Top 5 Gratis Android Video Converters
Opmerking

Top 5 Gratis Android Video Converters

Laatst bijgewerkt op 29-11-2018 door

Android maakt duidelijk een belangrijk deel uit van de smartphone industrie. Voorheen werd de markt alleen gedomineerd door iOS, maar dit OS platform is na de uitgave van Android snel uitgegroeid tot een grote rivaal. Bedrijven zoals Samsung tot Ericsson, LG, Huawei, Nexus en andere gsm bedrijven brengen voortdurend smartphones uit die zijn uitgerust met Android OS.

Toch is niet alles met Android enorm geweldig. Dit mobiele besturingssysteem heeft zijn eigen aandeel aan nadelen waarvan er één het onvermogen is, om alle videoformaten te ondersteunen. Natuurlijk kunt u het gebruiken om films, clips, gedownloade video’s en al het andere te bekijken, maar niet elk formaat wordt door het systeem geaccepteerd. Onverenigbare video’s moeten eerst worden omgezet om ervoor te zorgen dat de bestandsindeling door het apparaat wordt ondersteund. Hiervoor, zult u een betrouwbare, snelle en efficiënte video converter voor Android nodig hebben.

Er zijn tonnen van video converters, speciaal voor Android gemaakt, op Google Play te vinden. Maar voor uw gemak hebben we een aantal van de beste en bekende gratis applicaties verzameld die op de markt zijn. Ontdek ze hieronder.

Vijf Gratis Video Converters voor Android Telefoons

1. Video Converter Android

Als u een grote fan bent van het genieten van video’s uit verschillende bronnen dan is Video Converter Android met meer dan 5 miljoen installaties, een van de handigste hulpmiddelen die u ooit zult kunnen downloaden. Beoordeeld op 3.9 sterren door de meerderheid van de gebruikers, is deze applicatie inderdaad lichtgewicht 837k. Bovendien ondersteunt het oudere versies van Android, in het bijzonder 2.0 en hoger. De opgewaardeerde versie van Video Converter Android 2, verbetert de gebruikersinterface en voegt ondersteuning toe aan het converteren van afbeeldingsbestanden.

Deze Android video converter app kan bijna alle videoformaten herkennen zoals WEBM, WMV, MPG, FLV, AVI, DIVX, MOV, DAV en nog veel meer. Gebruik de Video Converter Android app als u video naar een ander formaat wilt converteren, audio uit video’s wilt extraheren en het video bestandsformaat wilt verkleinen. Het geeft u ook de mogelijkheid om bestanden te converteren met behoud van de originele kwaliteit en video-instellingen naar wens aan te passen. Wat erover gezegd wordt, is dat de uitvoerformaten die u kunt selecteren zeer beperkt zijn wanneer u niet de Pro versie koopt, zoniet is de 3GP de enige beschikbare optie.

Video Converter Android

2. VidConvert – Video Converter

VidConvert, gemaakt door Acro Media Studio, is een prachtige applicatie, die uitgerust is met een geslepen en aantrekkelijke interface. Het is heel eenvoudig te gebruiken en ondersteunt verschillende videoformaten namelijk MP4, FLV, MOV, MKV, AVI, WMV, RMVB, enz. Het stelt u in staat om video’s naar populaire formaten te converteren, audio van video te extraheren, video’s te bewerken, het ondersteunt achtergrond taak modus en is uitgerust met een gemakkelijke één klik deelknop.

Omdat het gratis is, wordt deze Android mobiele video applicatie door advertenties ondersteund. Het is de moeite waard om het een plaats bij uw gadgets te geven. Het neemt slechts een behoorlijke bestandsgrootte van 9.1MB in beslag en is compatibel met Android telefoons met versie 2.2 en hoger.

VidConvert

3. Video Converter Free

Video Converter Free, ook wel MediaExtractorFree genoemd, is misschien niet zo populair omdat het gericht is op het extraheren van taken, zoals het extraheren van audio zoals MP3, clips bijsnijden van films en het rippen van videobeelden per frame als foto’s, maar deze applicatie kan ook eenvoudige video conversie verrichten. En het ondersteunt populaire formaten zoals 3GP en MP4. De gratis Android video converter applicatie wordt beoordeeld op 3.7 sterren en is volledig compatibel met mobiele telefoons met de Android versie 2.3.3 en hoger.

Omdat het zeer eenvoudige basis bestandenwijzigingen biedt, is het misschien niet de beste Android video converter, maar toch zullen beginnende gebruikers het voor gemiddelde taken een gemakkelijk te gebruiken interface vinden.

Video Converter Free

4. Any Video Converter

Als u naar het aantal mensen kijkt die Any Video Converter op hun apparaat installeren, zult u versteld staan van de 100,00 downloads. Volgens de ontwikkelaars kan dit hulpmiddel video’s in verschillende formaten zowel converteren als downloaden. Momenteel ondersteunt het een grote verscheidenheid aan formaten, waaronder XVID, VOB, DVD, MPG, 3GP, FLV, MOV, DIVX en vele anderen.

Deze gratis video converter voor Android telefoons is voorzien van een mooi ogende interface. De combinatie van paars en grijs maakt het in vergelijking met anderen een beetje uniek. De knoppen zijn ook groot genoeg om in te drukken en het gebruik ervan is vrij eenvoudig. Het enige nadeel is dat er veel pop-ups zijn die behoorlijk vervelend kunnen zijn.

Any Video Converter

5. Video Converter

The Video Converter voor Android mobiel wordt aangeboden door World Globle Apps met downloads van 5,000+ en 3.4 sterren van Google Play. De klasse lijkt lager te zijn dan bovengenoemde voorgestelde apps, maar het is een hele mooie app om uit te proberen vanwege zijn eenvoudige interface en omzetsnelheid. Sommige Android video-omzetters zouden het originele bestand omzetten in nieuwe geconverteerde video’s, maar deze app bewaart de bestanden apart zodat de originele video wordt behouden. Gebruikers krijgen de mogelijkheid om toegang te verkrijgen tot de geconverteerde bestanden binnen de app wat zeer tijdbesparend kan zijn voor de mensen die het gebruiken.

Ook al zegt de introductie dat het alle videoformaten ondersteunt, tonen de testresultaten, dat het beschikbaar is voor MP4, MKV, MOV, MPEG, AVI, FLV and WMV. Omdat deze applicatie bedoeld is voor eenvoudige conversie van bestanden, kunt u dit hulpprogramma gebruiken als u een oudere smartphone of tablet met redelijk verouderde functies hebt.

Video Converter

Als uw mobiele telefoon het formaat van de video die u wilt afspelen niet ondersteunt, kunt u altijd gebruik maken van de voorgestelde bovenstaande Android video converter applicaties om het 100% compatibel te maken. Zoals u zult merken, worden de meeste, zo niet, alle aanbevolen hulpmiddelen in dit bericht met extra functionaliteiten geleverd, afgezien van de basis video bestand conversie.

Toch worden sommige van de applicaties met advertenties geleverd, terwijl anderen helemaal schoon zijn. Dit is heel begrijpelijk gezien het feit dat deze applicaties gratis zijn. Afhankelijk van uw behoeften, zijn uw mogelijkheden eindeloos wanneer u een video wilt kijken die niet door Android ondersteund wordt.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 15 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarAndroid, Mobiele Manager.Laatst bijgewerkt op 29-11-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven