Apowersoft Schermopname API

Apowersoft Online Schermopname API is special ontworpen voor webmasters, e-learning platforms, tech-bloggers, ondernemers en andere gebruikers die hun klanten schermopname functionaliteit willen bieden. Kopieer en plak de code simpelweg in uw website om de API in te voegen. Hiermee voegt u de schermopname functie automatisch in op uw website. Zodra u het proces hebt voltooid kunt u deze Online Schermopname gebruiken en laten gebruiken door uw bezoekers. Om de beste waarde aan uw gebruikers te bieden, zullen we de toepassing blijven verbeteren. U kunt ons ook uw suggesties sturen om te helpen bij het verder verbeteren.

Hoe u Apowersoft Schermopname API gebruikt

1. Selecteer een knop

2. Voer tekst in de knop in

3. Bekijk het resultaat

Start

4. Kopieer en plak de code

Aanpassen

De API laat u het programma ook aanpassen voor uw specifieke vereisten. Indien nodig kunt u ook contact met ons opnemen.

Overzicht van de API eigenschappen

Deze schermopname API kan aan vrijwel al uw screenshot behoeften voldoen. Met dit programma kunt u een aangepast gebied van uw scherm als video vastleggen, met audio van uw systeemgeluid, microfoon, of allebei. U kunt natuurlijk ook uw volledige scherm vastleggen, webcam beelden, of een foto maken binnen de video.

Wanneer u een screencast maakt met deze API zullen u meerdere annotatie mogelijkheden worden geboden, zoals het toevoegen van lijnen, pijltjes, tekst en nog veel meer, om uw video zo meer instructief en levendig te maken. Zodra u klaar bent met het vastleggen kunt u wat u heeft opgenomen in verschillende videoformaten of als een GIF opslaan.

Correct gebruik van Apowersoft Schermopname API

Voor persoonlijke gebruikers, wijzen wij erop dat de licentie voor het gebruik van API effectief is vanaf de datum dat u het begint te gebruiken. U dient er onvoorwaardelijk mee in te stemmen de API uitsluitend voor niet-winstmakende doeleinden te gebruiken. Eventueel gebruik voor advertenties, herontwikkeling of integratie in programma’s zonder hiervoor onze toestemming te verkrijgen, is verboden.

Zakelijke gebruikers die onze API voor zakelijk gebruik of productlijnen willen gebruiken zonder advertenties, kunnen een zakelijke licentie aanvragen door dit online formulier in te vullen. En als u deze overeenkomst namens uw bedrijf sluit, dient u de bevoegdheid te hebben uw organisatie in deze overeenkomst te binden en verantwoordelijkheid te dragen ingeval van enig conflict.