Beste Manieren voor Android op Mac Tonen
Opmerking

Beste Manieren voor Android op Mac Tonen

Laatst bijgewerkt op 22-10-2018 door

Er kunnen zich situaties voordoen waarin je constant op je telefoon moet kijken terwijl je je computer gebruikt. Bijvoorbeeld, je bent aan het wachten op een belangrijk bericht van je collega of je hebt een document opgeslagen op je apparaat voor een rapport om te presenteren op school of tijdens een zakenvergadering. Op deze momenten zou het kunnen dat je het beu wordt om te wisselen tussen je computer en mobiele telefoon. Om je leven dus makkelijker te maken, kan je Android-scherm op Mac spiegelen om beide apparaten tegelijkertijd te bedienen. Hieronder vind je de verschillende manieren.

Hoe Android-Scherm op Mac Spiegelen

ApowerMirror

ApowerMirror

ApowerMirror is waarschijnlijk het meest omvattende spiegelingsprogramma dat je ooit op het web vindt. Hiermee kan je meerdere Android-apparaten op Mac projecteren en je inhoud spiegelen op een groter scherm in real-time. Het ondersteunt het streamen van films, muziek, afbeeldingen, documenten, spellen of letterlijk alle andere dingen op je telefoon. Daarnaast bevat het verschillende tools die perfect zijn voor allerlei gebruikers—gamers, videotutorialmakers, leraars, presentators, etc. Deze Android-versie komt zelfs met een controlemodus vanop PC en een Speltoetsenbordfunctie die je toelaat om je apparaat, op spelverloop, te beheren met je muis en toetsenbord. De app heeft ook vastleggingstools waarmee je schermactiviteiten kunt opnemen of snapshots maken en een whiteboard-markeerder voor tekenen of opmerkingen toevoegen. Wanneer je bezig bent met je computer, kan je de Meldingstoegang op de app inschakelen zodat je een berichtenmelding krijgt op je monitor. Hier zijn de stappen voor hoe Android op mac spiegelen.

 • Ten eerste, download en installeer ApowerMirror op je Mac.

  Download

 • Op je Android, ga naar de Google Play Store en zoek naar ApowerMirror. Installeer de mobiele versie van de app.
 • Eens de app geïnstalleerd is, lanceer het en verbind je telefoon met een USB-kabel. Schakel de USB debugging-modus in en klik dan op “Start Nu”. Je kunt ook draadloos verbinding maken door te tikken op de M blauwe knop op de mobiele app.
 • Na verbinding gemaakt te hebben kan je nu je muis en toetsenbord gebruiken om je telefoon te besturen. Je kunt klikken op de knoppen in de zijbalk om andere functies zoals Volledig schermmodus, schermrecorder, en whiteboard-markeerder te gebruiken.

AirDroid

Airdroid

Een andere applicatie die je kunt gebruiken voor het projecteren van je Android-apparaat op Mac is AirDroid. Deze app werd populair omwille van de mogelijkheid om bestanden over te zetten tussen apparaten. Maar dat is niet de enige functie van de app, want er is ook een spiegelingsfunctie voor je telefoonscherm. Hiermee krijg je gratis toegang tot je Android; je moet je echter wel aanmelden voor een account. Net zoals ApowerMirror kan het je scherm opnemen vanop je computer, en er is ook een ingebouwde schermrecorder op de mobiele app. Dus kan je kiezen op je je PC gebruikt of het rechtstreeks op je telefoon doet. Dit lijkt een leuke app om te gebruiken, maar er is echter geen mogelijkheid om je Android te controleren met je PC. Je hebt een andere app nodig, plus een “rooted” apparaat om deze functie te gebruiken. Volg de volgende instructies voor Android op Mac spiegelen.

 • Download AirDroid op je Android-apparaat en meld je aan voor een account.
 • Installeer AirDroid op je computer en log in met hetzelfde account op je telefoon. Verbind je apparaten met hetzelfde Wi-Fi-netwerk en wacht totdat je computer je apparaat herkent.
 • Ga nu naar de hoofdinterface van het programma en klik op je telefoon onder “Mijn apparaten” en kies “View Only Modus”. Klik op “Start Nu” om het spiegelingsproces te starten.Tip: Je kunt ook klikken op “Camera op Afstand” om toegang te krijgen tot je telefooncamera vanop je desktop, AirIMA om je computertoetsenbord op je telefoon te gebruiken, en AirMirror om Android te bedienen.

Vysor

Vysor

Vysor is een applicatie die je kunt terugvinden in je Chrome-extensie. Hiermee kan je je mobiele apparaten projecteren op je monitor en ze bedienen met je muis en toetsenbord. Je kunt video’s, afbeeldingen, muziek projecteren, spellen spelen, en je apparaat bedienen op je monitor. Vysor komt in twee versies: gratis en premium. Terwijl je je de gratis versie kunt gebruiken om Android naar Mac te zenden, kan je hiermee geen scherm opnemen, de resolutie van je gespiegelde apparaat veranderen, en reclame verwijderen. Deze functies zijn enkel beschikbaar wanneer je de betaalde versie van de app aanschaft. Desondanks kan je al screenshots nemen, meldingen inschakelen en basisfuncties gebruiken. Raadpleeg de handleiding hieronder voor Android-scherm op mac delen.

 • Om te beginnen, installeer Vysor op je Android-apparaat en verbind het met je PC met een USB-kabel.
 • Open daarna je browser en ga naa de Chrome Store. Zoek naar Vysor en download het op je computer.
 • Navigeer naar je Chrome-applicaties en klik op Vysor. In het nieuwe pop-up-venster selecteer je je telefoon uit de gedetecteerde apparaten. In het geval dat je je telefoon niet in de lijst ziet staan, klik dan eenvoudigweg op “Vind Apparaten” en kies dan je Android uit de opties.

Conclusie

In het algemeen mag je kiezen tussen deze aanbevolen applicaties voor Android op Mac tonen. Ter vergelijking, al de hierboven vermelde apps bevatten vastleggingstools waarmee je je scherm kunt opnemen. AirDroid laat je echter enkel toe om je telefoon te spiegelen, terwijl Vysor en ApowerMirror je de mogelijkheid bieden om je Android met je muis en toetsenbord te bedienen.

Beoordeling: 4.3 / 5 (Gebaseerd op 23 beoordelingen) Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door: Op naarSpiegel Telefoon. Laatst bijgewerkt op 22-10-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen

Meer middelen

Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven