Hoe JPG/JPEG in PDF-bestand veranderen
Opmerking

Hoe JPG/JPEG in PDF-bestand veranderen

Laatst bijgewerkt op 22-02-2019 door

PDF-bestanden worden makkelijk gedeeld tussen verschillende gebruikers, manipuleren/bewerken teksten of afbeeldingen en veel meer. Daarom kan je door JPEG in PDF te veranderen je afbeeldingen eenvoudige afdrukken, de grootte of andere parameters van de afbeelding manipuleren etc. Hieronder staan enkele van de beste methodes voor JPG in PDF veranderen.

Apowersoft Gratis Afbeelding naar PDF Online

Dit is een applicatie waarmee je kunt online JPG in PDF veranderen. Je moet de applicatie niet installeren of downloaden om het te gebruiken. Er zijn ook geen verborgen kosten tijdens het gebruik van deze online tool. Het maakt niet uit hoeveel afbeeldingen je omzet in PDF met deze applicatie, de kwaliteit van de output zal niet beïnvloed worden.

JPEG naar PDF

JPG naar PDF Online Converter

Dit is nog een andere JPG naar PDF online converter waarmee je online je JPG-afbeeldingen in PDF kunt veranderen zonder de applicatie te hoeven downloaden of installeren. Hier zijn enkele voordelen van deze applicatie.

  • Als een online service, moet het niet gedownload of geïnstalleerd worden. Daardoor kan je moeiteloos en onmiddellijk je JPEG in PDF veranderen. Je moet je niet registreren en er zijn geen verborgen kosten voor deze service.
  • Er staat geen limiet op het aantal afbeeldingen dat je kunt omzetten in PDF-bestanden. Daarom kan je zoveel afbeeldingen converteren als je wilt zonder enige invloed op de uiteindelijke output.
  • Deze applicatie heeft een erg gebruiksvriendelijke interface waarop je meerdere afbeeldingen naar PDF kunt omzetten, de volgorde van het uiteindelijke PDF-bestand kunt manipuleren of de instellingen van het bestand kunt aanpassen zoals grootte en andere parameters.

jpg pdf net

ApowerPDF

Hiermee kan je afbeeldingen naar PDF-bestanden omzetten, naast andere functies die hieronder opgesomd worden.

Download

  • Met deze applicatie kan je verschillende PDF-bestanden maken zoals gecodeerde, native, zoekbare, gecomprimeerde of afbeeldingsgebaseerde PDF-bestanden.
  • Je kunt je PDF ook manipuleren door bladwijzers, digitale handtekening of watermerken toe te voegen.
  • Je kunt met deze software PDF-bestanden in andere populaire formats converteren zoals DOC, XLS, TXT, PPTX, etc.
  • De applicatie is heel compatibel met verschillende OS en iOS. Het is ook gebruiksvriendelijke met een eenvoudige gebruikersinterface die toegepast kan worden op meerdere apparaten.

De hierboven vermeldde applicaties zijn de allerbeste om JPEGs in PDF-format te converteren. Elk heeft zijn eigen voor-en nadelen, je kunt de beste keuze maken door alle beschikbare opties af te wegen.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 18 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door:Op naarAfbeelding naar PDF, Beste Converters.Laatst bijgewerkt op 22-02-2019

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven