Hoe MP3 naar iPhone Overbrengen
Opmerking

Hoe MP3 naar iPhone Overbrengen

Laatst bijgewerkt op 28-03-2019 door

MP3 is een van de audioformats gebruikt voor het afspelen van muziek op bijna alle gadgets, inclusief iOS-apparaten. Omwille van de flexibiliteit, is het niet langer moeilijk om je favoriete liedjes te transfereren naar je mobiele telefoon. Soms staan er liedjes op je computer waarnaar je wilt luisteren op je telefoon. Dus als je ze kunt kopiëren naar je iPhone, kan je ernaar luisteren zelfs zonder PC. Dit artikel biedt je de best mogelijke manieren voor MP3 naar iPhone importeren.

Beste Manieren voor MP3 naar iPhone Importeren

MP3 naar iPhone Overbrengen met iTunes

iTunes is een programma van Apple voor het back-uppen van bestanden op Apple-apparaten. Deze tool wordt ook gebruikt voor het overbrengen van bestanden van iPhone naar computer en vice versa. Daarom, ben je met deze applicatie in staat om je favoriete muziek naar je iPhone te transfereren. Hier zijn de stappen om je te helpen om de liedjes van je computer naar je iPhone te transfereren.

 • MP3 naar iPhone kopiëren is mogelijk door iTunes te downloaden en installeren op je computer. Zorg ervoor dat je de laatste versie installeert, omdat het je gewoonlijk vertelt om updates na te kijken als de oudere versie geïnstalleerd is op je PC.
 • Om te beginnen moet je je iPhone verbinden met je PC via een kabel, en dan de applicatie openen. Daarna klik je op je iPhone in de hoofdinterface van het programma, specifiek links bovenaan het hoofdmenu.
 • Vervolgens, aan de linkerkant van de applicatie, kies “Muziek”. Selecteer “Muziek Synchroniseren” en kies “Gehele Muziek”. Je hebt ook de opties om video’s en/of stemmemo’s te kiezen. Nadat je je voorkeuren gekozen hebt, klik je op “Toepassen” rechts onderaan.

  mp3 naar iPhone importeren

Opmerking: Zorg ervoor dat je geen andere computer gebruikt, omdat iPhone met meer een computer gesynchroniseerd kan worden. Als dit gebeurt, kan je je bestanden op je iPhone verliezen, en zal je geen melding krijgen dat je iPhone al gesynchroniseerd is met een andere iTunes-bibliotheek. Natuurlijk wil je je date niet verliezen, dus zorg ervoor dat je alles bijhoudt. Je doet dit door deze applicatie te gebruiken voor MP3 naar iPhone zenden.

MP3 naar iPhone Overbrengen zonder iTunes

ApowerManager is een applicatie gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het overbrengen en organiseren van bestanden. Het is toegankelijk op verschillende platforms, inclusief Mac, iOS, Windows, en Android. Met dit programma kan je bestanden zoals foto’s, video’s, muziek, notities, enzovoort overbrengen. De volgende handleiding zal je vertellen hoe MP3 naar iPhone overbrengen gedaan wordt zonder iTunes.

 • Eerst moet je het programma downloaden van de officiële website en installeer het dan op je computer en iPhone. Je kunt op deze downloadknop klikken om de app te downloaden.

  Download

 • Eens je klaar bent met de installatie, open de applicatie op je computer. Kies dan “Muziek” in de hoofdinterface van het programma.

  hoe mp3 naar iPhone overbrengen

 • Daarna zal je de knop “Importeren” zien aan de bovenkant van het programma. Klik erop en je zult naar de map gebracht worden waar je muziek opgeslagen staat op je PC. Daar kan je de liedjes kiezen die je wilt overbrengen naar je iPhone en wacht totdat alles klaar is.

  MP3 naar iPhone kopiëren

Deze applicatie laat je niet enkel toe om bestanden te importeren van je PC naar je iPhone, maar je kunt hiermee ook bestanden exporteren van je iPhone, zodat je je bestanden kunt back-uppen op je PC.

Conclusie

De twee hierboven vermelde methodes zijn de haalbare manieren om MP3 op iPhone opslaan. Overbrengen van bestanden van iTunes is een traditionele manier, maar is soms niet eenvoudig en ingewikkeld. Echter, ApowerManager is een alternatief voor iTunes wanneer je bestanden van je iPhone wilt kopiëren. Deze tool bevat ook andere functies en is erg makkelijk te gebruiken. Ze zijn beide effectief, dus kies gewoon diegene die je voorkeur wegdraagt.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 24 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door:Op naariOS-manager.Laatst bijgewerkt op 28-03-2019

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven