• Keep Exif data
  avatar
  Apowersoft
  Sleutelbeheerder
  Moderator
  Gesprekken : 31
  Reacties : 38

  Keep Exif data

  Views : 2112 Reacties : 0 Vind-ik-leuks : 12 #1

  Wat is Exif

   EXIF of Exchangeable Image File Format is het basis bestandstype (volgens JEIDA/JEITA/CIPA-classificaties) dat alle noodzakelijke informatie van afbeeldingen en geluidsbestanden van digitale camera’s, smartphones, en andere scanners bevat. Het slaat de datum en tijd op waarop de afbeelding gemaakt werd, sluitertijd, ISO-instelling en het diafragmanummer. 


  Het ondersteunt verschillende formats zoals JPEG 2000, PNG, en GIF. Sommige formats gebruiken extra metadatalabels. JPEG gebruikt discrete “cosine transform” (DC T) voor gecomprimeerde bestanden, terwijl de TIFF Rev. 6.0 (RGB of YCbCr) voor ongecomprimeerde bestanden is. Op het gebied van audio wordt RIFF WAV samengezet met Linear PCM of ITU-T G. 711 μ-Law PCM om ongecomprimeerde audio en IMA-ADPCM voor de gecomprimeerde bestanden te behouden.

   

  Kwaliteit

  De grootte van het omgezette JPG-bestand is proportioneel met de kwaliteit. De hogere kwaliteit betekent een grotere grootte, terwijl lagere kwaliteit een kleinere grootte betekent. Je kunt de kwaliteit selecteren naargelang je voorkeur.

  Antwoorden
antwoord op: Keep Exif data
Gevorderde modus

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Bericht moet 6 tot 60000 karakters zijn.