ApowerTrans

Overdracht van Telefoon naar Telefoon met één muisklik

Beoordelingen (0)
Video
SCROLL

Gegevens overbrengen van Telefoon naar Telefoon

ApowerTrans maakt het super eenvoudig om contacten, berichten, muziek, foto's, apps, oproeplijsten, video's, notities en andere mobiele gegevens naadloos van de ene telefoon naar de andere over te brengen. Het hele overdrachtsproces kan met één muisklik gedaan worden en is risicovrij. Wanneer u uw oude telefoon voor een gloednieuwe smartphone wilt inruilen, of gewoon wilt overstappen naar een ander besturingssysteem, dan zou dit programma de beste keuze zijn voor het synchroniseren van gegevens tussen twee telefoons. Bovendien zijn alle gegevens die u over brengt 100% hetzelfde als de originele gegevens, geen kwaliteitsverlies of uitlekken van persoonlijke informatie.

MEER LEREN
0%
0%
INPAKKEN

Eenvoudige verbinding via USB of Wi-Fi

Er zijn twee manieren beschikbaar om een verbinding tot stand te brengen tussen twee telefoons, via de bijbehorende USB-kabel of via het Wi-Fi netwerk.

MEER LEREN

Verbinden via de USB-kabel

Download, installeer en voer ApowerTrans op uw computer uit, sluit beide apparaten aan op de computer met een USB-kabel. Als het programma eenmaal de telefoons herkent, kunt u volgens uw behoeften beginnen met het overdragen van uw gegevens tussen de telefoons.

Verbinden via Wi-Fi

Als u geen USB-kabel bij de hand hebt, dan kunt u het Wi-Fi netwerk gebruiken om twee telefoons te verbinden. Installeer de ApowerTrans app op uw mobiele telefoons; Verbind beide telefoons met hetzelfde Wi-Fi netwerk en lanceer de app voor de overdracht van mobiele telefoons. Volg dan de aanwijzingen om een verbinding tussen de twee telefoons tot stand te brengen.

INPAKKEN

Ondersteunt een breed scala aan telefoons

Deze mobiele telefoon overdracht software kan compatibel zijn met bijna alle populaire Android-gebaseerde merken telefoons en series van iOS-apparaten. Het heeft een eenvoudige gebruikersinterface en zijn overdrachtssnelheid is tientallen keer sneller dan Bluetooth. Zelfs als u grote bestanden van een aantal GB tussen telefoons wilt overbrengen, hoeft u niet bang te zijn om te veel tijd hieraan te besteden. Het kan honderden video's, liedjes of bestanden in versneld tempo overdragen.

MEER LEREN

Ondersteunde Apparaten

Android: Samsung, HTC, Motorola, Google Nexus, Sony Xperia, HUAWEI, One Plus, LG, etc.

iOS: iPhone XS Max, XS, XR, X, 8/8 Plus, 7/7 Plus, SE, 6s/6s Plus, 6/6 Plus, 5s, 5c, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, etc.

INPAKKEN

Gegevens tussen verschillende platforms overdragen

Dit programma voor mobiele telefoon bestandsoverdracht kan bij gebruikers vrij populair zijn vanwege zijn hoge compatibiliteit op verschillende platforms zoals Android, iOS, Windows en ook Mac. Daarnaast, kunt u het programma gebruiken om inhoud over te brengen tussen telefoons met verschillende netwerkproviders zoals AT&T, Sprint, T-Mobile, Verizon en anderen. Of u nu inhoud wilt overdragen van telefoons met dezelfde netwerkprovider of met verschillende netwerkproviders, dit is geen enkel probleem. U kunt ook vlekkeloos inhoud overbrengen van een telefoon met contract naar een telefoon zonder contract.

MEER LEREN
Hoge snelheid
INPAKKEN

Gegevensoverdracht Compatibiliteit

Wifi
Kabels

Makkelijkste Interface

 • Verbinden
 • Muziek overbrenge
 • Telefoon selecteren
 • Bestanden overbrengen
 • Geschiedenis bekijken

  Kennisbasis

  Scan de QR-code om de app te downloaden of klik op de knop om de app of Android-of iOS-apparaat te downloaden.
  new
  Ondersteuning
  Deel
  Beoordelingen
  Reageer
  Terug naar boven