Foto Viewer

Beste hulpmiddel om perfect HEIC, JPG, PNG, BMP-afbeeldingen te bekijken

Beoordelingen (0)
Bekijk Videohandleiding
SCROLL

Sneller! Lichter! Vloeiender!

Met het gebruiksvriendelijke menu en krachtige functionaliteeit, brengt Apowersoft Foto Viewer u de beste ervaring voor het bekijken van afbeeldingen. Het maakt gebruik van efficiënte computertechnologie, zodat u de foto kunt bekijken zodra u er op klikt.

MEER LEREN
RAM
100%

Laag Geheugengebruik

Dit hulpmiddel gebruikt maar weinig geheugen en belast de CPU dus nauwelijks. U kunt zelfs gemakkelijk foto’s bekijken op computers met een lage configuratie.

Bekijk Gemakkelijker Lange Afbeeldingen

U hoeft afbeeldingen niet meer omhoog en omlaag te slepen om ze helemaal te bekijken. Met dit hulpmiddel scroll u simpelweg met uw muis om lange afbeeldingen te bekijken. Dit is zonder twijfel het beste alternatief op Windows Foto Viewer.

INPAKKEN

Ondersteunt Meerdere Bestandstypen

Naast de populaire bestandsformaten zoals BMP, PNG, JPG en TTIF, ondersteunt dit programma ook professionele bestandsformaten, zoals HEIC (HEIF), PSD, CDR, RAW, etc.

MEER LEREN
PSD
Camera Afbeelding
PDF Bestanden

PDF Bestanden

Met dit programma zult u geen andere PDF reader meer nodig hebben. Naast het bekijken van afbeeldingen, kan dit hulpmiddel ook PDF bestanden lezen.

Foto’s in Andere Formaten

Deze toepassing ondersteunt speciale formaten in Photoshop, CoreDraw, Ai en anderen. U kun took direct foto’s openen die u heeft genomen met Canon, Sony, Nikon, Olympus, Matsushita en andere camera’s.

INPAKKEN

Neem met een enkele klik screenshots

Met dit hulpmiddel kunt u een screenshot maken van een deel van uw computerscherm. Het laat u ook lijnen, tekst, pijltjes en andere bewerkingen toevoegen.

MEER LEREN

Screenshot alles op uw scherm

Deze foto viewer laat u screenshots maken van wat u maar op uw scherm ziet, en doet dit razendsnel dankzij de sneltoetsen. Maak opnames van een deel van uw scherm, toepassingsvenster, menu’s en van uw volledig scherm.

Sla screenshots gemakkelijk op

Nadat u een screenshot hebt gemaakt, kunt u met uw muis dubbelklikken om de afbeelding naar uw plakbord te verplaatsen en het in andere toepassingen te plakken. U kunt het ook direct op uw lokale schijf opslaan.

INPAKKEN

Bewerk meerdere afbeeldingen tegelijk

Dit hulpmiddel biedt ook een functie waarmee u meerdere afbeeldingen tegelijk kunt bewerken. U kunt ze converteren, de bestandsgrootte wijzigen of ze hernoemen, en alles met slechts enkele klikken.

Hernoemen
Converteer bestandstype
Grootte aanpassen

Deel afbeeldingen direct

Wilt u ook wel eens afbeeldingen met vrienden delen zodra u ze online ziet? Deze afbeeldingsviewer laat u dat binnen slechts enkele seconden doen.

MEER LEREN
Cloud
Sociaal

Pas het delen van afbeeldingen aan

Het enige wat u nodig heeft is uw gebruikersnaam en wachtwoord de eerste keer dat u inlogt, en alle volgende keren zult u automatisch worden ingelogd als u afbeeldingen wilt delen. Bovendien kunt u het aanpassen en direct naar uw meest gebruikte sociale media platforms delen.

Gratis cloud opslag

Apowersoft Foto Viewer biedt ook gratis cloud opslag. Nadat u een foto hebt gedeeld, zult u er een link naartoe ontvangen, welke u de afbeelding in forums, blogs, etc laat delen.

INPAKKEN

Makkelijkste Interface

 • hoofd menu
 • open afbeelding
 • bekijk afbeelding
 • slide

  Waarom Apowersoft Foto Viewer kiezen

  Beoordeling: 5.0- Gebaseerd op 97 beoordelingen.
  • Deze foto viewer is veel better dan het standaard programma dat met Windows wordt geleverd. Een prettig menu, makkelijk in het gebruik en het ondersteunt GIF. Bravo! Ik vind het geweldig!

   Ik vind Apowersoft Foto Viewer helemaal top. Ik heb veel lange foto’s op mijn PC en vond het lasting om met de muis steeds naar boven en beneden te scrollen. Dat probleem is nu opgelost. Ik kan nu de muis scrollen om meer te zien.

  • Als een designer gebruik ik vaak software voor afbeeldingen, zoals Photoshop, CDR, AI, etc. Deze foto viewer ondersteunt verschillende bestandstypen, wat echt heel gaaf is. Ik vind het geweldig!

   Deze foto viewer is mijn standaard hulpmiddel voor het bekijken van foto’s. Na enig gebruik vind ik het echt enorm krachtig. Het beschikt over alle belangrijke functionaliteit, zoals het converteren van afbeeldingen, maken van screenshots, en nog veel meer. Zo handig!

  • Ik heb gek op fotografie, en heb letterlijk duizenden foto’s op mijn PC staan. Apowersoft Foto Viewer ondersteunt verschillende soorten camera’s en laat me met een enkele klik foto’s met SNS delen.

   Ik heb dus geen Adobe meer nodig! Deze foto viewer opent zelfs PDF bestanden, en doet het razendsnel. Het is ook heel intuïtief! Probeer het zelf!

   Kennisbasis

   new
   Ondersteuning
   Deel
   Beoordelingen
   Reageer
   Terug naar boven