Hoe ApowerUnlock te Gebruiken

ApowerUnlock is een tool voor het ontgrendelen van iOS scherm en Apple ID. Het helpt je bij het ontgrendelen van je iPhone of iPad scherm in luttele seconden, onafhankelijk van welk iOS systeem je gebruikt. Als je je wachtwoord vergeten bent, kan je rekenen op ApowerUnlock voor assistentie. Hieronder staat een gebruikershandleiding over hoe ApowerUnlock te gebruiken om iPhone scherm, iPad scherm of Apple ID te ontgrendelen.

Hoe ApowerUnlock te gebruiken

Download

Klik op de knop hieronder om ApowerUnlock te downloaden op je computer.

Download

Gebruikershandleiding

Hoe Apple ID te ontgrendelen

Het zou kunnen dat je je Apple ID vergeet of dat anderen ingelogd hebben met hun Apple ID op je iPhone/iPad, en dat je het kunt verwijderen, hoe hard je ook probeert. Dat kan erg vervelend zijn. Gelukkig kan ApowerUnlock dit eenvoudig oplossen. Volg onderstaande stappen om te zien hoe Apple ID te verwijderen met ApowerUnlock.

 1. Lanceer ApowerUnlock, en verbind je iPhone/iPad met PC met een USB-kabel.
 2. Kies “Apple ID Ontgrendelen” links op de interface.

  ontgrendel Apple ID

 3. Dan zal je naar de attentietips gebracht worden. Lees ze aandachtig, en klik dan op “Start”. ApowerUnlock zal alle beschikbare apparaten identificeren. Eens je iPhone/iPad gedetecteerd is, zal je iOS versie ook gecontroleerd worden. Als je iPhone/iPad werkt op iOS 11.4 of later, dan wordt het apparaat niet ondersteund omwille van iOS restricties.

  voordat u begint met ontgrendelen

 4. Op je iPhone/iPad met iOS versie ouder dan iOS 11.4, volg je a.u.b. de getoonde stappen, en ga je naar “Instellingen” > “Algemeen” > “Reset”, selecteer “Reset Alle Instellingen”. Als je een wachtwoord hebt ingesteld, zal je dat mogelijk moeten ingeven. Tik op “Reset Alle Instellingen” om te bevestigen. Dan zal ApowerUnlock beginnen met het ontgrendelen van je iOS Apple ID.

  reset alle instellingen

 5. Wacht enkele seconden totdat het ontgrendelingsproces afgerond is. Eens klaar, zal het Apple ID succesvol verwijderd worden.

Hoe iPhone/iPad scherm te ontgrendelen

ApowerUnlock kan ook gebruikt worden om het vergrendelde iPhone schermen iPad scherm te ontgrendelen. Het is normaal dat we soms het wachtwoord vergeten dat we ingesteld hebben op onze iOS apparaten, en dat we dan niet kunnen inloggen op onze apparaten en ze niet kunnen gebruiken. Gelukkig is er ApowerUnlock. Lees de onderstaande handleiding om te zien hoe iPad scherm of iPhone scherm ontgrendelen met dit programma gedaan kan worden.

 1. Op de hoofdinterface van ApowerUlock, selecteer “Ontgrendel Scherm” aan de rechterkant, en je iOS apparaat zal onmiddellijk herkend worden.

  ontgrendel het iPhone iPad-scherm

 2. Eens je iOS apparaat gedetecteerd is, kan je de apparatennaam zien, en zal het systeem een firmware vinden die compatibel is met je apparaat, of kan je klikken op het drop-downmenu om de firmware die je wilt gebruiken te selecteren.

  kies firmware

 3. Kies een output directory om de firmware op te slaan. Eens geselecteerd, klik op de knop “Start downloaden” om de firmware te downloaden.

  start met downloaden

 4. Nadat de firmware succesvol gedownload is, klik op de knop “Start uitpakken” om het uit te pakken.

  begin met uitpakken

 5. Klik op de knop “Start ontgrendelen” om je iOS scherm onmiddellijk te ontgrendelen.

  begin met ontgrendelen

Note: During the unpacking and unlocking process, please keep your iOS device connected to your PC and do not use it.

Veel Gestelde Vragen

V: I vergat mijn wachtwoord voor iPad, kan ik mijn uitgeschakeld iPad ontgrendelen zonder een wachtwoord?

A: Ja, ApowerUnlock kan elk vergrendeld iPhone/iPad scherm en Apple ID ontgrendelen zonder het noodzakelijke wachwoord.

V: Wat als het ongrendelingsproces onderbroken wordt? Zal mijn iPhone onbruikbaar worden?

A: Zelfs als het ontgrendelingsproces onderbroken wordt en ApowerUnlock er niet in slaagt om je iPhone/iPad te ontgrendelen, kan je de Hertelmodus met een klik verlaten en terugkeren naar de oorspronkelijke status, waarbij er geen dataverlies optreedt.

V: Ik gebruik een iPhone 6 met iOS 12, maar de Apple ID werd vergrendeld om een of andere reden. Kan ik ApowerUnlock gebruiken om de Apple ID te ontgrendelen?

A: Op dit moment, omwille van iOS restricties, is de ontgrendelingsfunctie voor Apple ID is enkel beschikbaar voor iDevices met iOS 11.4 en andere vorige versies. Op iDevices met versies nieuwer dan iOS 11.4 moet je een corresponderend wachtwoord ingeven om de Apple ID te ontgrendelen. Je kunt die niet ontgrendelen zonder een correct wachtwoord.

V: Kan ik mijn oude iPhone 5s ontgrendelen?

A: Zeker! ApowerUnlock is compatibel met bijna alle iOS apparaten, inclusief iPhone XS, XS Max, XR, X, 8/8 Plus, 7/7 Plus, 6s/6s Plus, 6/6 Plus, SE, etc. en iPads zoals iPad Pro, New iPad, iPad mini, iPad Air, enzovoort.

Contacteer Ons

ApowerUnlock is een praktische tool waarmee je je iPhone/iPad scherm kunt ontgrendelen en je Apple ID kunt verwijderen. Als je problemen ondervindt tijdens het gebruik van deze software, klik je gewoon op “Help” > “Technische Ondersteuning”, of kan je een ticket insturen om snel hulp te krijgen. Neem ook gerust deel aan de discussies over dit programma in onze community.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 15 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Posted by:Koen Glazeron toApowerUnlock.Last updated on september 4, 2019

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Handleiding

Hoe ApowerUnlock te Gebruiken

Download

Ik gok erop dat je ervan zult houden!

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven