Video Download Capture

Download Video’s van Verschillende Websites

Beoordelingen (0)
Disclaimer
SCROLL

Makkelijk Online Video’s Downloaden van Veel Websites

Deze krachtige en productieve video downloader kan video’s downloaden en opslaan van Fox, AcFun, Lynda, Bilibili, RNW, Muzu.tv, en Hulu, en van miljoenen andere websites. U kunt ook online video’s downloaden die worden gestreamd door HTTP, FTP, RTMP, en andere multimedia overdrachtprotocollen. Bovendien is het nu ook mogelijk meerdere video’s tegelijk te downloaden, wat u veel tijd zal besparen.

MEER LEREN

URL Plakken

Download video’s van Vimeo en andere populaire videowebsites door direct een URL te kopiëren en plakken.

Externe Detectie

Schakel externe detective in en speel een video af van Groove3, Udemy of anderebeveiligde websites, en dit handige hulpmiddel zal automatisch het videobestand herkennen en het direct downloaden.

Interne Detectie

Ontwikkelaars hebben Video Download Capture in de Chrome browser ingebouwd. Hierdoor, wanneer u een video afspeelt met het RTMP protocol, zal deze software het videobestand automatisch herkennen en direct beginnen met downloaden.

Download Speellijst

Download op intelligente wijze video’s. U kunt een of meer video’s selecteren om te downloaden door de speellijst URL te plakken.

INPAKKEN

Zet Video’s en Audio om naar Alle Formaten

U kunt uit MP4, FLV, 3GP, MP3 en nog meer formaten kiezen bij het downloaden van een mediabestand. Of u kunt het naar andere formaten omzetten nadat u het heeft gedownload, afhankelijk van uw behoeften. Het ondersteunt ook 4K en HD.

MEER LEREN
Video
MP4, MKV, AVI, 3GP, FLV, WMV, HEVC, H.264, SWF, HTML5, M4V, MOV, ASF, DV, VOB, OGV, ASF, RM, MTS/M2TS/TS/TP/TRP, MOD, TOD
Audio
MP3, WMA, WAV, MP2, AAC, M4R, M4A, AC3, OGG, FLAC, AIFF, RealMedia
INPAKKEN

Krachtige Mediaspeler

Met de ingebouwde speler kunt u welk video- of audioformaat da nook afspelen. U kunt het venster van de speler aanpassen, afhankelijk van uw behoeften.

MEER LEREN
Gratis Spelen
Met de meest recente techniek kunt u de video bekijken terwijl deze nog aan het downloaden is, en hoeft u dus niet te wachten tot het klaar is.
Snel Downloaden
Met behulp van de onafhankelijke versneller, schakelt het automatisch naar snel downloaden zodra een taak is toegevoegd. De maximale snelheid is 10MB/s.
INPAKKEN

Biedt Gebruikers Meer Handige Hulpmiddelen

Video Download Capture is niet slechts een video downloader, maar beschikt ook over krachtige opname-, conversie-, bibliotheek en nog meer handige hulpmiddelen.

MEER LEREN

Screen Recorder

Met dit hulpmiddel kunt u live streaming video’s en alle andere activiteiten op uw computer vastleggen.

Audio&Video Bewerker

Met de ingebouwde converter kunt u alle gedownloade video’s of video’s op uw PC omzetten naar welk video- of audioformaat dan ook. Bovendien kunt u uw video’s ook bewerken, bijvoorbeeld door ze kleiner te maken, te knippen, ondertiteling toe te voegen, etc.

Bibliotheek

Met de Bibliotheek kunt u de meeste recent een meest populaire video’s met een enkele klik downloaden, of de video’s zoeken die u wilt zien.

Aan iTunes toevoegen

Deze functie laat u gemakkelijk uw gedownloade video- en audiobestanden aan uw iTunes toevoegen op uw PC.

INPAKKEN

Makkelijkste Interface

 • downloaden
 • opsporen
 • bibliotheek
 • record
 • converteren

  Waarom Video Download Capture Kiezen

  Beoordeling: 5.0- Gebaseerd op 97 beoordelingen.
  • Apowersoft Video Download Capture werkt goed voor mij. Het stelt me nooit teleur! Het downloaden van video’s in batches bespaart me zoveel tijd bij het downloaden van online video’s, en de kwaliteit van de output video is geweldig!

   Met behulp van dit programma, kan ik makkelijk Hulu en CBS video’s downloaden. Nu kan ik mijn favoriete TV show afleveringen op mijn iPhone opslaan en ze onderweg bekijken.

  • Het helpt me echt enorm. Met Video Download Capture, kan ik makkelijk MP3 bestanden downloaden. Soms laat het me binnen enkele seconden een Vevo nummer downloaden! Bedankt!

   Wat een krachtig hulpmiddel! Niet alleen helpt het me bij het downloaden van enorm veel video’s van verschillende websites, maar het staat me ook in staat handige opname and conversiefuncties te gebruiken. Ik heb geen andere converter meer nodig. Bedankt.

   Kennisbasis

   new
   Ondersteuning
   Deel
   Beoordelingen
   Reageer
   Terug naar boven
   Click below to install