Hoe gratis verwijderde foto’s van Samsung Galaxy Note herstellen
Opmerking

Hoe gratis verwijderde foto’s van Samsung Galaxy Note herstellen

Laatst bijgewerkt op 21-08-2018 door

Ik was mijn foto’s op mijn Samsung Galaxy Note 8 aan het doorzoeken terwijl ik ook iets op mijn computer deed. Ik dacht dat ik goed kon multitasken totdat ik me realiseerde dat ik per ongeluk al mijn foto’s verwijderd had! Ik verloor belangrijke foto’s, dus heb ik dringend goede suggesties nodig om ze te herstellen. Help me a.u.b.!

Als je een mobiele gebruiker bent, zou je dit probleem zelf ervaren kunnen hebben in het verleden. Naast het per ongeluk verwijderen van afbeeldingen op je apparaat, zijn er verschillende andere redenen waarom data op je apparaten verloren kan worden, die we later in dit artikel zullen bespreken. Ondertussen zullen we de oplossingen voor hoe verwijderde afbeeldingen op Samsung Galawy Note herstellen behandelen.

Applicaties voorSamsung Galaxy Note Fotoherstel

Er zijn dezer dagen verschillende applicaties beschikbaar om missende data op je mobiele apparaat te herstellen, inclusief afbeeldingen. Hier zijn enkele van de allerbeste die je kunt gebruiken als je wilt afbeeldingen op je Samsung Galaxy Note herstellen.

Freeware – 7-Data Android Recovery 1.0

De eerste software die we zullen bespreken is 7-Data Android Recovery 1.0. Dit is een freeware die je kunt downloaden en installeren op je computer. Je kunt dit gebruiken om je telefoon or geheugenkaart te scannen en ontbrekende bestanden zoals je afbeeldingen terug te vinden. Deze applicatie is echter nog steeds in beta, wat betekent dat de functies nog getest worden. Omdat het onstabiel is, zou het kunnen dat je niet in staat bent om verwijderde foto’s van Samsung Galaxy Note niet volledig kunt herstellen of zou het nu wel goed kunnen werken. Daarnaast kan het scan- en herstelproces wat tijd in beslag nemen.

Shareware – Data Recovery for Android

Het volgende herstelprogramma op onze lijst is Data Recovery for Android. Dit is een shareware, wat betekent dat je het gratis kunt downloaden en gebruiken gedurende een bepaalde periode. Je kunt de functies uitproberen tijdens de gratis testperiode en beslissen of het de moeite waard is voordat je de volledige versie aanschaft, wat je waarschijnlijk wel zult doen, omdat dit een van de beste herstelprogramma’s voor Android is.

Download

Het kan verwijderde foto’s op Galaxy Note 8/7/6 herstellen, alsook andere Android-apparaten inclusief Sony, HTC en LG. Dit is een gebruiksvriendelijke applicatie, omdat je doorheen alle stappen gegidst wordt om je afbeeldingen en andere verloren data te herstellen. Zelfs als het de eerste keer is dat je software voor herstel gebruikt, zou je geen problemen mogen ondervinden. Het kan effectief verloren foto’s op je Samsung Galaxy Note terugvinden zodat jij ze kunt herstellen.

Eens de scan klaar is, zullen de gevonden bestanden getoond worden. Je kunt klikken op het aanvinkvak naast “Gallerij” als je ze allemaal wilt herstellen. Maar als je specifieke foto’s wilt previewen en selecteren, klik je op “Gallerij” en klik je op het aanvinkvak naast de afbeeldingen die je wilt herstellen. Klik op de knop “Herstellen” om je verloren foto’s terug te krijgen. Je kunt hetzelfde doen met je berichten, contacten en video’s.

verwijderde gegevens herstellen

Redenen voor Fotoverlies op Samsung Galaxy Note

Zoals vermeld in het begin van dit artikel, zullen na het behandelen van de methodes voor verloren foto’s op Galaxy Note herstellen nu de oorzaken van fotoverlies of dataverlies in het algemeen bespreken. Het is belangrijk om dit te weten zodat je weet hoe je dit kunt vermijden.

  1. Net zoals wat er gebeurde met de foto’s van de gebruiker, kunnen afbeeldingen verloren worden door accidentele verwijdering. Wees dus voorzichtig wanneer je je data doorzoekt.
  2. Virus is een andere veelvoorkomende oorzaak, en daarom is het installeren van virusbescherming op je apparaat enorm belangrijk is. Je zou moeten vermijden om data te transfereren van onbekende bronnen.
  3. Abrupte verbindingsonderbreking van USB-kabel tijdens transfers op computer of uitschakelen van de Samsung Galaxy Note is een andere reden. Wees voorzichtig dat je de USB-kabel niet beweegt tijdens de transfer van bestanden en zorg ervoor dat je Galaxy Note volledig opgeladen is.
  4. Per ongeluk laten vallen van de telefoon in water of een kapotte geheugenkaart kunnen er ook voor zorgen dat je foto’s verloren worden. Draag dus zorg voor je telefoon en geheugenkaart.

Maar in het geval dat je belangrijke afbeeldingen op je telefoon verliest, kan je Data Recovery for Android gebruiken, wat het beste fotoherstelprogramma voor Samsung Galaxy Note is dat je kunt vinden.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 22 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door:Op naarAndroid telefoonherstel.Laatst bijgewerkt op 21-08-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven