Apowersoft DVD-brander

Apowersoft DVD-brander
Beoordeling:3.6 /5(Gebaseerd op 15 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling

Maak een speciale DVD om cadeau te geven aan familie of vrienden of maak je eigen DVD-film met video's die je zelf hebt gedownload of opgenomen. DVD-Brander wordt geprezen door haar gebruikers omdat het krachtige functie en een gebruiksvriendelijke interface heeft. Apowersoft raadt deze ongeëvenaarde DVD-brandsoftware aan zodat u video op DVD kunt branden wanneer u maar wilt.

  • Maak DVD's met foto's, video's en audio in elk formaat
  • Brandt snel alle SD en HD video's naar DVD
  • Maak een DVD-menu op maat met uw voorkeuren
  • Bewerk geïmporteerde bestanden met de geweldige ingebouwde editor voordat u gaat branden
  • Laat u ondertiteling en audiotracks toevoegen

De beste DVD-brander die Apowersoft ooit heeft aangeboden stelt u in staat om videoclips op DVD's te branden zodat u er op uw DVD-spelers in huis of in uw auto van kunt genieten.

Download

De DVD-makertool is eenvoudig te gebruiken en dat maakt hem anders dan andere ingewikkelde DVD-brandsoftware. Het maakt niet uit of een beginner of expert bent, u kunt DVD's of DVD-mappen branden in enkele minuten met een paar klikken. De gebrande DVD kan gebruikt worden om aan vrienden te sturen als cadeau om de mooie herinneringen voor altijd te koesteren. U kunt een DVD-schijf, ISO bestand of DVD-map maken van veel verschillende videosoorten zoals gedownloade videos, camcordervideo's en vele anderen. Ook kunt u een audiotrack en ondertiteling toevoegen aan uw videoclips om uw eigen unieke DVD-film te maken.

brand video op DVD

Brandt DVDs van elke video, foto's en audio

Deze uitstekende DVD-brander heeft de mogelijkheid om video, audio en foto's in elk formaat te branden.

Het laat u video's naar DVD branden naar elk poplair SD en HD videoformaat zoals AVI, MP4, MPEG, 3GP, RMVB, WMV, HD MKV, M2TS, HD WMV en vele anderen.

De ondersteunde fotobestanden zijn JPEG, BMP, GIF, PNG, TIFF, enzovoorts. U kunt fotodiashwos maken van verschillende afbeeldingformaten of foto's samenvagen met video's en ze samen branden.

DVD-menu te maken

Maak uw speciale DVD menu op maat met gratis sjablonen

Er zijn allerlei sjablonen voor een DVD-menu waaruit u kunt kiezen. Het is de moeite te melden dat ze allemaal gratis zijn.

U kunt het menu bewerken als u dat wilt. U kunt bijvoorbeeld uw favoriete muziek als achtergrond toevoegen of uw lievelingsmuziek als achtergrond toevoegen aan uw DVD.

Het biedt u een breed scala van frames en knopstijlen om uw unieke DVD-menu te maken. En het laat u de menutekst bewerken als dat nodig is.

Bewerk video's met de ingebouwde video-editor

Bewerk video's met de ingebouwde video-editor

Deze DVD maker heeft een enorm krachtige editor. Het biedt meer dan alleen routinebewerking; het helpt u met trimmen, croppen en helderheid, contrast en verzadiging aanpassen voor een beter resultaa.

Het laat u ook tekst of afbeeldingswatermerken toevoegen zodat de video's als uw persoonlijk video's worden herkend.

Bewerk of voeg audio en ondertiteling toe

Bewerk of voeg audio en ondertiteling toe

De DVD-brander biedt de mogelijkheid om ondertiteling en audiotrack aan uw DVD toe te voegen.

Bewerk Audiotrack: Voeg één of meerdere audiotracks toe aan de DVD en pas het volume en de bitrate aan wanneer dat nodig is.

Ondersteunt alle audioformaten inclusief AAC, OGG, MP3, AIFF, AC3, APE, WMA, AU, FLAC, MP2, WAV en vele anderen.

Bewerk Ondertiteling: Voeg externe ondertiteling aan de video toe en stel lettertype, kleur, positie en taal van de ondertiteling in.

Krachtig en professioneel

Krachtig en professioneel

Het biedt een internet mediaspeler aan die u in staat stelt om uw video-effecten vooraf te bekijken. En u kunt afdrukken maken van uw favoriete afbeeldingen door op de Snapshotknop te klikken terwijl een een video bekijkt.

Het kan meerdere video's tegelijk op DVD branden.

U kunt video's en foto's in drie formaten branden: DVD-schijf, DVD-map en ISO bestanden.

Het ondersteund de meeste schijfsoorten zoals DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD-R DL, DVD-5, DVD-9 enzovoorts.

Promotie Advertenties

Beoordelingen

Nieuws

Gerelateerde Artikelen

Bedrijfsprijzen
  • Softonic logo
  • FindmySoft Review
  • tucows logo

Meer Bronnen

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven