Hoe Apowersoft Gratis Online Audio Recorder
Opmerking

Hoe Apowersoft Gratis Online Audio Recorder

Laatst bijgewerkt op 18-01-2019 door

Met hun makkelijke en snelle voordelen zijn online audiorecorder op dit moment erg populair. Ze kunnen makkelijk op elk moment gebruiken zolang je een stabiele internetverbinding hebt. Apowersoft Gratis Online Audio Recorder is een van de beste applicaties voor audio-opname. Net zoals andere webtools kan het alle geluid opnemen dat uit je PC komt, zowel systeemgeluid als geluid van externe bronnen zoals een microfoon. Daarnaast is het compatibel met Mac en Windows PC en worden browsers zoals Firefox, Chrome, Opera, Safari, enz. ondersteund. Het is 100% gratis, zonder tijds- of bestandsgroottebeperkingen. Lees verder om te zien hoe deze gratis online audio recorder te gebruiken.

Hoe Apowersoft Gratis Online Audio Recorder te Gebruiken

Lanceer de applicatie

Ga simpelweg naar de webpagina van de recorder, lanceer de applicatie door op de knop “Opname Starten” te klikken. Als dit de eerste keer is dat je deze Gratis Online Audio Recorder gebruikt, zal het automatisch een lanceerder downloaden en installeren op je PC. Dit is veilig en kan op enkele seconden gedaan worden. Daarna kan je deze applicatie gebruiken.

Lanceer de applicatie

Selecteer de audiobron

Nadat je de applicatie start, kan je de correcte audiobron kiezen die je wilt door op de geluidsknop links onderaan de interface te klikken. “Systeemgeluid” is voor het opnemen van MP3s van streamingwebsites, live radiouitzendingen, spelgeluiden, enz. “Microfoon” laat opname toe van stemmen zoals vertellingen, audioinstructies. “Zowel systeemgeluid als microfoon” ondersteunt het opnemen van stemmen, audiocharts en andere types van geluidsbronnen. Nadien zal de recorder verschijnen.

Selecteer de audiobron

Start audio-opname

Speel de audio die opgenomen moet worden af, of spreek in de microfoon. Wanneer alles klaar is, klik je op de knop “Start” om de audio-opname te beginnen. Je kunt het proces op elk moment pauzeren of hervatten of klikken op het icoon “Stop” eens de opname afgerond is.

Start audio-opname

Speel het opgenomen audiobestand af

De audiorecorder heeft in ingebouwde bibliotheek die alle opgenomen bestanden toont. Om het opgenomen bestand af te spelen, moet je de “Opnamelijst” ingeven in de rechterbenedenhoek op de interface. Selecteer het bestand en speel het af met de muziekspeler. Je kunt ook op “Open Map” klikken om de locatie op je PC te bekijken.

Speel het opgenomen audiobestand af

Voeg muziekinformatie toe

Als je de ID3-tag van het bestand wilt bewerken, selecteer het dan in de bibliotheek en vink de optie “ID3 Label-editor” aan. In het popupvenster kan je de titel, artiest, cover, jaar, album, enz. aanpassen.

Voeg muziekinformatie toe

Beheer het opgenomen bestand

In de muzieklijst van de audiorecorder kan je makkelijk en eenvoudig bestanden beheren. Je kunt bestanden herbenoemen en ongewenste bestanden zonder problemen in groep wissen van de harde schijf.

Vergeleken met gelijkaardige tools is Apowersoft Gratis Online Audio Recorder krachtiger, omdat het extra bruikbare functies heeft, naast de basisopnamefunctie. Het is een snelle, stabiele audiorecorder van hoge kwaliteit.

Conclusie

Er zijn inderdaad maar een handvol online audiorecorders die werken zoals ze geadverteerd worden. Apowersoft Gratis Online Audio Recorder is er een van, omdat het zorgt voor een output van audio van hoge kwaliteit, en je niet vraagt om je te registreren of abonneren voordat je het kunt gebruiken.

Als je een meer omvattende audiorecorder wenst te gebruiken die je taakplanningen laat maken, HQ liedjes laat zoeken, muziek laat omzetten en downloaden, enz., kan je upgraden naar de pro-versie om te genieten van de volledige voordelen.

Download

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 22 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door:Op naarAudio Recorder, Mac Audiorecorder, Online Audio Recorder.Laatst bijgewerkt op 18-01-2019

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven