Beste Scherm Spiegelen Apps voor iPhone 8
Opmerking

Beste Scherm Spiegelen Apps voor iPhone 8

Laatst bijgewerkt op 26-01-2018 door

De laatste tijd hebben iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X veel aandacht naar zich toe getrokken in de wereld. Apple blijft het schermontwerp van 4,7 inch en 5,5 inch gebruiken voor iPhone 8, wat zorgt voor comfortabel gebruik. Sommige mensen vinden het echter nog steeds moeilijk te gebruiken. Bijvoorbeeld willen ze films bekijken en spellen spelen op een groter scherm. Daarom is er een scherm spiegelen app voor iPhone 8 nodig waarmee een telefoonscherm op computers gespiegeld kan worden. Deze apps staan gebruikers toe om te genieten van een meer diverse service. Hier zijn enkele AirPlay apps die voldoen aan jullie uiteenlopende eisen.

Scherm Spiegelen Apps voor iPhone 8

ApowerMirror

ApowerMirror is een nuttige applicatie die mensen assisteert bij het streamen van een telefoonscherm op computers. De duidelijke en beknopte interface maakt het makkelijk begrijpbaar voor gebruikers. Daarnaast laat het gebruikers ook toe om screenshots te nemen en ze op zowel iPhone als computer op te slaan. Als een AirPlay app voor iPhone 8 is ApowerMirror compatibel met zowel Android als iOS en kunnen gebruikers hun iPhone met PC verbinden zonder USB-kabels. Gebruikers kunnen drie apparaten tegelijkertijd met de computer verbinden. Hier is de methode waarmee je je iPhone 8 scherm op PC kunt spiegelen.

ApowerMirror

 1. Klik op onderstaande knop om ApowerMirror te downloaden en installeren op je Windows of Mac computer.

  Download

 2. Verbind je iPhone 8 en je computer met hetzelfde Wi-Fi-netwerk.
 3. Veeg van onder naar boven op het scherm van je iPhone 8. Tik op “Synchrone weergave” en kies het apparaat genaamd “Apowersoft”. Daarna zal je iPhone-scherm gespiegeld worden op de computer.

Scherm Spiegelen

Eens verbonden, kan je dit programma gebruiken in verschillende situaties. Je kunt bijvoorbeeld een PPT presenteren door de foto’s en video’s op een computerscherm te tonen. Je kunt ook de operatie op je mobieltje vrij opnemen samen met audio door te tikken op de knop “Start Opname” wanneer je een mobiel spel speelt.

Reflector 2

Reflector 2 is een populaire draadloze scherm spiegelen app voor iPhone 8 die je telefoonscherm op PC kan tonen zonder USB-kabel. Meer zelfs, als je houdt van live streaming, kan dit programma je schermen rechtstreeks op YouTube tonen zodat anderen makkelijk kunnen meekijken. Gelijkaardig aan het bovenstaande programma biedt Reflector 2 krachtige functies die sterk gewaardeerd worden door gebruikers, zoals apparaatcontrole en webcamvideo. Hier is de manier waarop je iPhone-scherm spiegelt op computer.

reflector2

 1. Download Reflector 2 op je Windows of Mac. Volg de instructies voor installatie en lanceer het.
 2. Verbind je computer en iPhone 8 met hetzelfde draadloze netwerk.
 3. Veeg van onder naar boven op je iPhone-scherm om het controlecentrum te tonen. Tik op “Synchrone weergave”, selecteer de naam van je computer uit de lijst. Daarna zal je iPhone 8 scherm op PC gespiegeld worden.

Natuurlijk is deze verbindingsmethode gelijkaardig aan ApowerMirror. Eens succesvol verbonden, kan je screenshots nemen, het scherm opnemen met audio en live-stream op YouTube. Zoals ApowerMirror kan je hier ook een aantal verschillende apparaten tegelijkertijd verbinden met je computer.

iOS Screen Recorder

iOS Screen Recorder is een applicatie die ontworpen is zodat gebruikers kunnen genieten van een groter scherm door het scherm van hun iPad, iPhone en iPod op PC te tonen. Er bestaat geen twijfel over dat dit een krachtige spiegel app voor iPhone 8 is en dat het mobiele apparaten die iOS 7.1 tot iOS 11 gebruiken, ondersteunt. De verbindingsmethode is gelijkaardig aan de eerste twee apps.

iOS screen recorder

 1. Download dr.fone toolkit voor iOS op je computer en voer het uit.
 2. Verbind je iPhone 8 en PC met hetzelfde netwerk en klik op “Scherm Recorder” op de lijst van dr.fone toolkit.
 3. Veeg van onder naar boven op het iPhone-scherm om het controlecentrum te openen. Tik op “Synchrone weergave” en kies “dr.fone”. Je scherm zal dan gereflecteerd worden op PC.

Met deze app kan je spellen en video’s opnemen op verschillende gelegenheden, zoals educatie, presentatie en entertainment. Het is spijtig dat iOS scherm recorder niet compatibel is met Mac en dat het minder functies bevat dan andere gelijkaardige apps.

Vergelijking

De volgende tabel analyseert en vergelijkt de functies van de drie scherm spiegelen apps. Bekijk het en kies de app die het beste past bij jouw voorkeuren en eisen.

ApowerMirrorReflector 2iOS Screen Recorder
Neem Screenshots
Scherm Opname
Sync App Data
Ondersteunt Android & iOS
Compatibel met Windows & Mac
Toon in volledig scherm
Audio Opname
Ondersteunt Meerdere Mobiele Apparaten

Conclusie

Ter opsomming, je kunt elke spiegel app voor iPhone 8 kiezen om je iPhone-scherm te streamen op je computer. ApowerMirror heeft een speciale service die ervoor zorgt dat klanten hun topprioriteit zijn. Naast de basisfuncties heeft het ook de service om het videoformat, de talen en resolutie te wijzigen. Vergeleken met andere apps, is het duidelijk dat ApowerMirror zijn eigen charme heeft waarmee een groeiend aantal fans aangetrokken wordt.

Beoordeling: 4.3 / 5 (Gebaseerd op 19 beoordelingen) Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door: Op naariPhone Tips, Spiegel Telefoon. Laatst bijgewerkt op 26-01-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven