Top 5 PNG naar PDF Converters
Opmerking

Top 5 PNG naar PDF Converters

Laatst bijgewerkt op 22-02-2019 door

Er zijn veel omstandigheden waarin je om PNG-afbeelding naar PDF moet omzetten. Voor het verzenden van afbeeldingen maar ook het uitschakelen van makkelijk bewerken, verslaat niets een PDF. Een converter vinden die dit voor jou kan doen is eenvoudig – er zijn er waarschijnlijk duizenden. Het vinden van een goede converter is echter heel wat moeilijker. Er zijn verschillende factoren die je moet overwegen. Om je hierbij te helpen zijn hier de top vijf PNG naar PDF converters die je kan uitproberen.

PNG naar PDF omzetten online tools

Free Image to PDF Online

Voor het PNG naar PDF omzetten online is Free Image to PDF Online een van de beste gratis tools die je kunt vinden. Het is een envoudige online tool, maar het werkt snel en vergt amper enkele klikken. Je kunt kiezen om bestanden op je eigen harde schijf om te zetten, of je kunt URLs gebruiken om rechtstreeks vanop het web om te zetten.

Free Image to PDF Online

Het kunt het aantal pagina’s in je PDF makkelijk bewerken, zelfs voordat je het omzet. Geef het gewoon een titel, selecteer de bestanden voor conversie, pas het aantal pagina’s aan en druk dan op “PDF Creëren”. Snel, makkelijk en betrouwbaar.

online2PDF.com – PNG naar PDF omzetten

Zoals de Apowersoft converter laat deze online tool je toe om meerdere bestanden samen te voegen in een PDF. Het is een efficiënte en nuttige tool – voor kleine projecten. De maximaal toegestane bestandsgrootte is 50MB, en de maximale grootte van alle afbeeldingsbestanden samen is 100MB. Dit is OK voor kleinere PDFs van mindere kwaliteit. Voor grotere PDFs met afbeeldingen in hoge resolutie kan dit echter een nadeel zijn.

Online PDF Converter

docs88.com – PNG naar PDF

Deze glad ontworpen en nette converter is goed in het omzetten van PNG-afbeeldingen naar een schone PDF. Het is zo eenvoudig dat zelfs een aap het zou kunnen gebruiken, en het ontwerp is heel aantrekkelijk. Spijtig genoeg kan je echter maar een afbeelding tegelijkertijd omzetten met deze PNG naar PDF converter, wat het onpraktisch maakt in vele gevallen. Op het gebied van het omzetten van individuele afbeeldingen is deze converter wel supersnel en erg nuttig.

PNG naar PDF

convertfiles.com – PNG naar PDF omzetten

Convertfiles.com kan niet enkel PNG-bestanden omzetten naar PDF-bestanden, maar ook veel andere bestandstypes. Het is echter best traag als een all-round tool voor het omzetten van alle bestandstypes, maar voor PNG naar PDF omzetten is het onmisbaar. Het heeft een maximale bestandsgrootte van 250MB, waar goed zou moeten zijn voor bijna alle soorten projecten. Als je tijdsgebonden bent, kan je echter best naar een sneller alternatief zoeken.

convertfiles.com

Gebruik bureaubladtool voor omzetten van PNG naar PDF-bestand

ApowerPDF

Een meer professionele optie is ApowerPDF. Iedereen die veel PDF-bestanden gebruikt zal geïnteresseerd zijn in dit programma. Het vereenvoudigt en stroomlijnt alle taken in verbande met PDFs – inclusief natuurlijk het omzetten van PNG-afbeeldingen naar PDF.

Download

Dit is een erg krachtig programma, dus de conversiesnelheid is hoog en de moeilijkheidsgraad laag. Alles is makkelijk bruikbaar en intuïtief. Als je op zoek bent naar iets beters dan simpelweg een tool om gratis PNG naar PDF om te zetten, dan is dit wat je nodig hebt.

Hoe PNG naar PDF omzetten met ApowerPDF

Dit zijn de top vijf van de vele duizenden opties om PNG naar PDF om te zetten op het web. Ze zijn allemaal anders, en passen allemaal bij andere mensen, naargelang hun voorkeur, eisen en noodzaak. Je kunt ermee experimenteren, zodat je zelf kunt kiezen de welke het beste past bij jou. Het is uiteraard het allerbelangrijkste.

Beoordeling: 4.3 / 5 (Gebaseerd op 14 beoordelingen) Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door: Op naarAfbeelding naar PDF, PDF naar Word. Laatst bijgewerkt op 22-02-2019

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven