Blu-ray omzetten/rippen naar iPad
Opmerking

Blu-ray omzetten/rippen naar iPad

Laatst bijgewerkt op 05-06-2015 door

Blu-ray is een digtale optische schijf format dat gemaakt is voor het opslaan van video en data in hoge kwaliteit. DVD’s kunnen films op een hoge kwaliteit van 480p afspelen, Blu-ray stelt u in staat films te kijken met een standaard resolutie van 1080p, of zelfs hoger. Dit betekend dat u de details en de special effects in kristalheldere kwaliteit kunt zien.

Dankzij haar geweldige kwaliteit en het enorm hoge kwaliteitsformaat zijn steeds meer mensen tegenwoordig opzoek naar Blu-ray. Het openen van Blu-ray schijven is makkelijk met de juiste speler, simpelweg openen, schijf erin doen en afspelen. Hetzelfde geldt voor het afspelen van Blu-ray bestanden op je computer, met de juiste codec pakketten.

Maar als u Blu-ray bestanden af wilt spelen op uw iPad zult u tegen een teleurstelling aanlopen. Maar hou in gedachte dat de iPad Blu-ray bestanden niet ondersteunt. Hiervoor heeft u een efficiënte Blu-ray naar iPad converter nodig. Na het converteren kunt u genieten van uw films in hoge kwaliteit, waar je ook geen gaat.

Blu-ray rippen naar iPad

Gratis opties: MakeMKV + Handbrake

Allereerst moet u de Blu-ray discs rippen om de copyright beveiliging eraf te krijgen. Onthoudt dat u geen enkele Blu-ray film op de harde schijf van uw iPad kunt zetten zonder deze strikte patenten er af te halen. Hiervoor heeft u een gratis Blu-ray naar iPad ripper nodig genaamd, MakeMKV. Het is een open-source programma dat bekend staat als een format converter of transcoder. Dit programma kan video’s omzetten zonder de kwaliteit van de bestanden aan te tasten. Naast dat MakeMKV gratis is stelt het u ook in staat de audio, scene informatie, meta-informatie en al het andere tijdens het snelle converteer proces te behouden.

Vervolgens heeft u de software genaamd Handbrake nodig. Met deze tool kunt u Blu-ray bestanden omzetten in het gewenste formaat. Ook kunt u het formaat aanpassen aan uw iPad. Handbrake is ook gratis te downloaden. Om Blu-ray om te zetten naar iPad Air of naar andere versies van de iPad kunt u de stappen hieronder raadplegen:

 1. Open MakeMKV en plaats uw Blu-ray schijf in de PC.
 2. MakeMKV

 3. Wanneer de schijf herkend wordt klikt u op “Open disc”.
 4. Nadat MakeMKV haar werk heeft gedaan kunt u uw film terugvinden in de oorspronkelijke map.
 5. Het is meestal het bestand met de langste titel of het grootste formaat, controleer het en vink andere vakjes uit.
 6. Klik op de “MakeMKV” knop en wacht tot het proces voltooid is.
 7. Open Handbrake en pas de video instelling aan, aan uw eisen.
 8. Om af te kunnen spelen op uw iPad wordt u aangeraden te kiezen voor het MOV formaat.
 9. Blu-ray naar iPad met Handbrake

Shareware: Blu-ray Ripper

Als u liever een all-in-one programma hebt dat makkelijk en snel Blu-ray films kan rippen naar de iPad moet u eens kijken naar Blu-ray Ripper. Het is alsof u MakeMKV en Handbrake gecombineerd heeft met nog wat extra mooie functies. Met Blu-ray Ripper kunt u makkelijk de copyright beveiliging verwijderen, muziek van Blu-ray schijven halen, alle video en audio bestanden coderen, video’s bewerken en DVD’s rippen.

Download

Het is meer dan een simpele Blu-ray naar iPad converter, de Blu-ray Ripper werkt als een decodeerder, converter, Blu-ray bewerker, ripper en bestand converter. Blu-ray Ripper gebruiken is erg makkelijk, u heeft zelfs geen technische skills nodig om succesvol Blu-ray schijven te rippen en te converteren. Volg de stappen hieronder:

 1. Installeer Blu-ray Ripper op uw computer.
 2. In het hoofdmenu klikt u op “Load Disc” en selecteert u “Load BD Disc”.
 3. belasting schijf

 4. Stop uw Blu-ray schijf in de computer en wacht tot het programma de schijf herkent.
 5. Nu zult u de film in de Blu-ray Ripper’s interface moeten zien.
 6. Bewerk de film zoals u wilt en voeg naar uw wens 3D effecten toe.
 7. voeg 3D effecten

 8. Pas de video instellingen aan en kies het juiste output formaat.
 9. Klik op “Save as” en bekijk een voorbeeld van uw video.
 10. Klik op de “Convert knop om uw Blu-ray video te rippen en op te slaan.
 11. converteren Blu-ray-films

In vergelijking met andere betaalde en gratis Blu-ray naar iPad rippers werkt deze Blu-ray Ripper software erg efficiënt. Het is voorzien van NVIDIA CUDA en AMD APP technologieën die zorgen voor een snel en stabiel proces. Professionele gebruiker zullen kunnen genieten van de 3D bewerk functies van dit programma. Het programma heeft een “anaglyph” en “split screen” modus voor gemakkelijke 3 dimensionele aanpassingen. Zoals al eerder gezegd, u kunt Blu-ray Ripper zowel gebruiken voor het rippen van Blu-rays en DVD’s maar ook voor het converteren van bestanden en bewerken van video’s.

Er zijn vele manieren om Blu-ray schijven naar uw iPad te converteren. U kunt de bovenstaande gratis programma’s gebruiken, deze kunnen dit allemaal makkelijk aan. Het voordeel van het hebben van een goede Blu-ray converter/ripper is dat u niet meerdere verschillende programma’s nodig heeft en/of meerder verschillende stappen moet uitvoeren om simpelweg een HD video op uw iPad te kunnen openen. Met een paar keer scrollen en klikken kunt u de prachtige film makkelijk en snel afspelen.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 15 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door:Op naarGeen categorie.Laatst bijgewerkt op 05-06-2015

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven