Assistent voor Windows Uitschakelen

Assistent voor Windows Uitschakelen
Beoordeling:4.2 /5(Gebaseerd op 23 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling

Assistent voor Windows Uitschakelen biedt u de beste oplossing om Window automatisch af te sluiten. Toch, beschikt het over meer functies dan alleen het afsluiten van een computer. U kunt ook uw computer instellen om automatisch uit te loggen, opnieuw op te starten, in de slaapstand te zetten of programma's op een bepaald tijdstip uit te voeren. U creëert gewoon de taak en het programma zal het perfect voor u uitvoeren.

  • Maak het mogelijk om de Windows computer automatisch in verschillende standen af te sluiten
  • Plan om programma's, URL of bestanden uit te voeren op elke vaste tijd
  • Geef berichten weer en creëer notities om gebeurtenissen te herinneren
  • Ondersteuning om uw computer te vergrendelen zodat uw data of bestanden beschermd zijn
  • Compatibel met alle Windows Besturingssystemen
  • Vertellen wanneer er een pauze ingelast moet worden met een visuele pauze herinnering

Het programma is een Windows afsluit tijdklok wat vooral handig is als u de computer voor een tijd moet verlaten. U hoeft alleen maar de taak te creëren om uw computer en bestanden te beveiligen. Daarnaast, kan het u ook herinneren aan dagelijkse taken door het creëren van notities.

Download

 
Windows automatisch afsluiten

Eenvoudige Manieren om Windows Automatisch Af te Sluiten

Assistent voor Windows Uitschakelen stelt u in staat om Windows 8 automatisch af te sluiten in verschillende standen. U mag de tijd instellen om de computer af te sluiten. Of u kunt gewoon de instellingen configureren voor het afsluiten van de computer wanneer de stroom uitvalt, als deze oververhit is, of na een periode van inactiviteit. Het vereist slechts twee stappen om dit te doen - selecteer actie en evenement, dan zal het programma de rest voor u doen.

 
ondersteunt alle Windows

Ondersteunt Alle Windows Besturingssystemen

De software werkt goed met alle Windows besturingssystemen met inbegrip van Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows 2008, Vista, of Windows XP, en is beschikbaar voor het beheren van uw computer op elk tijdstip.

 
plan om een programma

Plan om een Programma uit te voeren of een Bestand te Openen

Assistent voor Windows Uitschakelen ondersteunt het creëren van taken naar open bestanden, URL's, of programma's automatisch te starten. Door gebruik te maken van deze functie, zult u belangrijke gebeurtenissen niet meer vergeten. En de software zal u vragen om te werken aan een document of een website op een specifiek moment te controleren. U kunt verschillende taken creëren om specifieke acties uit te voeren voor de gehele periode in een dag, zodat uw efficiëntie sterk verbeterd wordt.

 
veelvoudige functies

Veelvoudige Functies om Windows Taken Te Beheren

Binnen dit programma, bent u niet alleen in staat om computer automatisch af te sluiten maar het kan ook andere taken uitvoeren zoals uitloggen, opnieuw opstarten, in de slaapstand gaan, uw computer vergrendelen en meer. Al deze functies zullen u helpen uw computer te beheren en te beschermen. Na het instellen van de taken, kunt u deze op elk moment verplaatsen, verwijderen, of in de takenlijst bewerken. Voor het uitvoeren van de taken, zal het aftelvenster op uw bureaublad verschijnen om u te waarschuwen. In dit geval kunt u de taak onmiddellijk uitvoeren of verwijderen.

 
beveilig data

Beveilig Computer Bestanden en Data

U mag uw computer vergrendelen en voorkomen dat anderen er gebruik van maken tijdens uw afwezigheid. Stel gewoon de tijd en het wachtwoord in, en dan zal het apparaat een wachtwoord vereisen voor de door u ingestelde periode. Alle gebruikers moeten een wachtwoord invoeren wanneer zij inloggen op uw computer. Mensen die geen toestemming hebben, zullen nooit de kans hebben om door uw computer te bladeren of de kostbare gegevens en bestanden te stelen.

 
visuele pauze herinnering

Gebruik als een Visuele Pauze Herinnering

Het is gemakkelijk de tijd en plaats te vergeten als u zeer geconcentreerd bent op uw werk, maar dit kan uw gezondheid beïnvloeden. Assistent voor Windows Uitschakelen werk ook als Pauze Herinnering software om u eraan te herinneren wanneer het tijd is om uit te rusten. U bent bevoegd om ingegeven woorden en zinnen naar wens te bewerken, het is gemakkelijk om kleuren te bewerken, afbeeldingen toe te voegen of geluiden om u eraan te herinneren.

 
hulp voor een drukke man

Een Goede Hulp voor een Drukke Man

Soms, bent u bezig met werken op de computer en kunt u gemakkelijk belangrijke gebeurtenissen vergeten. Met Assistent voor Windows Uitschakelen, kunt u uw computer automatisch berichten op een bepaald tijdstip laten weergeven op uw bureaublad en een notitie creëren als herinnering. De herinnering wordt weergegeven in een volledig scherm of pop up venster.

 
Promotie Advertenties

Nieuws

Gerelateerde Artikelen

Bedrijfsprijzen
  • Softonic logo
  • FindmySoft Review
  • tucows logo

Meer Bronnen

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven