Recensie van Top PDF-Lezer in Windows 10
Opmerking

Recensie van Top PDF-Lezer in Windows 10

Laatst bijgewerkt op 18-08-2018 door

Veel computers en laptops draaien dezer dagen op de het laatste Windows 10 operating system. Omwille van deze upgrade zijn gebruikers op zoek naar de beste PDF-lezer voor Windows 10. We weten allemaal dat we Microsoft Edge kunnen gebruiken om standaard PDF-documenten te bekijken. De functies van dat programma zijn echter beperkt tot simpelweg PDF-bestanden bekijken, niets meer en niets minder. Gelukkig voor jou zullen wij je een overzicht geven van de beste PDF viewers voor Windows 10 zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het zoeken naar de beste. Lees verder om te weten te komen dewelke het beste is voor jou.

Top Programma’s om PDF te Lezen in Windows 10

ApowerPDF

Het eerste programma op de lijst is ApowerPDF. Dit is een erg betrouwbare PDF viewer die je ook toelaat om PDF-bestanden te bewerken. Het maakt niet uit hoe groot het PDF-bestand is. Het programma doet niet enkel precies wat je wilt met PDF-bestanden, maar ook zonder vertraging en het behoudt een uitstekende kwaliteit. Op het gebied van PDF bekijken laat het gebruikers toe om de gewenste paginalay-out te kiezen en paginagrootte aan te passen tijdens het lezen van PDF-bestanden.

PDF bekijken in Windows 10

Daarnaast biedt deze PDF-lezer in Windows 10 een aantal bewerkingsfuncties die gebruikers helpen bij het toevoegen van tekst, lijnen, watermerken, afbeeldingen, achtergronden, enz. Het beschermt je PDF-bestanden ook tegen ongewenste bezoekers door het aanbieden van wachtwoordbescherming. Als je je PDF moet certificeren of je handtekening wilt invoegen, kan je dat ook eenvoudig doen met dit programma.

Download

Adobe Acrobat Reader DC

Als één van de pioniers in PDF-lezers moet Adobe Acrobat Reader in deze lijst te vinden zijn. Het is niet enkel een goed programma, maar het werd ook geüpdatet om DC (document cloud) toe te staan. Wanneer je deze tool gebruikt, kan je een PDF bekijken in Windows 10, vlot en zonder enige vertraging.

Acrobat

Naast het bekijken van PDFs kan dit programma ook gebruikt worden voor het creëren van een nieuwe PDF, bewerken van PDFs, en het ondertekenen en invullen van PDF-formulieren. Plus, het ondersteunt OCR-technologie en je kunt het gebruiken om codering toe te voegen aan je PDF-document. Deze app is steeds één van de allerbeste PDF-lezers op de markt. De software zelf is echter kostelijk en DC-abonnement is enorm duur.

Foxit Reader

Het volgende programma op onze lijst is een gebruiksvriendelijk programma genaamd Foxit Reader. Deze PDF-lezer is nu ook beschikbaar in Windows 10 zodat het kan gebruikt worden op up-to-date PCs. Zoals z’n rivaal kan dit programma ook PDF-bestanden lezen in Windows 10 met zijn intuïtieve gebruikersinterface. Het is ook in staat om nieuwe PDFs te creëren en het bevat een deelfunctie die je naar verschillende cloudopslagproviders brengt.

Foxit

Foxit is een degelijke PDF-lezer. Spijtig genoeg heeft het geen OCR-mogelijkheid en zijn er enkele ongewenste componenten die erbij komen kijken na de installatie.

Sumatra PDF

Als je graag ebooks leest in PDF-vorm, dan is dit programma je ideale metgezel. Deze PDF-lezer is ontworpen om je de noodzakelijke functies te bieden die je leeservaring sterk verbeteren. Tijdens het gebruik van dit programma krijg je twee kijkopties; twee pagina’s voor het lezen van boeken en een in- en uitzoomfunctie zodat je tekst of afbeelding in meer detail kunt bekijken. Het heeft ook een afdrukfunctie voor het geval dat je een fysiek exemplaar van het PDF-document nodig hebt.

Sumatra PDF

Dit is inderdaad een snelle en gebruiksvriendelijke PDF-lezer. Maar het mist enkele andere functies die wel beschikbaar zijn bij andere, betere PDF-lezers. En er zijn maar een paar interface-instellingen.

Expert PDF Reader

De laatste PDF-lezer voor Windows 10 is de enige echte Expert PDF Reader. Deze gratis PDF-lezer is in staat om alle types PDF-bestanden te openen en te tonen. Het heeft een vergrotingsfuncties om makkelijk de PDF-pagina’s te beheren. Naast het bekijken van PDFs kan deze app ook gebruikt worden om stempels, markeringen en enkele stickers toe te voegen. Plus, het is snel en betrouwbaar voor gratis software.

Expert PDF Reader

Ondanks dit alles mist dit programma extra functies zoals OCR en datacodering. Dus als je op zoek bent naar die functies, dan zal dit niet het perfect programma voor jou zijn.

Dat zijn de top applicaties op het gebied van PDF viewers voor Windows 10. Alle programma’s die hierboven besproken werden hebben hun eigen unieke stijl en hun functies maken ze allemaal verschillend. Enkele minpunten zijn ook voorzien zodat je de beste applicatie kunt uitkiezen voor jouw specifieke noden.

Beoordeling: 4.3 / 5 (Gebaseerd op 20 beoordelingen) Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door: Op naarAfbeelding naar PDF, PDF Oplossingen en Tips. Laatst bijgewerkt op 18-08-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven