Hoe ApowerRecover te Gebruiken
Opmerking

Hoe ApowerRecover te Gebruiken

Laatst bijgewerkt op 20-07-2020 door

ApowerRecover is een dataherstellingsprogramma dat jou kan helpen om verloren bestanden te herstellen op harde schijven. Er zijn veel scenario’s waarin je je data kunt verliezen: per ongeluk verwijderen, fouten bij het formatteren, of incorrecte uitvoering. Volg deze gids voor ApowerRecover en je kunt makkelijk je waardevolle data herstellen zonder enige speciale kennis te hoeven leren.

Tips over Hoe ApowerRecover te Gebruiken

Begin Eraan

Klik op onderstaande knop om deze software te installeren op je computer en het uit te voeren.

Download

Zoek naar Verloren Bestanden

Wanneer je het programma opent, zal je meerdere opties zien in drie categorieën: “All Files”, “Media Files” en “Documents, Archives & Emails”. Als je al je bestanden wilt herstellen, kies je “All Data”. Zo niet, klik je simpelweg op het vakje naast de specifieke soort van bestanden die je wilt herstellen. Je kunt één of meer types kiezen.

Selecteer Wat om te herstellen

Hierna klik je op “Next” om door te gaan. Je zult een locatie moeten selecteren waar je wilt dat het programma scant en zoekt naar je verloren data. De applicatie sorteert de keuzes in “Common Location” en “Connected Disks”.

Gewone Locatie

Bureaublad en prullenbak zijn de meest gebruikelijke plaatsen die mensen kiezen. Je kunt ook klikken op “Select Location” en navigeren naar een specifieke plaats op je computer die je wilt scannen.

Verbonden Schijven

Zoeken naar verloren bestanden of schijven of andere draagbare apparaten is ook mogelijk. Je kunt kiezen uit de schijven “C”, “D” of “E” om bestanden rechtstreeks op PC te herstellen. Als je informatie van een geheugenkaart, camera of andere apparaten wilt herstellen, moet je het eerst met de PC verbinden. Het zal dan getoond worden onder het tabblad “Connected Disks”. Selecteer een apparaat en klik op “Next”. De applicatie zal automatisch beginnen zoeken.

Selecteer een locatie

Je zult een situatie kunnen tegenkomen waarin je je schijf niet kunt vinden op de hierboven vermelde plaatsen. Hier is een andere optie voor jou. Kies “Cannot Find Drive” > Selecteer een schijf > “Search”. Als je de partitie vindt die je wilt, selecteer dan een partitie en klik op “Scan”. Maar als je diegene die je wilt niet kunt vinden, kies je “Deep Search” en selecteer je een partitie om te scannen.

Kan de drive niet vinden

Tip: Tijdens het zoekproces kan je op elk moment op “Stop” klikken en wanneer een venster verschijnt, klik je op “OK” om je beslissing te bevestigen.

Stop scannen

Het Bestand Bekijken

Wanneer de scan afgerond is, zullen de bestanden gecategoriseerd zijn in verschillende mappen volgens hun pad en types. Deze mappen worden getoond aan de linkerkant van het programma. Aan de rechterkant worden alle gedetecteerde bestanden uitgelijst met gedetailleerde informatie, zoals naam, grootte, datum aangemaakt, en datum aangepast. Als je niet weet of het bestand dat je selecteerde het juiste is, klik je erop klikken en zal de beschikbare preview getoond worden boven het informatieveld.

Voorbeeldinformatie

Data Herstellen

Zoals hierboven vermeld, wordt de data gesorteerd in verschillende categorieën, zodat je specifieke mappen kunt bekijken, op “Recover” en dan op “Browse” klikken, en de herstelde data op een specifieke locatie kunt opslaan. Je kunt de bestanden ook selecteren nadat je ze eerst bekeken hebt.

Herstel proces

Als je het bestand dat je verloren hebt niet kunt vinden, kan je op “Deep Scan” klikken, waarna het programma dieper naar je data zal zoeken. Eens afgerond, kies de bestanden en herstel ze.

Diepe scan

Tip: Herstellingsproces kan ook gestopt worden door te klikken op “Stop” en dan op “OK”.

Nu weet je hoe ApowerRecover te gebruiken. Als je problemen ondervindt of vragen hebt over dit product, contacteer ons dan alstublieft.

Beoordeling:4.8 /5(Gebaseerd op 20 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarGegevensherstel.Laatst bijgewerkt op 20-07-2020

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven