Apowersoft GIF Werd Gelanceerd
Opmerking

Apowersoft GIF Werd Gelanceerd

Laatst bijgewerkt op 23-07-2019 door

Om te voldoen aan de eisen van gebruikers die eenvoudig hun eigen GIFs willen maken lanceerde Apowersoft een nieuw product, Apowersoft GIF op 21 juni 2019. Deze software is een geanimeerde GIF maker waarmee gebruikers GIFs kunnen maken van video’s, foto’s, en GIFs. Het is eenvoudig te gebruiken en krachtig, en iedereen kan op enkele minuten een leuke GIF genereren. Download de software en begin nu met het maken van je GIF animaties.

Download

Uitgelichte Functies van Apowersoft GIF

1. Je scherm opnemen en opslaan als GIF

Met Apowersoft GIF kan je je computerscherm, webcam en bord opnemen, en dan opslaan als GIF of AVI format van hoge kwaliteit. Je kunt het volledige scherm opnemen, maar ook een aangepast gebied als je dat wenst.

hoofdkenmerken van Apowersoft GIF

2. Krachtige ingebouwde GIF bewerker

Met deze veelzijdige bewerker kan je de GIF/video/foto frame per frame bekijken en zelfs bewerken. Het laat je toe om de frames in te voegen, verwijderen, bijsnijden, en roteren. Daarnaast bevat het ook de tools om tekst, watermerk, randen, waas en andere speciale effecten toe te voegen aan je bestand. Je kunt het in real time previewen om het beste resultaat te krijgen voordat je het opslaat.

ingebouwde GIF-editor

3. Converteer video’s/foto’s snel naar GIF

Je kunt snel een geanimeerde GIF maken van video’s, ruwe GIFs en afbeeldingen. Zolang als je de bestanden in de software importeert, kan je beginnen met het produceren van je GIFs met enkele kliks.

maak GIF

Conclusie

Apowersoft GIF is echt een GIF maker van complete functies, zoals alle tools die iemand nodig kan hebben om een perfecte GIF animatie te creëren. Of je nu een ervaren gebruiker of een beginner bent, je kunt dit op een korte tijd onder de knie krijgen dankzij de intuïtieve interface.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 21 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarPersberichten en Nieuws.Laatst bijgewerkt op 23-07-2019

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven