ApowerShow Werd Gelanceerd
Opmerking

ApowerShow Werd Gelanceerd

Laatst bijgewerkt op 15-03-2018 door

Vandaag kondigde Apowersoft hun gloednieuwe product aan – ApowerShow. Net zoals de naam zegt is het ontworpen zodat jij je fantastische video’s kunt tonen. Met deze tool kan je MV maken, video’s met gesplitste schermen creëren, en video’s bewerken, opnemen en downloaden. Als je geïnteresseerd bent in het maken van stijlvolle video’s met je eigen foto’s of video’s, zal je de robuuste functies en gestroomlijnde interface zeker appreciëren. Wil je het nu uitproberen? Download het programma dan eenvoudigweg en leer er meer over in de volgende sectie.

Download

Uitgelichte Functies van ApowerShow

1. Makkelijk te Gebruiken MV-Maker met Coole Thema’s

Met de MV-maker kan je makkelijk muziekvideo’s maken met foto’s en liedjes. Het laat je te toe om te kiezen hoe je je video wilt tonen door een van de thema’s getoond in het rechterpaneel te kiezen. Het biedt je veel klassieke en grappige thema’s zoals Concise, Memory, Childhood, Fashion, Watercolor en veel meer.

MV-Maker

2. Functierijke Schermsplitser

De schermsplitser biedt je al de functies die je nodig hebt om een video te maken van een memorabele gebeurtenis zoals een verjaardag of trouwfeest. Je kunt afbeeldingen, video’s of beide toevoegen in je video met gesplitst scherm. Daarentegen kan het ook gebruikt worden als een handige en krachtige collagemaker. Het heeft de volgende leuke functies.

Stijl:

Voordat je begint met het maken van je video, selecteer een, twee, drie, vier of vijf schermmodi uit het rechterpaneel. De standaard aspectratio is 16:9. Je kunt ook 4:3 of 1:1 kiezen als de aspectratio voor je video. Onder de optie aspectratio kan je de rand en kleur instellen.

stijl instellen

Filters:

Om je te helpen bij het verbeteren van het effect van je video biedt het je een breed aanbod van filters, zoals Sepia, Zwart & Wit, Vertigo, Vignette, RGB-ruis, Distorter, Nerveus en Gloei.

kies filter

Audio:

Als je video audio heeft, kan je klikken op het linkerpaneel en het volume aanpassen en kiezen of al dan niet in en uit te faden.

audio instellen

Muziek:

Het laat je het geluid in je video dempen door te klikken op het “Geluid”-icoon getoond in je video. Je kunt in de plaats daarvan je favoriete muziek toevoegen aan je video en het volume aanpassen of er al dan niet voor kiezen om in of uit te faden. Het lied dat je toevoegt zal automatisch afgespeeld worden in Loopmodus.

muziek toevoegen aan video

Exporteren:

Naargelange je voorkeur kan je kiezen om de video te exporteren als 480P, 720P of 1080P.

kies de maat

3. Multifunctionele Videobewerker

Naast ApowerShow te gebruiken als een videocollagemaker kan je het ook gebruiken om video’s te bewerken. De videobewerken bevat al de standaard bewerkingsfuncties zoals bijsnijden, roteren, bijknippen, omdraaien enzovoort.

trim video

Het biedt je andere geavanceerde trucs zoals het aanpassen van de videosnelheid van 0,5 naar 2, de helderheid, verzadiging van -100 naar 100 en volume van 0 tot 1000.

pas snelheid aan

Het brengt je in staat om twee types van watermark toe te voegen: een is tekst en de andere is afbeelding. Je kunt de locatie, grootte bepalen en de transparantheid van de watermerken die je toevoegde aanpassen.

watermerk aan video toevoegen

Daarnaast kan de tool je ook helpen bij het omzetten van mediabestanden naar deze populaire formats: MP4, MKV, AVI, WMV, HEVC, VOB, M4V, GIF, MP3, MP2, WMA, M4R, DTS, AC3 enzovoort.

4. Practische Schermrecorder

Als je een korte videoclip of een audiotrack moet opnemen van online bronnen om toe te voegen aan je video, kan je de schermopnamefunctie gebruiken. Deze schermrecorder ondersteunt het opnemen van schermactiviteiten op je computer samen met audio. Je kunt opnemen in volledig scherm, per gebied, webcam, rond de muis of enkel audio. Het ondersteunt het toevoegen van verschillende annotaties zoals tekst, pijlen, lijnen, rechthoeken etc. aan je video tijdens de opname.

kies de schermopnamemodus

5. Snelle Videodownloader

Met deze videodownloadertool kan je video’s downloaden van YouTube, Dailymotion, Vimeo, Vevo, Bilibili en duizenden andere site. Het ondersteunt HTTPS, HTTP, FTP, RTMP en andere protocols.

video downloaden

Ter conclusie, ApowerShow is je ideale tool wanneer je gepersonaliseerde en stijlvolle video’s wilt creëren. Omdat het een all-in-one-programma is kan het ook je perfect assistent zijn voor andere videobeheerjobs. Klik op de onderstaande Downloadknop om nu te beginnen aan je videocreatiereis!

Download

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 26 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarPersberichten en Nieuws.Laatst bijgewerkt op 15-03-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven