Beste websites om gratis muziek te downloaden voor Mac
Opmerking

Beste websites om gratis muziek te downloaden voor Mac

Laatst bijgewerkt op 11-09-2018 door

Er zijn vele manieren om gratis naar muziek te luisteren en het te downloaden als u een Mac gebruikt. De beste manieren om dit te doen zijn het converteren door videolinks te plakken en videostreamen. Een paar van de beste programma’s om gratis muziek te downloaden op de Mac zijn de Video naar MP3 Converter, Apowersoft Streaming Audiorecorder, iTunes en Jamendo. Sommige van deze programma’s zijn gratis te gebruiken en volledig legaal om te gebruiken om muziek te downloaden.

Eerste Manier: Video naar MP3 Converter

Deze online tool is de beste manier om gratis muziek te downloaden met een Mac. Open twee browser-schermen, bezoek YouTube om de video van uw keuze op te zoeken en kopieer dan de link van de video in het daarvoor bestemde gebied op de Video naar MP3 Converter website. Vervolgens kunt u de audio-instellingen wijzigen zoals “Formaat”, “Bitsnelheid”, “Kanalen” en “Samplerate”.

Video naar MP3 Converter

Het enige nadeel bij het gebruiken van dit programma om muziek te downloaden via YouTube is dat niet alle muziek op dit kanaal beschikbaar is. Daarom zult u berperkt worden om muziek te downloaden met dit programma. Het is echter wel volledig gratis en ook is er geen registratie vereist en u krijgt niet met kosten in de toekomst te maken.

Tweede Manier: Apowersoft Mac Audiorecorder

Apowersoft Mac Audiorecorder is de meest handige en betaalbare manier die u kunt gebruiken. Het enige dat u hoeft te doen is de software installeren op uw Mac en dan kunt u direct beginnen met het downloaden van muziek. Er is zelfs een gratis proefperiode zodat u het programma gratis kunt gebruiken zoals u het wilt.

Download

Daarnaast kunt u de Mac Audiorecorder gebruiken om muziek van alle muziekwebsites en online radiostations te downloaden en voor privégebruik op uw Mac op te slaan. Het ondersteunt vele audioformaten zoals MP3, WMA, AAC, OGG, en vele anderen. Het heeft ook de functie om video om te zetten naar MP3 zodat u zowel audio als video van YouTube kunt downloaden wanneer u maar wilt.

Mac Audiorecorder

Deze mogelijkheden maken Apowersoft Mac Audiorecorder tot het beste programma om muziek te downloaden op de Mac. Dit programma is een alles-in-één tool die vele functies van andere programma’s combineert zodat het één eenvoudig te gebruiken en krachtige recorder is.

Derde Manier: iTunes

iTunes levert een breed scala van muziek aan voor muziekliefhebbers. Bijna elk nummer dat u vandaag op de radio hoort kan op deze website worden gevonden. Niet elk nummer heeft echter de optie om gratis te worden gedownload voor de Mac. iTunes staat vooral bekend om zijn muziekwinkel. Hoe kunt u nu dan gratis muziek downloaden met iTunes?

iTunes

Er is een beperkt aanbod van gratis muziek dat u kunt downloaden. Alles wat u hoeft te doen is naar hun website te gaan en op gratis muziek te zoeken. Als u de muziek vindt dat u bevalt, selecteer het om het te downloaden. Voor andere muziek moet u per gedownload nummer betalen aan de website.

Method 4: Jamendo

Om eerlijk te zijn, Jamendo is één van de beste gratis muzieksites om te downloaden voor Mac-gebruikers. Maar het is ook één van de meest verwarrende websites wat betreft het vinden van de gratis muziekdownloadopties. Er is een enorm aantal nummers waar u uit kunt kiezen. Maar u kunt slechts een bepertk aantal nummers downloaden en dan moet u de verbeterde versie aanschaffen.

downloaden jamendo

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 13 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door:Op naarGeen categorie.Laatst bijgewerkt op 11-09-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven