ApowerUnlock werd Gelanceerd

Apowersoft heeft een nieuw product aangekondigd – ApowerUnlock. Zoals de naam aangeeft, is dit een programma dat vooral gebruikt wordt om iPhone/iPad/iPod Touch scherm en Apple ID te ontgrendelen wanneer je het wachtwoord vergeten bent, een gebruikt of tweedehands iOS apparaat krijgt, of wanneer je iOS apparaat vergrendeld wordt na te veel pogingen met een foutief wachtwoord. Om meer te leren over ApowerUnlock download je het programma gewoon via onderstaande knop en kan je alles lezen over de geweldige functies.

Gratis Download
ApowerUnlock werd Gelanceerd

Uitgelichte functies van ApowerUnlock

1. Eenvoudigste interface.

ApowerUnlock heeft een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface, wat het eenvoudig te gebruiken maakt. Je kunt leren hoe je je iOS scherm of Apple ID ontgrendelt door gewoon de richtlijnen en tips op de interface van het programma te volgen.

2. Ontgrendel Apple ID moeiteloos.

ApowerUnlock biedt een makkelijke oplossing voor het ontgrendelen van Apple ID. Het is niet abnormaal dat je het iCloud wachtwoord voor je Apple ID vergeet. In dat geval kan je naar iCloud gaan voor oplossingen. Dat kan echter lang duren; terwijl ApowerUnlock je heel wat tijd kan besparen. Met amper een muisklik kan je het ontgrendelingsproces starten; als je gewoon de eenvoudige stappen op de interface volgt en de instellingen van je iOS apparaat configureert, zal je je iCloud of Apple ID in enkele minuten kunnen ontgrendelen.

Ontgrendel Apple ID

3. Ontgrendel iOS scherm zonder problemen

Het kan voorkomen dat je je iPhone/iPad wachtwoord vergeet, en dan kan ApowerUnlock je daarbij helpen. Het laat je toe om je iPhone/iPad scherm te ontgrendelen zonder een wachtwoord. Het werkt ook goed wanneer je het iOS schermwachtwoord niet kent nadat je een gebruikte iPhone/iPad ontvangen hebt. Daarnaast, als je iPhone/iPad scherm stuk is, en je het wachtwoord niet kunt ingeven om het scherm te ontgrendelen, is ApowerUnlock er voor jou. Wat de reden ook is, ApowerUnlock kan je helpen.

Ontgrendel iOS scherm

Conclusie

Ter conclusie, ApowerUnlock is een ideaal programma voor het ontgrendelen van iOS scherm en Apple ID onafhankelijk van hoe het vergrendeld werd. Als je je iPhone/iPad/iPod Touch per ongeluk vergrendeld hebt, kan je rekenen op ApowerUnlock. Download het programma gewoon en start met het ontgrendelen van je iOS scherm of Apple ID.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 17 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost doorKoen Glazerop naarPersberichten en Nieuws.Laatste update op 06-09-2019

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Gratis Download

Ik denk dat je dit leuk zult vinden!