Hoe verwijderde video’s van Android herstellen
Opmerking

Hoe verwijderde video’s van Android herstellen

Laatst bijgewerkt op 16-08-2018 door

Android-apparaten bieden verschillende nieuwe functies naast de normale telefoonfuncties. Ze zijn ook een draagbaar mediastation om video’s met je mee te dragen, maar er zijn natuurlijk ook mogelijke problemen – je zou je video’s genomen met de telefoon of getransfereerd van de computer kunnen verliezen omwille van verschillende redenen. Er zijn veel redenen waarom dit kan gebeuren, inclusief het per ongeluk verwijderen van de bestanden en video’s door virussen of corruptie. Wat de reden ook is, je wilt zeker een oplossingen vinden voor verloren video’s op Android herstellen als je deze situatie ervaart.

Leuke tools voor Verwijderde Video’s van Android Herstellen

Het verliezen van je favoriete of belangrijke video’s op je telefoon kan erg vervelend zijn. Er is echter nog steeds een goede kans dat je ze kunt terugvinden met een herstellingsapplicatie. Dit is omdat verloren of verloren video’s op je apparaat niet compleet verdwenen zijn. Ze zijn verborgen en kunnen nog steeds hersteld worden met de juiste tool.

Nadat je beseft dat je data verloren bent op Android, zorg er dan voor dat je niets opslaat op je telefoon, want het is niet mogelijk om iets terug te vinden eens het overschreven wordt door nieuwe bestanden. In dit artikel vertel ik over twee Android herstellingsapplicaties voor video’s die je kunt gebruiken om je probleem op te lossen. Lees verder om te bepalen welke optie de beste is voor jou.

Android Data Recovery

De eerste applicatie waarover we het zullen hebben is Android Data Recovery. Dit is een tool die je kunt gebruiken voor niet enkel video’s herstellen op je Android-apparaat maar ook andere bestanden zoals berichten, contacten en afbeeldingen, etc. Het is gebruiksvriendelijk en een goede optie voor elke gebruiker, zelf diegene die geen technisch know-how hebben.

Download

Wanneer het je apparaat scant, zoekt het niet enkel naar missende bestanden maar ook naar bestaande. Verloren bestanden die gevonden werden zullen een andere kleur hebben dan je huidige bestanden zodat je weet welke te herstellen en welke al op je telefoon staan. Verder kan je hiermee niet enkel verloren Android-video’s herstellen, maar ook back-ups maken op je computer.

Terwijl andere applicaties risico’s hebben dat je persoonlijke informatie of belangrijke bestanden gelekt worden tijdens het herstellingsproces, is dit geen zorg wanneer je Android Data Recovery gebruikt. De applicatie is veilig en secuur zodat je weet dat je bestanden en data beschermd zijn. Het programma ondersteunt een breed aanbod van Android-apparaten inclusief Samsung, Sony en ZTE, alsook verschillende formats zoals AVI, WMV, WMA, MP4 en meer. Je kunt de bestanden ook previewen voordat je ze herstelt zodat je kunt beslissen welke je wilt herstellen.

Hier zijn de eenvoudige stappen voor video’s van Android herstellen met Android Data Recovery:

 • Download en installeer Android Data Recovery op je computer.
 • Lanceer de applicatie eens installatie afgerond is en verbind je Android-apparaat met je computer met een USB-kabel.
 • Je zult een melding op je telefoon krijgen. Selecteer “Toestaan” op je apparaat.
 • Kies de bestandstypes die je wilt herstellen in het Android Data Recovery-venster en klik dan op de knop “Volgende”. De tool zal dan je apparaat analyseren.
 • Na het scannen zullen de bestand van de types die je koos in detail getoond worden. Selecteer de video’s of bestanden die je wenst te herstellen op klik op “Herstellen”.
 • verloren videos op Android herstellen

  Plus:

  • Ondersteunt herstelling van verschillende bestanden inclusief video’s, berichten, afbeeldingen, etc. van Android.
  • Het is veilig en gebruiksvriendelijk.
  • Werkt goed voor meer dan 2000 soorten Android-telefoons of -tablets zoals HTC, Samsung, ZTE, Sony, LG enzovoort.
  • Biedt gratis levenslange upgrade voor alle betalende klanten.

  Min:

  • Dit is geen freeware, maar shareware. Je moet het aankopen voor bestandsherstelling.

  Undelete for Root Users

  De volgende herstellingstool op onze lijst is Undelete for Root Users. Dit is een applicatie die je kunt installeren op je Android-apparaat. Echter, zoals de naam al zegt, moet je telefoon “gerooted” zijn of moet je “root”-toegang of privilegecontrole hebben om het te laten werken. Het kan bestanden herstellen die nog overschreven zijn, previewen, mappen herstellen en verschillende bestanden zoals video’s en afbeeldingen herstellen. Zelfs al kan je het gebruiken onderweg zonder een computer, is het nog steeds eenvoudiger om het herstellingsproces op een groter scherm uit te voeren. Je moet ook de sleutel tot het product aanschaffen, omdat de gratis versie enkel afbeeldingen kan herstellen.

  Plus:

  • Kan data terughalen zelfs zonder een computer.
  • Laat je toe om bestanden te previewen voor de herstelling.

  Min:

  • Je Android-apparaten moeten “gerooted” zijn als je het wilt gebruiken om data te herstellen.
  • Een beetje ingewikkeld in gebruik, vooral voor nieuwelingen.

  Na het evalueren van de twee applicaties kunnen we concluderen dat Undelete enkel handig kan zijn als je geen computer hebt voor je bestandsherstelling. Als dat wel het geval is, is de beste oplossing voor verloren video’s op Android herstellen Android Data Recovery. Het is eenvoudig te gebruiken, hersteld effectief verwijderde bestanden en het ondersteunt verschillende apparaten en bestandsformats.

  Download

  Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 22 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarAndroid telefoonherstel, Android-herstel.Laatst bijgewerkt op 16-08-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven