ApowerRescue werd Gelanceerd
Opmerking

ApowerRescue werd Gelanceerd

Laatst bijgewerkt op 31-07-2018 door

Vandaag kondigde Apowersoft zijn gloednieuwe product aan – ApowerRescue. Zoals de naam aangeeft, is dit een bureaubladprogramma dat specialiseert in het herstellen van de iOS-data en kan het je helpen met het terughalen van je verloren foto’s, video’s, contacten, berichten, gespreksgeschiedenis en meer. Als je geïnteresseerd bent in ApowerRescue, download dan a.u.b. deze tool en volg deze handleiding om er meer over te leren.

Download

De Magie achter ApowerRescue

1. Herstel Verschillende Soorten Data van iOS-Apparaat

ApowerRescue is de beste dataherstellingssoftware voor bijna alle apparaten met het iOS-systeem. Hieronder staan de apparaatsmodi en bestandstypes die ondersteund worden.

Ondersteunde Apparaten:

iPhoneiPhone X, iPhone 8/8 Plus, iPhone 7/7 Plus, iPhone SE, iPhone 6s/6s Plus, iPhone 6/6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s
iPadiPad, iPad 2, iPad Air 1/2, iPad mini 1/2/3/4, iPad Pro

Ondersteunde Bestanden:

selecteren

2. Herstel Verloren Data van iTunes/iCloud-Back-up

ApowerRescue is software die je niet enkel helpt met het herstellen van data van je iOS-apparaat. Het kan ook verloren bestanden terughalen van je iTunes- of iCloud-back-up. Zolang je een back-up van je data hebt via iTunes of iCloud kan je de back-upbestanden veilig en snel extraheren.

iCloud back up

3. Preview voor Herstel

Om de juiste selectie en herstelling te verzekeren, laat ApowerRescue je toe om foto’s, berichten, contacten, notities, etc. inclusief alle verwijderde en bestaande bestanden te previewen.

voorbeeldfoto

4. Bekijk de Gedetailleerde Informatie

Apparaten met iOS-systeem worden gewoonlijk als veilig beschouwd, maar dit soort veiligheid komt echter soms met ingewikkeldheid. ApowerRescue is ontworpen om de complexiteit van ons digitale leven te vergemakkelijken. Het toont de naam, tijdstip van creatie, en andere gedetailleerde informatie van elk bestand, wat ons heel wat tijd bespaart tijdens het onderscheiden van de gewenste en ongewenste data.

gedetailleerde informatie

5. Intelligent Categoriseren

De interface van ApowerRescue is duidelijk en goed georganiseerd. Er zijn drie beschikbare modi op ApowerRescue, namelijk iOS-apparaat, iTunes-back-up en iCloud-back-up. Je kunt van de ene naar de andere modus gaan met een enkele klik.

verschillende modi

Conclusie

ApowerRescue kan je helpen om alles terug te halen naar je iOS-apparaten. Het zal je iOS-apparaten analyseren en scannen en alle gevonden bestanden in lijsten tonen. Klik op de downloadknop hieronder en nu te beginnen!

Download

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 17 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarPersberichten en Nieuws.Laatst bijgewerkt op 31-07-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven