Video Download Capture V6.0 Werd Uitgebracht
Opmerking

Video Download Capture V6.0 Werd Uitgebracht

Laatst bijgewerkt op 17-08-2016 door

Video Download Capture V6.0 werd op 27 juli, 2016 uitgebracht. 2016. Video Download Capture is een praktisch en uitzonderlijk download hulpmiddel dat video´s kan downloaden van YouTube, Dailymotion, Vevo, Vimeo, Lynda en meer video-sites. Ook biedt het een video-omzetter, schermrecorder, bibliotheek en meer veelgebruikte media-instrumenten zodat gebruikers geen andere of vergelijkbare software op de PC hoeven te installeren. Hiermee kunt u bijna elke video van mainstream-sites op de lokale schijf opslaan, of deze overzetten naar uw mobiele apparaten om zonder beperking te genieten van het afspelen.

Versie 6.0 voegt veel verbeteringen toe aan dit hulpmiddel om u een betere gebruikerservaring te geven.

Download

Nieuwe Functies

1. Audio Direct Downloaden is Beschikbaar

Selecteer de Audiomodus, dan kunt u elke video direct naar elk audioformaat downloaden (MP3&AAC) door de video-URL te kopiëren en te plakken.

2. Krachtige Detectiefunctie

Met de onafhankelijke Pagina Detectie en een ruime keuze uit kernels, kunt u meer versleutelde video´s downloaden. Dit hulpmiddel kan bijvoorbeeld de echte videobestanden detecteren terwijl u beveiligde video´s afspeelt en HTTP, HTTPS, RTMP, RTMPT en andere protocollen aannemen op pagina Detectie.

detecteren video

3. Inhoud rijke Bibliotheek

Weet u niet welke video´s u moet kijken? De ingebouwde bibliotheek pronkt met een enorme collectie aan videobronnen, met inbegrip van Recent, Aanbevelen, en Populair. Bovendien kunt u op basis van uw interesse ook zoeken naar meer video´s. Met deze prachtige Bibliotheek zult u geen populaire video´s op het internet meer missen.

bibliotheek

4. Attente Takenlijst

Alle taken worden onderverdeeld in drie soorten– Downloaden, Voltooid en Prullenbak. Op deze manier zult u zich zeer bewust zijn van alle taaksituaties zoals de video´s die worden gedownload en de video´s die al gedownload zijn. En zelfs als u een aantal video´s per ongeluk verwijdert, dan kunt u deze vanuit de Prullenbak herstellen.

takenlijst

5. Intelligente Taakplanner

Soms hebt u misschien veel video´s die u wilt downloaden wat zeer tijdrovend kan zijn. Maar met behulp van de Taakplanner hoeft u niet te wachten tot alle taken voltooid zijn. In plaats daarvan maakt u meer tijd vrij om andere belangrijke dingen te doen. Selecteer: “Afsluiten”, “Vergrendelen”, “Slaapstand” of “Stoppen”, zodra alle video´s gedownload zijn, zal uw computer dienovereenkomstig handelen.

rooster

Geoptimaliseerde Functies

1. Beknoptere en Duidelijke Gebruikersinterface

Om de gebruikerservaring te verbeteren, heeft de ontwikkelaar de interface van de versie 6.0 herontworpen volgens de laatste ontwerpconcepten en technologie. Vanwege de eenvoudige en duidelijke indeling, zullen gebruikers gemakkelijk weten wat ze met dit hulpmiddel kunnen doen en hoe ze alle functies kunnen gebruiken.

2. Uitstekende Schermrecorder

De ontwikkelaars hebben de Schermrecorder van Video Download Capture 6.0 in grote mate geoptimaliseerd. Nu kunt u het gebruiken om scherm op te nemen op een professionelere en flexibelere manier.

record-scherm

3. Uitgebreide Video-Omzetter

U kunt niet direct het gewenste formaat downloaden omdat er zo veel apparaten op de markt zijn. Gelukkig ondersteunt de nieuwe video-omzetter functie bijna alle formaten die compatible zijn met de meeste apparaten zoals iPhone, iPad, iPod, Apple TV, Android, Blackberry, Nokia, DVD, etc.

converteren

4. Effectievere Accounts

Het ondersteunt meer accounts van betaalde videosites. Vul bijvoorbeeld uw account en wachtwoord in van lynda.com op het Account paneel, dan kunt u alle betaalde video´s opslaan naar uw lokale schijf.

account toevoegen

5. Hogere Downloadsnelheid

Ergert u zich aan een lage downloadsnelheid? Als u versie 6.0 gebruikt, kunt u genieten van een hogere downloadsnelheid wat tot en met 10 MB kan zijn. Hierdoor kunt u binnen enkele minuten een film downloaden. Naast alle bovengenoemde praktische functies, bezit deze handige video downloader ook veel geweldige en handige hulpmiddelen zoals “Audio bewerken”, “Aan iTunes toevoegen”, “Aan mobiel toevoegen”, etc. Als u op zoek bent naar een multifunctionele video downloader, zou Video Download Capture V6.0 uw beste keuze zijn vanwege de uitstekende prestaties.

Download

Beoordeling:4.8 /5(Gebaseerd op 21 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarPersberichten en Nieuws.Laatst bijgewerkt op 17-08-2016

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven