Handige Oplossingen om iPhone Foto’s naar Galaxy S5 over te zetten
Opmerking

Handige Oplossingen om iPhone Foto’s naar Galaxy S5 over te zetten

Laatst bijgewerkt op 29-11-2018 door

Met twee gigantische smartphone fabrikanten die strijden om wie de grootste is, stijgt het aantal gebruikers dat van Apple naar Samsung overschakelt met de dag. Als u een huidige eigenaar van iPhone bent, en besluit om de nieuwste en ook meer geavanceerde Galaxy S5 te kopen, is het wennen aan Android OS niet het enige wat u moet beheersen. U moet ook tonnen van uw spullen zoals contacten, sms, gesprekslijsten, video’s, en natuurlijk honderden foto’s overzetten.

Dus wat zijn de beste manieren om de iPhone foto’s naar de Samsung Galaxy S5 over te zetten? Zijn er hulpmiddelen en programma’s beschikbaar die u echt kunnen helpen? Wat zijn de stappen die u moet nemen voor het overzetten van foto’s van de Apple smartphone Galaxy S5? Ontdek de antwoorden na de sprong.

Drie Manieren om Foto’s Over te Zetten van iPhone naar Samsung S5

Methode 1: Gebruik Telefoon Overdracht

Met deze speciale PC applicatie, kunt u nu met gemak en comfort telefooninhoud van het ene mobiele platform naar het andere verplaatsen. De Telefoon Overdracht ondersteunt Android, Symbian, iOS en Blackberry besturingssystemen. Bovendien ondersteunt deze applicatie de nieuwste versies van de bovengenoemde platformen. Met Telefoon Overdracht, verplaatst u niet alleen foto’s, maar volledige contactgegevens, berichten, bellijsten, applicaties, muziek, video’s en meer.

Download

Om foto’s van de iPhone naar de Galaxy S5 over te zetten, volgt u eenvoudig deze stappen:

 • Open de applicatie op uw computer en selecteer: “Telefoon naar Telefoon Overdracht” in het hoofdmenu.
 • Sluit uw iPhone en de S5 op uw PC aan met gebruik van de bijgeleverde USB kabel.
 • IPhone moet worden herkend als “Bron” terwijl de andere wordt weergegeven als “Bestemming”.
 • Vink in het middelste vakje “Foto’s” aan en klik op “Start Kopiëren”.
 • Zodra het proces voltooid is, klikt u op de “Ok” knop om beide toestellen veilig te ontkoppelen.

Hoe foto's over te zetten van de iPhone naar de Samsung S5

Methode 2: Met Gemakkelijke Telefoon Synchronisatie

Gemakkelijke Telefoon Synchronisatie, gratis beschikbaar op Google Playstore, stelt u in staat om de inhoud van de iPhone naar Samsung Galaxy apparaten eenvoudig over te zetten. Het wordt voornamelijk gemaakt en ontwikkeld door Samsung Mobile, maar op de Playstore zult u het vinden onder de naam Media Mushroom. Naast de mogelijkheid om foto’s van de iPhone naar de Samsung over te zetten, kunt u het eveneens gebruiken om contacten, berichten, video’s, aankopen, afspeellijsten, muziek en alle anderen met enkele muisklikken te synchroniseren.

Gemakkelijke Telefoon Synchronisatie op iPhone

Hoe foto’s over te zetten van de iPhone naar de Samsung S5 is eenvoudig met Gemakkelijke Telefoon Synchronisatie, volg gewoon de stappen:

 • Installeer de Gemakkelijke Telefoon Synchronisatie Applicatie op uw Galaxy apparaat.
 • Download de Gemakkelijke Telefoon Synchronisatie PC applicatie op uw computer.
 • Sluit uw Galaxy S5 aan en start beide applicaties.
 • Open de Gemakkelijke Telefoon Synchronisatie Applicatie die op uw PC draait en ga naar “Instellingen” om het apparaat te selecteren dat u wilt gebruiken.
 • Kies de bestanden (iTunes backup) die u wilt overzetten.
 • Klik op “Voltooien” en wacht tot het proces voltooid is.

Methode 3: Gebruik Gratis Mobiele Helper

De Gratis Mobiel Helper, opgericht door Macrobile in 2012, is een alles in één data synchronisatieprogramma bedoeld voor iOS en Android apparaten. U kunt deze open bron applicatie gebruiken om foto’s van de iPhone naar de S5 over te zetten. Het wordt geleverd met extra functies zoals mobiel manager, handige helper, download centrum, achtergrond selectie, en het telefoon applicatie kwestie centrum maakt het een complete oplossing voor alle Android smartphones.

Het gebruik van Gratis Mobiel Helper voor het overzetten van foto’s naar de iPhone naar Samsung S5 is gemakkelijk, kijk maar eens:

 • Installeer de applicatie op uw PC.
 • Start Gratis Mobiel Helper.
 • Sluit beide telefoons iPhone en S5 aan met behulp van de USB kabel of met hetzelfde Wifi netwerk.
 • Klik in het hoofdmenu op “Data of afbeeldingen” icoon en kies de afbeeldingen die u wilt overzetten.
 • Klik bovenaan op de “Synchroniseren” knop en u bent klaar.

Gratis Mobiele Helper screenshot

Met behulp van de Gemakkelijke Telefoon Overdracht methode is het inderdaad eenvoudig, maar u moet de juiste Samsung stuurprogramma’s op uw PC geïnstalleerd hebben om de applicatie soepel te laten verlopen. Daarnaast is de beschikbaarheid van de applicatie geografisch beperkt, en niet te vergeten dat het zowel op uw apparaat als op uw pc geïnstalleerd moet worden. Anderzijds, lijkt de Gratis Mobiel Helper een echt alles in één oplossing, maar het gebruik ervan samen met zijn overheersende functies is heel verwarrend.

Maar met de Telefoon Overdracht is alles zeer eenvoudig en echter ongecompliceerd. Gedetailleerde instructies voor gebruik zijn eveneens beschikbaar op de website van de ontwikkelaar. Naast de mogelijkheid om efficiënt foto’s over te brengen van de iPhone naar de S5, is het beste van alles, dat u ook gebruik kunt maken van de telefoon om back-ups te maken.

Download

Beoordeling:4.8 /5(Gebaseerd op 15 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarAndroid, Mobiele Manager.Laatst bijgewerkt op 29-11-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven