Hoe Apowersoft Gratis Online Schermrecorder te Gebruiken
Opmerking

Hoe Apowersoft Gratis Online Schermrecorder te Gebruiken

Laatst bijgewerkt op 18-01-2019 door

Wil je een schermrecorder die je kan helpen bij het opnemen van schermactiviteiten op je computer zonder tijdsbeperking, zonder watermerk, met goede audiokwaliteit en zonder vertraging? Dan kan je Apowersoft Gratis Online Schermrecorder, een lichtgewichte online tool, je noden perfect vervullen. Het heeft een zeer intuïtieve interface en ondersteunt opname van video en audio van systeemgeluid en microfoon. Om je te snel te helpen om te starten met deze gratis applicatie delen we hier graag deze handleiding met jou.

Hoe Apowersoft Gratis Online Schermrecorder te Gebruiken

Download launcher en start deze app

Bezoek de pagina van Apowersoft Gratis Online Schermrecorder en klik op “Opname Starten” in het midden van de pagina om deze applicatie te lanceren.

Tips: Als het de eerste keer is dat u het gebruikt, gelieve op “Download Launcher” te klikken na het drukken op de knop “Opname Starten”. (Deze launcher is redelijk veilig, u hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid.) Wacht dan een paar seconden tot de download voltooid is, en installer deze launcher. Daarna, weer op de knop “Opname starten” klikken om deze recorder te laten functioneren. Je hoeft de lanceerder maar een keer te downloaden en installeren om je scherm op te nemen wanneer je maar wilt.

launcher

Het externe protocol zal dan verschijnen om u te vragen of u deze applicatie wilt uitvoeren, gewoon op “Applicatie Uivoeren” klikken. Daarna, zal de online schermrecorder verschijnen.

Configureer de Instellingen

Nu wordt de online tool succesvol gelanceerd op je computer. Klik a.u.b. op “Instellingen” in de taakbalk om instellingen aan te passen voordat je de opname start.

Klik op instellingen

  • Algemeen: Je kunt toetsenbordshortcuts instellen om de opname te beginnen, te stoppen, te pauzeren/hervatten en om te taakbalk te tonen/verbergen. Je kunt ook de standaard outputdirectory instellen naargelang jouw voorkeur.

    Algemene instellingen

  • Opnemen: Zoals de afbeelding hieronder toont, kan je kiezen of je de opnamegrens of taakblak, videoformats (MP4, WMV, AVI, MOV, FLV en anderen), muisstijlen, audiokwaliteit, bitsnelheid, modus, framesnelheid, enz. toont. Na het aanpassen van de instellingen klik je op “OK”.

    Opname-instellingen

Daarna, kunt u de gewenste regio aanpassen om een audio-ingangsbron voor de opname te selecteren en vast te leggen. Vanuit het audio-ingangsmenu kunt u kiezen voor het opnemen van audio van systeemgeluid, microfoon, beiden of geen enkele.

Kies audio-ingang

Begin Op te Nemen

Nu, kunt u beginnen met de onbeperkte opname door op de rode knop “REC” te klikken. Met deze online screen recorder worden er tijdens het opnemen een aantal handige bewerkingsopties zoals tekst, highlights, lijnen, pijlen en andere weergegeven, zodat u deze kunt gebruiken om de opgenomen video levendiger te maken.

bewerk video

Tips: Als u deze opname opnieuw wilt uitvoeren, dan kunt op de pauzeknop klikken en dan rechts op de knop met het kruis drukken. Er zal dan een herinneringsmelding verschijnen en u kunt op “Opnieuw Beginnen” drukken om een nieuwe opname te starten. Als u op de knop “Wis” klikt, wordt deze schermrecorder afgesloten en zullen uw opnamen niet worden opgeslagen.

Opnieuw beginnen

Opname voltooien

Als u de opname wilt beëindigen en dat wat u hebt vastgelegd op wilt slaan, druk dan gewoon op de blauwe pauzeknop en klik op het groene vinkje om te stoppen. Daarna kunt u met de ingebouwde mediaspeler een voorbeeld bekijken van wat u heeft opgenomen.

afwerking opname

Opname Opslaan en Delen

Om deze video op te slaan drukt u gewoon op de knop opslaan, linksonder van de mediaspeler en selecteert of u het wilt opslaan als video of GIF-bestand, of dat u het wilt uploaden naar sites zoals YouTube, YouTube, Dropbox, Vimeo, etc.

Opname Opslaan en Delen

In het geval dat u niet tevreden bent met de opnamen, kunt u op de knop “Vernieuwen” drukken om met uw nieuwe screencast te beginnen.

Bij het opslaan van uw video naar de lokale schijf, kunt u “Opslaan als Videobestand” selecteren, en dan uw gewenste uitvoerformaat, naam van de video en de uitvoermap kiezen. Eenmaal voltooid, kunt u de map openen waarin u de screencast heeft opgeslagen. Als het nodig is, kunt u ook het bestandspad kopieren als back-up of voor enig ander gebruik.

scherm recorder online

Tips: Zoals u al had verwacht, is deze recorder ook in staat om video bij te snijden voor als u alleen maar een deel van de opname wilt opslaan. Om deze truc uit te voeren, kunt u de tijdlijn van de video aanklikken en meeslepen om dat wat u hebt opgenomen blauw te maken, en dan op de knop “Opslaan” te klikken om het deel van de video dat u geselecteerd hebt, op te slaan of te uploaden.

trimmen

Hierboven staan de stappen over hoe de gratis online schermrecorder te gebruiken. Als u de voorkeur geeft aan een stabieler en sterker schermopname programma, dan kunt u de pro-versie dowloaden en gebruiken. Naast alle functies die geboden worden door bovenstaande online schermrecorder, geeft de bureaublad-versie u ook de mogelijkheid om taakplanning te creëren voor het maken van schermafbeeldingen, het opnemen, het opnemen in meerdere modi, en nog veel meer.

Download

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 12 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door:Op naarOnline Schermrecorder, Screen Recorder.Laatst bijgewerkt op 18-01-2019

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven