• Oplossingen voor iPhone Kan Geen Verbinding Maken met ApowerMirror
  avatar
  Apowersoft
  Sleutelbeheerder
  Moderator
  Gesprekken : 31
  Reacties : 38

  Oplossingen voor iPhone Kan Geen Verbinding Maken met ApowerMirror

  Views : 2779 Reacties : 0 Vind-ik-leuks : 0 #1

  Veel iPhone-gebruikers willen een oplossing vinden: iPhone kan geen verbinding maken met ApowerMirror via WiFi. Hier is een gedetailleerde handleiding met de nodige stappen.

  1. Zorg ervoor dat je telefoon en PC verbonden zijn met hetzelfde WiFi-netwerk.
  2. Zorg ervoor dat de firewall op PC ApowerMirror niet blokkeert. Zo ja, dan moet je die blokkering manueel opheffen. Op je PC, open “Controlepaneel” > “Systeem en Beveiliging” > “Windows Firewall” > “Een app of functie toelaten door Windows Firewall”, waarna je ApowerMirror kunt terugvinden op “Toegelaten apps en functies”. Tik op de vakjes “Privé” en “Openbaar” om deze app toe te staan om doorheen Windows Firewall te communiceren.toegelaten apps
  3. Zorg ervoor dat het antivirusprogramma ApowerMirror niet blokkeert. Of je kunt het antivirusprogramma uitschakelen en opnieuw proberen.
  4. Bekijk Bonjour Service op PC. Zorg er a.u.b. voor dat je iTunes geïnstalleerd hebt op je computer en bekijk dan het Taakbeheer om te zien er er verbinding is of niet. Hou “Ctrl + Alt + Delete” ingedrukt op je toetsenbord of klik met de rechtermuisknop op de takenbalk om het Taakbeheer te openen. Bekijk Bonjour Service in “Diensten”. Als het uitgevoerd wordt, kan je erop klikken met de rechtermuisknop en “Herstarten” kiezen om opnieuw te proberen. Als het gestopt werd, moet je er met de rechtermuisknop op klikken en deze dienst starten. Als er geen Bonjour Service in “Diensten” staat, moet je het manueel downloaden op je PC.Diensten
  5. Als je openbare of bedrijfs-WiFi gebruikt. De router van je bedrijf heeft een “AP Isolering” ingeschakeld of de WiFi blokkeerde onze poorten. Consulteer a.u.b. de technici van je bedrijf om dit probleem op te lossen.
  6. Als de bovenstaande oplossingen niet helpen, volg dan a.u.b het screenshot hieronder en zend feedback vanop het bureaubladprogramma en de Android-app. Onze technicus zal het snel bekijken.
   feedback
  Antwoorden
antwoord op: Oplossingen voor iPhone Kan Geen Verbinding Maken met ApowerMirror
Gevorderde modus

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Bericht moet 6 tot 60000 karakters zijn.