De Eerste Audio Recorder Compatibel met macOS 10.14 Mojave
Opmerking

De Eerste Audio Recorder Compatibel met macOS 10.14 Mojave

Laatst bijgewerkt op 26-09-2018 door

Apple kondigde de vijftiende grote lancering van macOS, genaamd macOS Mojave, aan. Er zijn enkele uitstekende functies in dit nieuwe systeem, zoals Dark Mode, Dynamic Desktop, Nieuwe Privacybeschermingen, en anderen. Sommige apps kunnen daarentegen niet zo goed werken als in oudere versies van het Mac operating system.

Om compatibiliteitsproblemen op te lossen lanceerde Apowersoft een significante upgrade voor Audio Recorder voor Mac, wat gebruikers moet toestaan om alle audio van macOS 10.14 op te nemen en het het eerste programma moet maken dat opnemen op macOS Mojave ondersteunt. Daarnaast werd het gerelateerde audio-apparaat grondig verbeterd voor audio opnemen op Mac op een efficiënte manier en met hoge kwaliteit. Je kunt hieronder meer leren over deze nieuwe versie.

Download

Nieuwe Functies:

Hoge Compatibiliteit met macOS Mojave

De vorige versie van deze audio recorder was goed compatibel met Mac operating systems zoals OS X Yosemite, OS X El Capitan, macOS Sierra en macOS High Sierra. Nu hebben we ondersteuning voor het nieuw vrijgegeven macOS Mojave toegevoegd in deze nieuwe versie. Gebruikers kunnen bijgevolg met succes audio opnemen op macOS 10.14 om te voldoen aan hun uitgebreide eisen.

geluid opnemen op macOS Mojave

Innovatieve Technologie voor Audio-Opname

Om gebruikers te helpen om audio beter op te nemen, hebben we Apowersoft Audio Device verwijdert uit de systeemvoorkeur van computers in de nieuw vrijgegeven versie. Met andere woorden, de nieuwe versie van Audio Recorder voor Mac bevat innovatieve audio-opnametechnologie en zal Apowersoft Audio Device niet meer in de audio-input/outputinstellingen van het systeem laten. Gebruikers zullen daardoor niet langer verward met het selecteren van een goed audioapparaat voor het opnemen van systeemgeluid.

Uitgelichte Functies:

Volledige Uitgeruste Audio Recorder

Apowersoft Audio Recorder voor Mac ondersteunt het opnemen van audio van verschillende bronnen, inclusief computersysteemgeluid, microfoon, of beide, wat het mogelijk maakt om online radio, audiogesprekken, vertellingen, etc. op te nemen. Om de opname te vergemakkelijken bevat deze audio recorder ook een takenplanner dat kan helpen om audio automatisch op te nemen wanneer je weg bent van je computer.

Gevorderde Audio Editor

Als een veelzijdige en alomvattende recorder biedt deze applicatie ook een nuttige audio editor. Hiermee kan je elk deel van de audio verwijderen en de rest opslaan als een bestand. Indien noodzakelijk, kan je ook meerdere delen van het audiobestand selecteren in de editor en verschillende bestanden apart exporteren.

bewerk opgenomen audio

Krachtige Audio Converter

Daarnaast bevat dit programma zelfs een ingebouwde converter die audiobestanden kan omzetten in formats zoals MP3, WMA, M4A, OGG, FLAC, WAV, etc. Het beslaat alle grote bestandstypes die je nodig kunt hebben en zou kunnen afspelen op elke muziekspeler of mobiele apparaten. Daarbovenop ondersteunt het ook het samenvoegen van meerdere bestanden in een.

geconverteerde audio omzetten

Apowersoft Audio Recorder voor Mac heeft een opmerkelijke vooruitgang geboekt in de verbetering van de audio-opname-ervaring van gebruikers met de hulp van onze innovatieve technologie. Verder is dit de eerste app waarmee geluid opnemen op macOS Mojave mogelijk is. Het zal je eerste keuze zijn als je op zoek bent naar een audio-opnametool. Download het simpelweg hieronder en geniet ervan.

Download

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 20 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarPersberichten en Nieuws.Laatst bijgewerkt op 26-09-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven