Reviews van Top 5 MP3 Zoekmachines
Opmerking

Reviews van Top 5 MP3 Zoekmachines

Laatst bijgewerkt op 18-09-2018 door

Dingen opzoeken op het internet is nog nooit zo makkelijk geweest dankzij de vele zoekmachines. Er zijn gespecialiseerde websites die informatie bieden over precies de onderwerpen waar we meer over willen weten. Met de geavanceerde technologie tegenwoordig, geldt hetzelfde voor de muziekindustrie. Er zijn velen MP3 zoekmachines, zowel gratis als betaald. Ze staan gelijk aan muziekbibliotheken en ieder liedje is netjes in een categorie ingedeeld.

Nu de ene na de andere muziek zoekmachine verschijnt, hoe herkent u een goede? Hoe weet u of een bepaalde zoekmachine wel een echte geweldige bron van muziek is? Er zijn drie dingen waar u op moet letten: accurate zoekmogelijkheden, goede organisatie van resultaten, en betrouwbare zoeksnelheid. Een fraai menu en toegewijze muziektoepassingen zijn daarbij een bonus. Met dit in gedachten bespreken we hieronder een paar van de beste MP3 leveranciers die makkelijk online bereikbaar zijn. Nu kunt u met enkele scrolls en klikken gratis muziek krijgen!

Deel een: MP3 zoekmachine voor computer

Deel twee: muziek zoek hulpmiddelen voor mobiel

Beste MP3 Zoekmachines op het Internet

1. Google Muziek – Een van de meest populaire en meest besproeken muziek zoekmachines van het moment is Google Muziek. Ontworpen door de internet-gigant Google, vind u Google Muziek op de meeste Android smartphones en Chrome computers. Wat zo geweldig is aan dit hulpmiddel is dat u een onbeperkt aantal hoge kwaliteit liedjes kunt zoeken en beluisteren door simpelweg met het internet te verbinden. Bovendien zijn ook online radiostations en aangepaste aanbevelingen beschikbaar. Helaas is het alleen beschikbaar in de VS en bepaalde delen van de wereld.

Google Muziek

2. Gratis MP3 Downloader – Hiermee kunt u gratis muziek zoeken, afspelen en downloaden. Bovendien is er geen beperking in lokatie, en kunt u online muziek zoeken, van nummers die hoog in de hitlijsten staan tot klassieke liedjes. Om het te gebruiken, voert u simpelweg de artiestennaam in, de naam van het liedje, album, en andere zoekworden, en klikt u op “Zoeken“ om de resultaten te laden. Daarna kunt u kiezen het liedje af te spelen of direct te downloaden. Daarnaast laat het hulpmiddel u ook audio verkrijgen van streaming video’s via URL.

gratis muziek zoekmachine

3. Findsounds – In tegenstelling tot de anderen, beschikt Findsounds niet alleen over muziek MP3s, maar ook over geluidseffecten. Het heeft een enorme collectie aan geluidseffecten, van mobiele ringtones tot email notificaties. In het hoofdmenu kunt u direct uw zoekresultaten filteren op basis van bestandsformaat, aantal kanalen, minimum resolutie, en minimum sample rate. Alles is gratis op Findsounds, en er is een gespecialiseerde toepassing voor Android gebruikers. Gebruiksaanwijzingen, tutorials en downloadtips zijn te vinden in de help sectie van de website.

findsounds

4. Solayo – Met het schone gebruiksmenu, dat bovendien visueel aantrekkelijk is en er professioneel uitziet, bestaat er geen twijfel dat Solayo de beste muziek zoekmachine is. Deze website is zo compleet dat het zelfs over een ingebouwde mini geluidsspeler beschikt. Het zoeken van MP3s is volledig veilig, en ieder resultaat linkt direct naar de originele bron om zo nep links te voorkomen. Als u meer eigenschappen zoekt, zoals een aangepaste afspeellijst, dient u een account aan te maken en in te loggen.

mp3 zoekmachine

5. Seekasong – Seekasong biedt een hele diverse muziek collective. Als u op zoek bent naar goede muziek van over de hele wereld, is deze website de beste bron. Hoewel de bibliotheek van 146,719 MP3s niet zo groot is als die van andere muziek zoekmachine, is de collectie niet beperkt tot liedjes die populair zijn in de VS en VK. U kunt naar audio’s zoeken met behulp van het muziekarchief, top downloads, recent nummers, en wereldwijde top 20-nummers.

seekasong

Slimme MP3 Zoekmachines voor Mobiel

Als u direct muziek via uw mobiele toestel wilt vinden of downloaden, bekijk dan deze geweldige muziek toepassingen.

1. MP3 Skull Plus – De originele versie van MP3 Skull muziek was kort beschikbaar in Google Play, maar verdween toen plots. Volgens de ontwikkelaars bereikte de eerdere app de markt niet, en daarom hebben ze een volledig nieuwe versie gemaakt en deze MP3 Skull Plus genoemd. Hiermee kunt u naar miljoenen liedjes luisteren, welke u kunt streamen of op uw toestel kunt downloaden. Let evenwel op dat de app niet gratis is, installatie kost circa $1.

mp3 skull

2. Zet Song Zoekmachine – Voor een gratis muziektoepassing kunt u Zet Muziek Zoekmachine bekijken. Net zoals hierboven, heeft u de keuze de muziek te streamen of direct op uw toestel te downloaden. De toepassing heeft geen fraai zoekmachine, maar het zoeken naar MP3s is vrij makkelijk. Voer simpelweg de titel, artiest, of albumnaam in, en u kunt aan de slag. Het is een lichte app met een installatiegrootte van 830k.

Zet zoekmachine

Met de bovenstaande MP3 zoekhulpmiddelen, is het zoeken en afspelen van uw favoriete nummers op uw computer of mobiele telefoon zo makkelijk als het tot drie tellen! Geniet van gratis, maar uitgebreide websites of betaal voor gespecialiseerde muziek toepassingen – de keuze is aan u!

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 21 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarAlternatieven voor Mac-audiorecorders, Audiorecorder.Laatst bijgewerkt op 18-09-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven