De 10 Beste Gratis Fotobewerkingsapp voor Android in 2013
Opmerking

De 10 Beste Gratis Fotobewerkingsapp voor Android in 2013

Laatst bijgewerkt op 27-12-2018 door

Naast prijskaartjes, verbindingsopties, aantal procesoren en gigantische beeldschermen, is een camera met hoge resolutie tegenwoordig meer een vereiste dan een optie bij smartphones. Hierdoor is de ontwikkeling van fotografie met mobieltjes enorm gestegen. Met de wensen van de mensen om betere filmpjes en foto’s te maken, zijn de mobieltjes vaak niet goed genoeg. Deze beperkingen kunnen overkomen worden als u ontdekt wat deze top fotobewerkingsapps voor Android u kunnen bieden zonder een cent uit te geven.

Top 10 GRATIS Fotobewerkingsapps voor Android

picsay

PicSay – Fotobewerker

PicSay – met een totale score van 4.5 sterren is deze fotobewerker een prijswinnende toepassing met coole functies zoals kleurcorrectie, tekst en ook afbeeldingen toevoegen en vele andere aanpassingen voor uw foto’s, van tinten tot saturatie. Speciale effecten kunnen uw foto’s inderdaad leuker maken. Van een raar hoedje tot verschillende kapsels, de effecten maken uw foto’s echt leuker.

picsart

PicsArt – Fotostudio

PicsArt – momenteel is dit programma 80,000,000 keer geïnstalleerd en heeft de hoogste score van 4.7 sterren – bijna perfect gezien het feit dat de maximale score 5 sterren is. PicsArt is één van de fotobewerkers waarvan gebruikers echt zullen genieten. Met deze toepassing kunt u bijna alles doen: van het maken van simpele collages tot effecten toevoegen. U kunt direct op foto’s tekenen, tekst en afbeeldingen toevoegen, maar ook ingewikkeldere taken zoals lagen aanbrengen of dingen maskeren.

cymera

Cymera – Camera & Fotobewerker

Als u niet tevreden bent met de prestaties van uw telefooncamera, dan is de app Cymera een absolute must om te installeren. Naast het feit dat de toepassing de basisopties en visuele effecten heeft, zijn er 7 cameralenzen beschikbaar zoals zelfportret, anti-bewegingsmodus, timer en veel meer. Populaire bewerkingsmodi zoals een collagemaker, decoraties, filters en verschillende lijsten zijn ook beschikbaar.

afterfocus

AfterFocus

Dit programma heeft een score 4.6 starren en draait op Android versies 2.0 en hoger. AfterFocus zit in de top 3 voor gratis fotobewerkingsapps voor Android apparaten. Met deze toepassingen kunnen gebruikers genieten van digitale spiegelreflexstijlen door een focusgebied in te stellen. Andere realistische effecten zoals achtergrondvervaging en filtereffecten zijn beschikbaar en ook eenvoudige optie om foto’s te delen op sociale medianetwerken en in e-mails.

touchretouch free

TouchRetouch Gratis

TouchRetouch heeft een kleine capaciteit van slechts 1.7MB, maar het laat gebruikers makkelijk foto’s reviseren op hun Android telefoons. De mooiste functie van deze app is dat u ongewenst objecten uit elke foto kunt verwijderen met één druk op de knop. U kunt acties ongedaan maken zodat u nooit hoeft in te zitten over kwaliteit van de bewerkingen omdat de originele foto’s nooit verminkt worden.

little photo

Little Photo app voor Android

Anders dan andere bewerkingstoepassingen biedt Little 95% gratis functies zonder adware of malware. Het beste wat de app mobiele fotografiefanaten heeft te bieden is een enorme collectie van meer dan 70 instrumenten en effecten. Populaire opties zijn huid gladstrijken, belichtinginstellingen, Zwart/Wit film, witte glans, droom en slowmo films.

photo grid

Photo Grid – Collagemaker

Als u graag collages maakt dan is de app Photo Grid precies wat u zoekt. Met meer dan 38 miljoen gebruikers staat deze app bovenaan de lijst voor fotografie. Het laat u erg eenvoudige verschillende soorten fotocollages maken. Er zijn vooraf ontworpen roosters maar ook makkelijk te bewerken rooster die alles erg eenvoudig in het gebruik maken.

Foto Bewerker door Aviary

Foto Bewerker door Aviary

Net zoals andere top fotobewerkingsapp voor de Android tablet of smartphone heeft deze fotobewerker van Aviary zowel basis als geavanceerde opties. Maar wat het uniek maakt is de mogelijkheid tot effectenpakketten aan te schaffen voor aanvullende bewerkingstoepassingen. Populaire functies zoals leuke effecten, splashkleuren, kleurtemperatuur en vele anderen zijn beschikbaar.

pho.to lab

Pho.to Lab – leuke fotobewerker

Pho.to Lab is uitgerust met meer dan 520 fotolijsten, effecten en filters en is de beste gratis Android fotobewerker. Het is makkelijk te gebruiken, u kiest gewoon een filter of een ander effect, selecteert de afbeelding die u wilt bewerken en klaar is Kees. Als u nog niet tevreden bent met de gigantische collectie effecten, dan kunt u de PRO versie proberen die nog meer opties biedt.

photowonder

PhotoWonder

Ondanks het fiet dat Photo Wonder groot is met zijn 19MB is het een geweldige fotobewerker voor Android die door meer dan 100 miljoen gebruikers wordt gebruikt! Het bevat onder andere de functies van filters, effecten, decoraties, collages en verschillende lijsten. In principe alles dat u nodig heeft is op deze app aanwezig.

In het verleden hadden we mobiele apparaten waar men alleen simpele taken zoals bellen en smsen kon uitvoeren. Vergeleken met de vorige modellen worden smartphones meer een noodzaak dan een luxe. Ze worden meer dan ooit overladen met geweldige functies. Met de toevoeging van de beste gratis fotobewerkingsapps voor Android die hierboven zijn opgesomd, worden de smartphones niet alleen krachtiger maar vooral ook handiger. En al deze apps zijn gratis zodat u geen cent hoeft uit te geven om ze te installeren of herinstalleren zodat u op zoek kunt gaan naar de perfecte fotobewerker voor u.

Beoordeling:4.5 /5(Gebaseerd op 14 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarAndroid, Mobiele Manager.Laatst bijgewerkt op 27-12-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven