Top 9 Email Toepassingen voor Android

Laatst bijgewerkt op 22-01-2019 door

Elektronische mail, beter bekend als email, is een technologische methode voor het uitwisselen van berichten. Deze digitale vorm van berichten sturen is snel, betrouwbaar, efficiënt en kost-effectief in vergelijking met traditionele post. U kunt email verzenden met uw laptop, tablet of via uw smartphone. Voor veel gebruikers is het gebruiken van een Android toestel voor het zenden van emails efficiënter dan andere methodes.

De meeste, indien niet alle Android toestellen zijn voorzien van een email applicatie voor Android. Sommige zijn heel goed, snel, en vol goede eigenschappen, terwijl andere waardeloos lijken. Als uw ingebouwde email applicatie veel ongemak brengt, zoals een beperking tot maar één account, het niet laden van uw email service en langzame verwerkingssnelheid, of het niet kunnen versturen van bijlagen, bekijk dan onderstaande email alternatieven.

Tips:

Als u al uw Android email applicaties op uw computer wilt beheren, download dan Apowersoft Phone Manager en ontdek enkele van de geweldige eigenschappen – bestandsbeheer, bestandsoverdracht, telefoonschermweergave, bestands backup en herstel, enzovoort.

Download

Android app beheren

Top 9 Gratis Android Email Applicaties

GmailGmail

Als het aankomt op de wereld van email berichten, is Gmail zonder twijfel een grote naam. Het is gemaakt door de welbekende Google. Deze applicatie zit vol met verschillende functionaliteit, zoals het naar links swipen om te archiveren, kleurrijke icoontjes, het kunnen labelen van berichten, het organiseren van de mailbox, het synchroniseren van meerdere accounts, fraai menu, en nog veel meer. Google werkt met de meeste Android handsets en heeft maar weinig vereisten.

K-9 MailK-9 Mail

K-9 is een open source email programma met verschillende mogelijkheden, zoals het pushen van email, het vlaggen, mailen via SD kaart, het synchroniseren van meerdere folders, handtekeningen, en nog veel meer. Het is een van de beste gratis Android email applicaties die u meer kunt krijgen zonder geld te hoeven besteden. K-9 wordt regelmatig geupdate door de ontwikkelaar en is meer dan 5.000.000 keer geïnstalleerd.

Yahoo MailYahoo Mail

Na Gmail is Yahoo Mail waarschijnlijk de grootste email cliënt die we kennen. Ze zijn al een paar jaar bezig en hebben sindsdien verschillende applicaties ontwikkeld om aan verschillende gebruikersbehoeften te voldoen. Met Yahoo Mail voor Android kunt u verschillende functies gebruiken: directe email alerts, wisselen tussen verschillende accounts, berichten op volledig scherm weergeven, het optimaliseren voor tablet en aangepaste synchronisatie.

MailboxMailbox

Mailbox wordt ook wel de beste Android email applicatie genoemd. Het heeft een leuke en hele snelle email verwerkingssnelheid. Auto-swipe bewegingen en slimme functies zijn ook aanwezig voor een efficiënte email ervaring. Mailbox is van dezelfde makers als Dropbox, dus er zijn uiteraard synchronisatie-opties. Maar let op dat Mailbox alleen wordt ondersteund door Android 4.0.3 en latere versies.

CloudMagicCloudMagic

Als u op zoek bent naar email programma dat goed werkt met andere providers zoals Gmail, Yahoo, Outlook, iCloud, Google Apps, Exchange, Office 365 en IMAP accounts, is CloudMagic wat u nodig hebt. Dankzij de prijs voor Webby Awards People’s Voice, wordt deze applicatie ook wel als het beste Android mail programma beschouwd dat beschikbaar is zonder dat u er maar een cent voor hoeft te betalen. CloudMagic vereist Android 4.0 of later.

myMailmyMail

Net zoals CloudMagic, laat myMail u andere email providers gebruiken, zoals Hotmail, Gmail, Yahoo, AOL, Outlook, iCloud, Live, Exchange, GMX, IMAP en POP3. Met myMail kunt u de gebruikelijke email eigenschappen gebruiken, zoals de mogelijkheid om berichten te aan te vlaggen als spam, door push notificaties in te stellen, en door een unieke handtekening te creëren, of uw mailbox te organiseren, en nog veel meer.

Blue MailBlue Mail

Als u een fan bent van de kleur blauw en een gratis Android email applicatie nodig hebt, is Blue Mail mogelijk voor u. Wat dit email programma anders maakt is het mooie gebruikersinterface. Van donkerblauw tot lichtere tinten blauw is Blue Mail heel plezierig om naar te kijken. Daarnaast ondersteunt het ook verschillende email programma’s, waardoor gebruikers gemakkelijk verschillende accounts in één kunnen combineren.

Aqua MailAqua Mail

Als u een ouder Android toestel gebruikt kan het lastig zijn een goede Android email applicatie te vinden. Maar met Aqua Mail kunnen zelfs de oudste telefoons van een top-ervaring genieten. Dit programma werkt goed met Android handsets vanaf 2.0, en het laat u zelfs meerdere email accounts met elkaar combineren. Hoewel het geen fraai menu heeft, beschikt het over alle functionaliteit, zoals het swipen om te verwijderen en het instellen van push notificaties.

Zoho Mail

De meeste gratis email applicaties voor Android zitten vol met ongewenste advertenties, popups, en side banners. Als een email programma wilt zonder advertenties, maar met push notificaties, swipe opties, email account synchronisatie, zoekfunctie voor uw contactenlijst, en een kalender, is Zoho Mail wat u zoekt. Dit email programma werkt goed met Android toestellen met 2.3.3 en latere versies.

De marktplaats zit dus echt propvol met gratis email applicaties, en het kan lastig zijn het juiste Android email programma te vinden. Voordat u ze op uw smartphone installeert en om installatie van nutteloze programma’s te voorkomen, is het dus handig reviews en gebruikersbeoordelingen te lezen. Op deze manier krijgt u een goed idee van de applicatie van gebruikersperspectief in plaats van de reclames.

Beoordeling: 4.3 / 5 (Gebaseerd op 25 beoordelingen) Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door:Koen Glazer Op naarAndroid-back-up, Mobiele Manager. Laatst bijgewerkt op 22-01-2019

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten