Hoe u Ringtones van uw iPhone Verwijdert
Opmerking

Hoe u Ringtones van uw iPhone Verwijdert

Laatst bijgewerkt op 14-03-2019 door

Naast de op de iPhone ingebouwde ringtones, kunnen gebruikers een lijst van ringtones van andere iTunes of andere bronnen gebruiken. Zodra toegevoegd, vind u de ringtone om op uw iPhone af te spelen. De iPhone beschikt evenwel niet over een functie om de ringtone te verwijderen. Als u op zoek bent naar een methode om van een ongewenste ringtone af te komen, heeft u hier wellicht professionele softwae voor nodig. Maakt u zich geen zorgen, u kunt een van de onderstaande methoden gebruiken voor het verwijderen van iPhone ringtones.

Tip: De ringtones die met uw telefoon worden geleverd kunt u niet in iTunes zien, en deze kunnen ook niet worden verwijderen. U kunt alleen later toegevoegde ringtones van uw iPhone verwijderen.

Twee methoden voor verwijderen ringtones van iPhone

Ringtones verwijderen met iTunes

iTunes is het belangrijkste hulpmiddel dat door Apple gebruikers wordt gehanteerd voor het beheren van bestanden op hun Apple toestel. Dit hulpmiddel kan u helpen bij het verwijderen van ringtones op uw iPhone. iTunes kan u op de volgende manie helpen.

  • Open iTunes en verbind uw iPhone met uw computer. Uw iPhone zal automatisch verbinding maken met iTunes.
  • Klik op het bel icoon om uw iPhone ringtones in iTunes te zien. Klik met de rechtermuisknop om de ringtone die u wilt verwijderen. Klik “Verwijderen”.
  • Bevestig dat u de bestanden wilt verwijderen door op “Verwijder Tonen te klikken” in het venster dat zal verschijnen.

verwijderen ringtones vanaf mijn iPhone

Nadelen: Nadat u deze stappen hebt doorlopen, zult u uw iPhone ringtone kunnen verwijderen. Deze methode verwijdert de ringtone evenwel zowel van iTunes als van uw PC. U kunt dus geen exemplaar bewaren. Als u de ringtone alleen op uw mobiel wilt verwijderen om ruimte vrij te maken, of op zoek bent naar een meer flexibele methode, probeer dat het volgende professionele hulpmiddel:

Ringtones van uw iPhone verwijderen zonder iTunes

Een ander geweldig hulpmiddel voor het verwijderen van iPhone ringtones is Apowersoft Phone Manager. Dit hulpmiddel is ontwikkeld voor Apple gebruikers om hen te helpen bij het gemakkelijk beheren van bestanden op hun toestel. Om ringtones te wissen, hoeft u het bestand alleen maar te selecteren en wissen. Dit is zo makkelijk als tot 3 tellen, en zelfs een newbie zal hier geen moeite mee hebben. Het laat u ook al uw ringtones tegelijk verwijderen.

1

Download en installeer de toepassing

Het eerste dat u dient te doen is de applicatie downloaden door hieronder te klikken. Open vervolgens de toepassing.

Download

2

Verbind uw iPhone met uw PC

Zodra geopend, verbind u uw iPhone met uw PC met behulp van de USB kabel. Let op dat dit hulpmiddel automatisch uw iPhone zal herkennen en verbinding zal maken. Zodra verbonden, zal de basis informatie in het hoofdmenu worden weergegeven.

3

Verwijder ringtone

Klik op “Muziek” links in het menu om “Ringtone” te zien. Klik hierop om alle op uw iPhone aanwezige ringtones te zien. Selecteer alle ringtones die u wilt verwijderen, en klik op “Verwijderen”.

verwijderen iphone ringtone

Naast het verwijden van ringtones, kunt u met dit hulpmiddel ook direct ringtones laden en exporteren. Klik simpelweg op “Importeren” of “Exporteren” om dit te doen. Daarnaast kunt u ook allerlei andere bestanden beheren, zoals afbeeldingen, video’s, toepassingen, berichten en zelfs contacten. It doet u door de verschillende tabs te gebruiken.

Dit zijn de makkelijkste methoden om ringtones van uw iPhone te verwijderen. Beide methoden zijn heel handig en geven hetzelfde eindresultaat. Als u evenwel op zoek bent naar iets dat professioneel, nieuw en makkelijker in het gebruik is, raden wij Apowersoft Phone Manager aan, omdat u hiermee gemakkelijk ongewenste ringtones kunt verwijderen. Het is wellicht slechts een bureaublad hulpmiddel, maar het is niet zoals alle andere! Probeer het zelf om te ontdekken waarom het hulpmiddel zo populair is bij gebruikers.

Beoordeling: 4.3 / 5 (Gebaseerd op 13 beoordelingen) Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door: Op naariOS-manager, iPhone Tips, Mobiele Manager. Laatst bijgewerkt op 14-03-2019

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven