Herstel snel en eenvoudig data van Samsung-tablet
Opmerking

Herstel snel en eenvoudig data van Samsung-tablet

Laatst bijgewerkt op 21-08-2018 door

Mobiele apparaten zoals telefoons en tablets worden veel gebruikt door mensen over de hele wereld. En Samsung is een van de leiders in deze industrie. Naast de vele modellen van mobiele telefoons, is er ook de Samsung Galaxy Tab-serie. Hiermee kan je verschillende bestanden opslaan, zoals muziek, video’s en afbeeldingen. Maar als die bestanden om een of andere redenen verwijderd werden, kan je nog steeds die data van Samsung-tablet herstellen.

Hoe Verwijderde Bestanden van Samsung-Tablet te Herstellen

Bestanden verliezen op je Samsung-tablet kan erg vervelend zijn. Maar maak je geen zorgen, want zoals al gezegd, kan je ze nog steeds terughalen. In dit artikel bespreken we twee methodes hoe je dit kunt doen. Lees om meer te leren over deze tools en te zien welke oplossing de beste is voor jou.

Android Data Recovery

Onze eerste herstellingsapplicatie voor Samsun-tablets is Android Data Recovery. Dit is een effectieve en gebruiksvriendelijke tool voor het herstellen van ontbrekende bestanden op je tablet. Naast Samsung, ondersteunt het ook andere Android-appraten zoals Sony en HTC. Dit is een veilig programma, dus kan je er zeker van zijn dat je informatie privé gehouden wordt.

Niet enkel kunnen je mediabestanden compleet hersteld worden, maar ook verloren contacten en SM. Het ondersteunt previews van gescande bestanden zodat je kunt beslissen welke je wilt herstellen en welke bestanden je niet wilt terughalen. Er is een basisgebruiksinterface die alle stappen en opties intuïtief maakt. Verder wordt je geholpen met wat je moet doen om je tablet gedetecteerd te laten worden.

Ik zou je echter nog steeds de gedetailleerde stappen willen aanbieden voor hoe verwijderde bestanden van Samsung-tablet te herstellen met deze applicatie. Je zult merken dat je dit zonder problemen zelf kunt doen, zelfs als dit alles nieuw is voor jou. Hier zijn de stappen.

  1. Download en installeer Android Data Recovery op je computer vanop de bovenstaande link.
    Download
  2. Eens helemaal geïnstalleerd, lanceer de applicatie om het proces te beginnen.
  3. Verbind de tablet met je computer met je USB-kabel.
  4. Je zult dan doorgaan naar het volgende venster om de inhoud van je tablet te analyseren via de aangeboden stappen.
  5. Nadat het scanproces afgerond is, bekijk welke bestanden je wilt herstellen en klik op de knop “Herstellen”.

gegevens herstellen

EaseUS Data Recovery Wizard Gratis Editie

Een andere applicatie die je kunt gebruiken om verwijderde data van Samsung-tablet te herstellen is EaseUS Data Recovery Wizard Free Edition. Dit is gratis en je kunt hiermee ontbrekende bestanden op je tablet terugvinden. Er zijn drie herstellingsmodi, inclusief verwijderd bestandherstel, compleet herstel en gedeeltelijk herstel. Kies je optie, en begin te scannen om je bestanden te herstellen.

Het minpunt is echter dat je gelimiteerd bent tot het herstellen van 2GB aan data. Als de bestanden die je wilt herstellen dus groter zijn, zou je ze niet allemaal kunnen terughalen. Behalve wanneer je upgradet, wat geld zal kosten.

Conclusie

Nu dat je je opties kent om verloren bestanden van Samsung-tablet te herstellen, zal je je geen zorgen meer maken over het verliezen van belangrijke bestanden. Als je geen geld wilt uitgeven aan het herstellingsproces, dan zou EaseUS Data Recovery Wizard Gratis Editie de beste tool voor jou kunnen zijn. Als je echter enorme bestanden wilt herstellen en er zeker van wilt zijn dat alle ontbrekende bestanden teruggehaald kunnen worden, is Android Data Recovery altijd de beste keuze.

Download

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 14 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarAndroid-herstel.Laatst bijgewerkt op 21-08-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven