Apowersoft Online Screen Recorder

Free Online Screen Recorder
Online Screen Recorder
Beoordeling: 4.2 - Gebaseerd op 101 beoordelingen.

Met Apowersoft Online Screen Recorder kun je op Windows of Mac computers gratis scherm opnemen met geluid - GRATIS! Het is eenvoudig om te gebruiken en je kunt er je hele scherm of een gedeelte van je scherm mee opnemen met gebruik van verschillende modi, waaronder Full-Screen Modus, Custom-Screen modus of Webcam Capute modus, waarmee je audio en video rechtstreeks van programma's als skype en Gchat kunt opnemen.

  • Neem met één klik je PC scherm op
  • Neem onbeperkte hoeveelheden video en audio op
  • Neem beide systemen op plus Microfoongeluid
  • Neem foto's van wat je ook maar wilt
  • Bewerk video's met de krachtige EasyEdit functie
  • Zet je video's om naar elk formaat

Start OpnemenDownload Desktopversie


 

Deze online screen recorder is webgebaseerd, wat inhoudt dat je geen tijd hoeft te verspillen aan het downloaden van programma's. In plaats daarvan open je gewoon de gratis online scherm recorder in je browser en begin je met het opslaan van wat je ook maar wilt, rechtstreeks vanaf je computerscherm. Video's worden standaard opgeslagen als WMV-bestanden en kunnen onmiddellijk online gedeeld worden.

gratis scherm opnemen

Neem met één klik je PC scherm op

Met een enkele klik kun je je online scherm opnemen om te publiceren. Creëer snel alle soorten video's die je maar wilt: handleidingen, lezingen of grappige video's. Met het flexibele ontwerp van Apowersoft Online Screen Recorder kun je gemakkelijk videdoscherm opnemen, in zijn geheel of in gedeeltes.

gratis screen recorder

Neem op wat je maar wilt, voor zolang als je wilt - GRATIS

In tegenstelling tot andere schermopname-tools, stelt deze gratis screen recorder geen beperkingen aan hoeveel je opneemt, zodat je volledige televisieshows of lessen kunt opnemen om later gemakkelijk opnieuw te bekijken.

Tegelijktijdig Video en Audio Opnemen

Tegelijktijdig Video en Audio Opnemen

Als je ooit een video-demo hebt gemaakt, zul je het kunnen waarderen dat je met deze online screen recorder tegelijktijdig video en audio kunt opnemen. Je kunt wat je ook maar wilt opnemen van je computerscherm en het toevoegen aan het geluid van je computer of je microfoon. Dus dat is nog een reden dat deze schermopname applicatie de beste gratis screen recorder is die tegenwoordig beschikbaar is.

video's opnemen

Neem je herinneringen op met gebruik van WebCam Capture-functie

WebCam Capture-functie van de gratis video capture software maakt je leven eenvoudiger met webcam opnemen. Hiermee kan je side-by-side video's opnemen terwijl je populaire chat services zoals Skype en Gchat gebruikt. Bovendien kun je de afmetingen van de camera opnieuw instellen volgens je eigen wensen.

Neem foto's

Met de functie SREENSHOT ANYTHING maak je gemakkelijk een documentaire van je leven

Kom je een interessante foto tegen op internet die je wilt opslaan voor later? Sla het op in .PNG, .JPG, .BMP, .Tiff of .GIF formaat. Je kunt het ook snel even bewerken voordat je het opslaat.

Bewerk video's

Met de krachtige functie van Easy Edit krijg je in minder tijd betere resultaten.

Met deze webgebaseerde screen recorder hoef je niet te wachten tot je klaar bent met opnemen om je video te bewerken. In plaats daarvan kun je terwijl je nog aan het opnemen bent kleuren, vormen, berichten en verschillende icoons zoals pijlen toevoegen met behulp van de toolkit. Het resultaat is een video van hoge kwaliteit die je direct op een website kunt publiceren.

Omzetten naar het voor jou beste bestandsformaat

Je kunt je video's omzetten naar een groot aantal formaten met een paar simpele kliks. Het enige wat je hoeft te doen is Online Omzetten aanklikken en vervolgens de instructies volgen.

Promotie Advertenties

Nieuws

 

Volg ons

Gerelateerde Artikelen

Bedrijfsprijzen
 

Meer Bronnen