Hoe je verwijderde sms-berichten op je Samsung Galaxy terug kunt halen
Opmerking

Hoe je verwijderde sms-berichten op je Samsung Galaxy terug kunt halen

Laatst bijgewerkt op 21-08-2018 door

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een mobiel telefoon. Het is onderdeel geworden van het dagelijkse leven. Met de komst van verschillende smartphones kunnen gebruikers niet alleen bellen en smsen, maar ook internetten, chatten, spelletjes spelen, enzovoorts. Samsung is één van de populairste merken als het op mobiele apparaten aankomt. De Samsung Galaxy S telefoons worden over de hele wereld gebruikt. Maar wat kunt u doen als u per ongeluk sms-berichten van uw telefoon heeft verwijderd en ze ergens voor moet gebruiken? Kan je verwijderde sms-berichten herstellen op je Samsung?

Wellicht raakt u in paniek wanneer u dit overkomt. Maar geen zorgen want er zijn verschillende manieren om belangrijke berichten die verwijderd zijn te herstellen. U kunt een herstelprogramma gebruiken om dit probleem op te lossen. Sterker nog, er zijn verschillende programma’s beschikbaar zoals iCare Data Recovery en Data Recovery voor Android.

Data Recovery voor Android

Dit is een krachtig herstelprogramma voor Samsung dat u kunt gaan gebruiken. U kunt een gratis proefversie downloaden om het uit te proberen en te zien of het daadwerkelijk werkt voordat u geld uitgeeft aan de volledige versie. Het kan gebruikt worden om gegevens te herstellen waaronder sms-berichten op uw Android apparaten zoals telefoons van Samsung, LG, ZTE, Sony, enzovoorts.

Download

Het is overzichtelijke en eenvoudig te gebruiken omdat de gebruikersinterface simpel is gelaten. Start de toepassingen en volg de instructies stap voor stap zodat de herstelsoftware verbinding maakt. Als dit gebeurt is zal uw telefoon gescand worden en u de gegevens tonen in de volgende categorieën: sms-berichten, contacten, galerij en video’s. Klik op “Sms-berichten” om deze te bekijken. Selecteer de berichten die u wilt herstellen en klik op de knop “Herstellen”.

verwijderde SMS terughalen Samsung

iCare Data Recovery Gratis

Deze toepassing om Samsung berichten te herstellen is gratis; u kunt het downloaden en op uw computer installeren. Het werkt op alle Android apparaten. Het programma kan Sms-berichten en andere verloren gegevens herstellen wanneer u te maken krijgt met ongewenste verwijdering, beschadiging of een virusbesmetting. Wanneer u het programma starts heeft u vier optie om gegevens te herstellen: verloren partitieherstel, geavanceerde bestandsherstel, volledige scanherstel en formateerherstel.

iCare Data Recovery Gratis

Het kan echter niet werken als de gegevens verloren zijn gegaan door fysieke schade. Ook is de gratis versie beperkt tot een gebruik van 2GB. Het kan vele bestanden herstellen, maar gebruikers hebben opgemerkt dat sommige gegevens niet teruggehaald kunnen worden. Bovendien is het herstel erg langzaam.

Data Recovery voor Android en iCare Data Recovery kunnen beide gebruikt worden om sms-berichten voor Samsung te herstellen. Ook kunnen andere gegenves hersteld worden op verschillende Android apparaten. iCare Data Recovery is gratis, maar kan slecht beperkt gebruikt worden (maximaal 2GB). Daarnaast hersteld het niet altijd alle gegevens. Voor Data Recovery moet betaald worden, al kunt u de proefversie gratis proberen. Het is krachtiger en effectiever om al uw verloren gegevens te herstellen. Het aantal bestanden dat teruggehaald kan worden is bovendien eindeloos.

Hoe U Kunt Voorkomen dat u Sms-berichten Verliest

Sms-berichten en andere belangrijke gegevens verliezen is erg lastig. Er zijn echter manieren om dit te voorkomen.

  1. Maak regelmatig back-ups van belangrijke berichten en sla deze op een andere, externe schijf op.
  2. Wees zorgvuldig wanneer u bepaalde opties selecteert. Soms verwijderd u per ongeluk een bericht omdat u niet de juiste opties heeft gebruikt.
  3. Virussen kunnen gegevens van uw apparaat verwijderen. Installeer een anti-virusprogramma op uw mobiel. Om verdere besmettingen te voorkomen moet u geen bestanden van onbetrouwbare bronnen accepteren.

Deze eenvoudige tips kunnen gegevensverlies op uw apparaat al voorkomen. Maar als u om wat voor reden dan ook sms-berichten kwijt raakt op uw Samsung telefoon, gebruk dan een Samsung Galaxy hersteltoepassing om verwijderde sms-berichten te herstellen.

Naast bovenstaande informatie, bent u wellicht ook geïnteresseerd in het onderwerp hoe u sms-berichten vanaf een PC kunt versturen. Klik op de link om hier meer over te lezen.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 97 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door:Op naarAndroid telefoonherstel, Gegevensherstel.Laatst bijgewerkt op 21-08-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven