ApowerCompress werd Uitgebracht
Opmerking

ApowerCompress werd Uitgebracht

Laatst bijgewerkt op 03-07-2019 door

Veel van onze gebruikers klaagden erover dat ze hun video’s of afbeeldingen wilden delen op Instagram, WhatsApp, Facebook, of andere sociale netwerksites, maar dat er limieten op de bestandsgrootte staan. Om dit probleem op te lossen kondigde Apowersoft vandaag de lancering van een nieuw programma aan, genaamd ApowerCompress. ApowerCompress. ApowerCompress is een compacte compressietool met vele fantastische functies. Je kunt dit programma hieronder downloaden voor een onmiddellijke ervaring en je leert over de functies in de onderstaande secties van dit artikel.

Download

De Magie achter ApowerCompress

1. Mooie en Intuïtieve Gebruikersinterface

Zelfs als je geen computervaardigheden hebt, zal je vanaf de eerste keer weten hoe je dit programma gebruikt. Er zijn drie tabbladen in het rechterpaneel, Afbeelding Comprimeren, Video Comprimeren en PDF Comprimeren. Je kunt bestanden toevoegen, compressietype kiezen, outputformat selecteren, etc. in het rechterpaneel. Onderaan deze hoofdinterface kan je de output directory instellen, map openen en bestanden beginnen comprimeren door op de knop “Comprimeren” te klikken.

Gebruikersinterface

2. Hoge Compressiesnelheid en -Waarde

ApowerCompress presteert erg goed op het gebied van bestanden van verschillende formats comprimeren. Aan de ene kant kan het bestanden supersnel en met een hoge compressiewaarde comprimeren. Aan de andere kant bevat het het meest geavanceerde algoritme om ervoor te zorgen dat de outputbestanden een hoge definitie hebben. In het algemeen is het beter dan andere compressietools op het internet.

3. Afbeelding Comprimeren

Deze compressiesoftware ondersteunt het comprimeren van afbeeldingen in veel verschillende formats, zoals JPG, JPEG, PNG, GIF, TIFF, etc. en kan ze opslaan als origineel or JPG-format. Naargelang je behoeften kan je ervoor kiezen om afbeeldingen via drie types te comprimeren: Grootte, Normaal en Kwaliteit.

Afbeelding Comprimeren

4. Video Comprimeren

ApowerCompress kan de resolutie van de video die je importeerde automatisch detecteren en het opslaan als origineel of MP4-format. Voordat je de video comprimeert, kan je het compressietype instellen als Grootte of Kwaliteit. Het biedt een verscheidenheid aan populaire outputresoluties zoals: 1080p, 720p, 480p, 1024×720, 960×720, enzovoort.

Video Comprimeren

5. PDF Comprimeren

Voordat je een PDF comprimeert, kan je kiezen uit drie beschikbaar compressietypes: grootte, normaal en kwaliteit. Dit helpt je om PDF-bestanden snel te comprimeren en ze te exporteren in hoge definitie.

PDF Comprimeren

6. Bestands in Groep Comprimeren

Als je veel video’s, afbeeldingen of PDF-bestanden in een keer moet comprimeren, kan je dat eenvoudig doen met ApowerCompress. Selecteer simpelweg alle bestanden en sleep ze naar het gebied “Sleep of klik om bestand toe te voegen” or klik op de knop “Map toevoegen” om alle bestand snel te importeren. Na het importeren van de bestanden kies je het type, format, etc., klik op de knop “Comprimeren”, en dan laat je het programma gewoon z’n ding doen.

Download

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 12 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarPersberichten en Nieuws.Laatst bijgewerkt op 03-07-2019

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven