Hoe u Muziek Kunt Overzetten van iPhone 4s naar iPhone 6
Opmerking

Hoe u Muziek Kunt Overzetten van iPhone 4s naar iPhone 6

Laatst bijgewerkt op 26-01-2018 door

Ongeveer elk jaar brengt Apple een nieuwe versie van de iPhone uit. En dit jaar zijn de iPhone 6 en iPhone 6 Plus de nieuwste telefoons van deze Amerikaanse gigant. Als u een telefoongebruiker bent die vaak van telefoon wisselt, is een van de belangrijkste zaken voor u het overdragen van uw bestanden van uw oude telefoon naar uw nieuwe toestel. Het is makkelijk foto’s, video’s, contacten en berichten over te dragen, maar het overzetten van honderden mp3 bestanden kan lastiger zijn. Gelukkig zijn er veel manieren waarop u muziek kunt overzetten van iPhone 4s naar iPhone 6.

Als u op zoek bent naar een efficiënte, effectieve en gratis wijze voor het overzetten van al uw liedjes van uw oude iPhone 4s naar de gloednieuwe iPhone 6 of 6 Plus, lees dan meer over deze methoden. Met deze methoden kunt u moeiteloos al uw muziek overzetten, of het nou honderden of zelfs duizenden liedjes zijn.

Hoe u Muziek kunt Overzetten van iPhone 4s naar iPhone 6

1. Makkelijk maar robuust – Phone Manager
2. Traditionele manier – iTunes
3. Bluetooth verbinding

Apowersoft Phone Manager

Apowersoft Phone Manager is een beheershulpmiddel voor uw mobiele telefoon, dat zowel iOS als Android toestellen understeunt. Het is 100% gratis en bevat geen spyware, malware, of bloatware. Dit programma ondersteunt het overzetten van bestanden van uw telefoon naar uw PC, en van uw PC naar uw telefoon. U kunt het zelfs gebruiken voor het beheren van uw multimedia content, backups maken van mobiele data, of om bestanden te herstellen. Wat deze toepassing anders maakt van andere hulpmiddelen is dat het twee andere hele handige functies heeft, namelijk het live weergeven van uw mobiele scherm op uw PC, en het maken van mobiele screenshots via uw computer.

Download

Om iPhone 4s muziek naar uw iPhone 6 Plus of 6 over te zetten met deze software, hoeft u slechts Apowersoft Phone Manager op uw computer te downloaden, en vervolgens:

 • Uw iPhone 4s met uw PC te verbinden, en op “Vertrouwen” klikken op uw telefoon om verbinding te maken.
 • overzetten muziek iphone

 • Op het hoofdscherm klikt u op „Muziek“. Selecteer de mp3 bestanden die u wilt overzetten.
 • iphone 4s naar iphone 6

 • Klik op het „Export“ icoon. Bewaar het bestand op uw harde schijf.
 • Verbind uw nieuwe iPhone 6 met uw PC. Volg dezelfde stappen, maar klik nu op „muziek toevoegen“.
 • Vind de muziekbestanden op uw harde schijf en wacht tot het overdrachtsproces is voltooid.

iTunes Methode

Als u liever geen apps van andere partijen installeert, kunt u nog steeds muziek van iPhone 4s naar iPhone 6 synchroniseren met de iTunes methode. Met deze techniek kunt u handmatig muziek overzetten, maar dit neemt inderdaad meer tijd in beslag. Daarom raden we hiervoor de automatische functie aan voor het overzetten van iTunes muziek.

Voordat u dit kunt doen, moet er ervoor zorgen dat u de meest recente van iTunes op uw computer hebt; u dient ook alle vereiste drivers te hebben geÏnstalleerd. Open hiervoor iTunes, en zorg dat uw oude telefoon de meest recente iOS versie heeft geïnstalleerd.

 • Open iTunes en verbind uw nieuwe iPhone 6 met uw PC met behulp van de USB kabel.
 • Op de hoofdpagina klikt u bovenaan op “muziek”.
 • muziek van iphone 4s naar iphone 6

 • Vink het “synchroniseer muziek” veld aan.
 • Klik op Volledig muziekbibliotheek. Als u niet al uw muziek wilt overzetten, selecteert u “geselecteerde speellijsten, artiesten, albums of genres”.
 • Om uw iPhone 4s muziek met uw iPhone 6 te synchoniseren, klik op “Toepassen”.

Nadelen: Het enige nadeel van deze methode is dat u er voor moet zorgen dat de mp3s op uw telefoon gesynchroniseerd zijn met iTunes. Als dit niet het geval is, zal het overdracht proces incomplete zijn en zult u wellicht een paar nummers missen, en uw muziekbestanden worden mogelijk slechts deels overgezet. Onthoud evenwel dat u ook de Backup Methode van iTunes kunt gebruiken, maar dit is wat ingewikkelder aangezien u alleen muziek wilt overzetten.

Een Bluetooth verbinding gebruiken

Een andere methode voor het overzetten van iPhone 4s muziek naar iPhone 6 of 6 plus is met een Bluetooth verbinding. Deze methode werkt op dezelfde wijze als de backup methode van iTunes, maar in plaats van het verbinden van uw toestel met de USB kabel, vindt het overdracht proces draadloos plaats via Wi-Fi. Dit is inderdaad makkelijker en stressvrij in vergelijking met de bovenstaande methodes, en u heeft er geen backups of extra installaties voor nodig. Maar deze techniek werkt alleen als u minder dan 100 muziekbestanden hebt om over te zetten. En u dient zich er ook van te verzekeren dat u een stabiel netwerkt hebt tijdens de overdracht en dat uw twee toestellen met hetzelfde netwerk zijn verbonden.

Om u te helpen tussen het kiezen van de beste methode voor het overdragen van iPhone muziek, zie onderstaande tabel:

Specifieke overdracht van muziekbestandenGebruiksgemakOndersteunde iOS versiesMogelijkheid om onbeperkt aantal liedjes over te dragen
Apowersoft Phone ManagerAlle
iTunes
Bluetooth
Beoordeling: 4.3 / 5 (Gebaseerd op 20 beoordelingen) Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door: Op naariOS Tips, Mobiele Manager. Laatst bijgewerkt op 26-01-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven