ApowerEdit voor Mac werd Gelanceerd
Opmerking

ApowerEdit voor Mac werd Gelanceerd

Laatst bijgewerkt op 30-09-2018 door

Om te voldoen aan de eisen van Mac-gebruikers voor het bewerken van video’s, lanceerde Apowersoft ApowerEdit voor Mac op 28 september 2018. Importeer gewoon je beelden in dit programma en dan kan je mooie presentaties maken zoals marketingvideo’s, software-overzichten, slideshows van trouwfeesten, etc. Ik geloof dat je onder de indruk zal zijn van de intuïtieve interface en praktische functies. Download ApowerEdit voor Mac nu en creëer je eigen werk!

Download

Fantastische Functies van ApowerEdit voor Mac

1. Ondersteunt belangrijke mediaformats

Deze video-editor ondersteunt de populaire formats voor video (MP4, MOV), audio (MP3, AAC) en afbeeldingen (JPG, PNG, HEIC). Er zijn ook twee eenvoudige methodes om je mediabestanden of mappen te importeren: door te slepen en te plaatsen of door te klikken op de knoppen “Importeren” > “Importeer bestand / map”.

klik op de importeerknop

2. Biedt heel wat tekst-, filter- en transitiesjablonen

Alle tekst-, filter- en transitiesjablonen in deze tools werden professioneel gemaakt door onze ontwerpers. Naargelang je gebruiksscenario’s kan je de meest gepaste coole teksten, stijlvolle filters, of dynamische transities kiezen om je video te verbeteren!

goede sjablonen

3. Splits video en audio accuraat

Je videobeelden kunnen dikwijls ongewenste inhoud bevatten zoals reclame, pauzes, onduidelijke delen enzovoort. ApowerEdit voor Mac komt met een eenvoudige maar effectieve videosplitser die je de mogelijkheid geeft om de ongewenste elementen precies weg te knippen en te verwijderen. Je kunt klikken op het “vorige frame” en “volgende frame” in het Previewgebied om het exact deel dat je wilt verwijderen te lokaliseren.

deel video

Je kunt het audiobestand ook vrij op de Audio track bewegen en de lengte ervan bijknippen, en dan ongewenste clips onmiddellijk verwijderen met de splitsfunctie.

4. Video bijsnijden met of zonder behoud van aspectratio

Wil je die vervelende mensen of andere objecten niet zien in je video? Gebruik dan gewoon de bijsnijfunctie om ongewenste porties te verwijderen. Je kunt kiezen of je de aspectratio behoudt of niet tijdens het bijsnijden van het videobestand.

video bijsnijden

5. Audio losmaken van video

Als je de originele audio in de video niet leuk vindt, kan je de audio losmaken van de video en het vervangen door een nieuw audiobestand. Of als je enkel de audio van de video wilt hebben, kies je ervoor om de audio los te maken van de video en het audiobestand te exporteren.

audio uit video halen

6. Maak PIP (picture-in-picture) video

Altijd al een video met PIP-effect willen maken om meer informatie over te brengen aan je kijkers? Deze video-editor laat je toe om een afbeelding of video toe te voegen aan de PIP track. Met andere woorden, je kunt twee video’s tegelijkertijd tonen op een scherm of een afbeelding invoegen in je video. Er zijn makkelijke manieren om de video of afbeelding die je aan de PIP track toevoegde te verplaatsen en bij te snijden.

maak PIP-video

7. Exporteer als video- of audiobestand

Na het bewerken van de video met deze video-editor voor Mac kan je kiezen om het te exporteren als een video- of een audiobestand. Het ondersteunt exporteren in populaire videoformats zoals MP4, MOV en MP3 audioformat, wat compatibel is met al je digitale apparaten of multimediaspelers. Naast het kiezen van het videoformat kan je de resolutie ook aanpassen. Je kunt een aantal verschillende resoluties kiezen: 640×480, 1280×720, 1920×1080—wat je ook verkiest!

video exporteren

Conclusie

Met deze videobewerkingssoftware kan je speciale titels, ondertitels, filters, transities toevoegen, segmenten splitsen en verwijderen, video bijsnijden, achtergrondaudio, PIP-video’s maken, etc. Al bij al kan ApowerEdit voor Mac je beelden transformeren in een fantastische video met amper enkele muisklikken. Twijfel je nog steeds aan welke programma te kiezen voor videobewerking op je Mac-computer? Klik gewoon op de Downloadknop om deze video-editor nu te krijgen! Je zult het erg leuken.

Download

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 21 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarPersberichten en Nieuws.Laatst bijgewerkt op 30-09-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven