersoft Video Downloader API

Voor persoonlijke gebruikers, wijzen wij erop dat de licentie voor het gebruik van API effectief is vanaf de datum dat u het begint te gebruiken. U dient er onvoorwaardelijk mee in te stemmen de API uitsluitend voor niet-winstmakende doeleinden te gebruiken. Eventueel gebruik voor advertenties, herontwikkeling of integratie in programma’s zonder hiervoor onze toestemming te verkrijgen, is verboden.

Zakelijke gebruikers die onze API voor zakelijk gebruik of productlijnen willen gebruiken zonder advertenties, kunnen een zakelijke licentie aanvragen door dit online formulier in te vullen. En als u deze overeenkomst namens uw bedrijf sluit, dient u de bevoegdheid te hebben uw organisatie in deze overeenkomst te binden en verantwoordelijkheid te dragen ingeval van enig conflict.