Apowersoft Audio Recorder API

Apowersoft Online Audio Recorder API is ontwikkeld voor web-eigenaren, bloggers, online educatie platforms en voor het plaatsen van onze toepassing op andere webpagina’s. Op deze wijze kunnen bezoekers makkelijk online audio opnemen. Om de API te gebruiken, kopieer en plakt u de code simpelweg op uw website. De gratis audio recorder wordt op deze wijze automatisch aan uw website toegevoegd. Zodra u de audio recorder API hebt kunt u geluid van de geluidskaart van uw computer opnemen en geluid van de microfoon. Om uw bezoekers de beste ervaring te bieden, zullen we de toepassing blijven verbeteren, en we ontvangen natuurlijk ook graag uw suggesties over hoe we de toepassing verder kunnen verbeteren.

Hoe u Apowersoft Audio Recorder API gebruikt

1. Selecteer een knop

2. Voer tekst in de knop in

3. Bekijk het resultaat

Start

4. Kopieer en plak de code

Aanpassen

De API laat u het programma ook aanpassen voor uw specifieke vereisten. Indien nodig kunt u ook contact met ons opnemen.

Apowersoft Audio Recorder API Overview

Met Apowersoft Audio Recorder API kune u gratis en moeiteloos geluid opnemen. Drie audiobronnen, waaronder “Systeem Geluid”, “Microfoon” en “Microfoon en Systeemgeluid” zijn beschikbaar. U kunt zelf kiezen op welke wijze u geluid wilt opnemen. U kunt streaming audio opnemen, alsmede muziek, online radioshows, videoconferenties, audiochats, VoIP gesprekken, etc.

Zodra u klaar bent met het opnemen zal het geluidsbestand in een plaatselijke folder worden opgeslagen. Met een enkele klik kunt u het bestand weer opvragen. Vervolgens kunt u het op uw mediaspeler afspelen of naar een ander draagbaar toestel overzetten om later af te spelen.

Correct gebuik van Apowersoft Audio Recorder API

Voor persoonlijke gebruikers, wijzen wij erop dat de licentie voor het gebruik van API effectief is vanaf de datum dat u het begint te gebruiken. U dient er onvoorwaardelijk mee in te stemmen de API uitsluitend voor niet-winstmakende doeleinden te gebruiken. Eventueel gebruik voor advertenties, herontwikkeling of integratie in programma’s zonder hiervoor onze toestemming te verkrijgen, is verboden.

Zakelijke gebruikers die onze API voor zakelijk gebruik of productlijnen willen gebruiken zonder advertenties, kunnen een zakelijke licentie aanvragen door dit online formulier in te vullen. En als u deze overeenkomst namens uw bedrijf sluit, dient u de bevoegdheid te hebben uw organisatie in deze overeenkomst te binden en verantwoordelijkheid te dragen ingeval van enig conflict.