Hoe Krijg Ik VID, PID van een Toestel?

1

Wat is VID, PID?

VID staat voor Vendor ID (verkoper’s ID) en PID staat voor Product ID. Meestal bestaat de VID, PID van een toestel uit een serie karakters, zoals bijvoorbeeld VID_05A9&PID_2800. De specifieke waarde staat weergegeven acchter de “-“. De waarde van een VID, PID is eigenlijk een unieke ID van een USB toestel verbonden met het Windows system. U kunt de ID gebruikers voor informatie over het toestel, en de driver waarmee u uw toestel met USB met uw computer verbindt is ervan afhankelijk.

2

Geef VID, PID om verbinding te maken met Apowersoft Phone Manager?

Voordat u via USB verbinding maakt met Apowersoft Phone Manager, dient u eerst de driver van een toestel op uw computer te installeren zodat het toestel model kan worden herkend. Zodra de driver is geïnstalleerd, zal Apowersoft Phone Manager direct verbinding maken. Meestal kan de software driver correct worden geïnstalleerd. Maar omdat er zoveel verschillende toestellen zijn, kan er soms ook wat misgaan.

Als u geen verbinding kunt maken tussen uw toestel en Apowersoft Phone Manager, is de driver van uw toestel wellicht niet juist geïnstalleerd. U kunt dan gewoon uw VID, PID van uw toestel aan ons geven. Apowersoft Phone Manager kan dan de juiste driver voor uw toestel op uw computer installeren, waarna u weer verbinding kunt maken met de software.

Om ons hierbij te helpen, vragen wij u de VID, PID van uw toestel te geven.

3

Hoe vindt u de VID, PID voor een toestel?

i

Klik op Computer > Klik Eigenschappen > Toestel Manager.

ii

Verbind uw toestel met uw computer > klik Android Telefoon > Rechter-klik op Android Composite ADB Interface > Eigenschappen.

Stap 2 tot VID, PID of een apparaat te krijgen

iii

Klik op Details > Kies Hardware IDs onder Eigenschappen > Kopieer de groep van de Waarde hieronder > Plak het naar waar u het wilt hebben (als kopiëren niet mogelijk is, typ dan de VID, PID handmatig).

Stap 3 tot VID, PID of een apparaat te krijgen

iv

Voer uw toestel model en VID, PID in het volgende formaat in en verstuur.

Dank u voor uw medewerking! Als u op zoek bent naar een Apowersoft Company product, neem dan contact met ons op via support#apowersoft.com (typ in plaats van de # een @), en wij zullen u een gratis registratiecode sturen.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 15 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Posted by:Apowersofton toMobiele Manager.Last updated on december 20, 2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Handleiding

Hoe Krijg Ik VID, PID van een Toestel?

Download

Ik gok erop dat je ervan zult houden!

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven