Recuva Alternatief voor Mac
Opmerking

Recuva Alternatief voor Mac

Laatst bijgewerkt op 17-12-2015 door

Recuva is de bekendste en het meest krachtige programma dat verwijderde bestanden kan terughalen van uw harde schijf, USB stick, geheugenkaart of MP3 spelers. Het kan documenten terughalen die u in eerste instantie hebt verwijderd. Door deze functies staat Recuva nu bekend als de dokter voor Windows gebruikers.

Ondanks haar sterke recover mogelijkheden en herstel opties kunnen niet alle Computer gebruikers ter wereld profiteren van Recuva. Dit komt door het feit dat Recuva op dit moment alleen beschikbaar is voor Windows. Apple gebruikers daarentegen zullen opzoek moeten naar het beste Recuva alternatief voor de Mac die dezelfde functies aanbiedt. U hebt zo’n programma nodig vanwege een aantal van deze redenen:

 • Er zijn geen plannen om Recuva uit te brengen voor Mac
 • Er zijn een heleboel programma’s die dezelfde mogelijkheden hebben
 • De gratis versie van Recuva is gelimiteerd
 • Er zijn betere data-recover programma’s te vinden op het internet

Vijf Alternatieven voor Recuva voor de Mac

Top 1: Een data hersteller voor de Mac, aanbevolen door Apowersoft

Deze tool kan bestanden en documenten terughalen in meer dan 500 formaten van uw harde schijf, digitale camera en externe harde schijf. Het programma biedt 4 recovermodussen, welke u in staat stellen delen van schijven ter herstellen, raw-files en systeem bestanden terug te halen, en nog veel meer. Er is ook een voorbeeldfunctie zodat u niet hoeft te gokken wat u wel, of niet, kunt verwijderen omdat u precies ziet wat er blijft staan in een voorbeeldscherm.

Het is een geweldig alternatief voor Recuva voor de Mac omdat het niet alleen te gebruiken is op Mac computers, maar ook op een Windows computer. Het is een universeel herstel programma omdat het bestanden terug kan halen van vele grote platformen. Het gebruik is erg makkelijk, volg de stappen hieronder op:

 1. Download en installeer de laatste versie.

  Download

 2. U kunt het beste dit programma installeren op de Mac op een onaangetaste schijf, installeer het niet op de aangetaste schijf.
 3. Kies de juiste herstel modus.
 4. In het opkomende scherm kiest u de juiste schijf waar u de data van wilt terughalen en druk op “Scan”.
 5. Voor het terughalen geformatteerde bestanden vinkt u het vakje “Enable Free Scan” aan.

  aftasten

 6. Herstelde bestanden zullen weergeven worden in het voorbeeldscherm. Selecteer de bestanden die u wilt herstellen en klik op “Recover”.

herstellen

Top 2: MiniTool Mac Data Recovery

MiniTool is een exclusieve applicatie die gemaakt is voor het herstellen van bestanden op Mac computers. Het kan bestanden terughalen van beschadigde delen, verloren delen en geformatteerde schijven. U kunt het gebruiken om bestanden te redden van een harde schijf, externe harde schijf, flash geheugen kaart, USB sticks en iPod’s. De gratis versie van MiniTool Mac Data Recovery biedt 1GB aan data recovery, terwijl de betaalde software dit limiet doet verdwijnen.

MiniTool Mac Data Recovery

Top 3: Disk Warrior

Een ander data recovery programma voor de Mac is Disk Warrior. Eén van de beste functies van deze applicatie is het goede overzichtelijke design. Het enige wat u hoeft te doen is de harde schijf selecteren en op “Rebuild” te klikken. U kunt foto’s, muziek, video’s, documenten en nog veel meer terughalen van beschadigde harde schijven. Als u er niet in slaagt dit programma te gebruiken dan kunt u de technische hulpdienst inschakelen die u helpen bij het terughalen van uw bestanden.

Disk Warrior

Top 4: Boomerang Data Recovery Software voor Mac OS x

Het programma kost $99,95 voor de home edition en kan bestanden terughalen tot 500 GB. Boomering Data Recovery Software voor Mac OS X is een sterk programma. Dit programma biedt zes verschillende herstel manieren voor beschadigde schijven, geformatteerde schijven en iPhoto herstel software die speciaal gemaakt is voor het redden van verwijderde foto’s.

Boomerang Data Recovery Software voor Mac

Top 5: MagicCute Data Herstel voor Mac

MagiCute is weer een ander programma dat hetzelfde doet als Recuva voor Mac. Het ondersteunt meer dan 2000 bestandstype en er is een recoverfunctie die in één keer grote hoeveelheden data terughaalt. Net als de voorgaande applicaties kunt u met deze applicaties ook foto’s en data terughalen van uw geheugenkaart, harde schijf enz. De voordelen van dit programma zijn de makkelijke bruikbaarheid en de technische hulp die altijd voor u klaar staat.

MagicCute Data Herstel voor Mac

Recuva mag dan een applicatie zijn die alleen op Windows werkt, er zijn duizenden goede alternatieven voor de Mac die precies hetzelfde voor u kunnen betekenen, misschien nog wel meer. U hoeft niet meer bang te zijn voor het per ongeluk verwijderen van bestanden, kapotte schijven, het formatteren van uw harde schijf of voor falende harde schijven. U hoeft ook niet meer te wachten op de release van Recuva voor de Mac, u kunt uw waardevolle bestanden veilig stellen met de hierboven genoemde software die overeenkomt met Recuva. Het is aan te raden een flexibel programma te gebruiken die al uw data, en verschillende systemen aan kan om zo geld te besparen.

Beoordeling: 4.3 / 5 (Gebaseerd op 11 beoordelingen) Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door: Op 21-08-2014 naar Gegevensherstel. Laatst bijgewerkt op 17-12-2015

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven