Opname Starten

Gratis Online Schermrecorder

Een-klik om te beginnen met uw onbeperkte opnames!

Beoordelingen ( 31 )
Opname Starten
SCROLL

Gebruikershandleiding

Bekijk Videohandleiding

Deze applicatie vereist geen Java Applet, maar u moet een launcher installeren als u het voor het eerst gebruikt. Daarna kunt u zonder beperkingen online scherm opnemen.

Neem Scherm op met een Knop

Deze gratis schermrecorder is webgebaseerd, wat betekent dat u geen screencast software hoeft te downloaden naar de computer om op te nemen. In plaats daarvan, opent u gewoon deze gratis online schermrecorder in uw web.

MEER LEREN
GRATIS
Uitvoerformaten
Exporteer video’s naar MP4, WMV, AVI, FLV, MPEG, VOB, ASF, GIF
Scenario’s
Leg alle soorten activiteiten op uw scherm vast, waaronder video-stream, zelf-demonstratie, live chat en meer.
 • Zeer Eenvoudig Opnemen

  Met maar één klik, kunt u snel elk gewenst soort video creëren: handleidingen, voordrachten, of grappige video’s. Het flexibele ontwerp van Apowersoft Gratis Online Scherm Recorder geeft u de mogelijkheid om met gemak online scherm op te nemen.

 • Leg Alles op het Scherm vast

  In tegenstelling tot andere schermopname-hulpmiddelen, heeft deze online schermrecorder geen beperking voor hoe lang, en wat u opneemt, zodat u eenvoudig hele TV-series of hoorcolleges kunt opnemen voor later gebruik.

 • Flexibele Schermopname

  U kunt of een aangepaste regio selecteren om de activiteit in op te nemen, of u kunt kiezen om het hele scherm op te nemen. En als u wilt, kunt u het ook gebruiken om de webcamera op te nemen.

INPAKKEN

Neem op Veelzijdige Manieren Video op

Naast het opnemen van scherm gelijktijdig met audio, bent u ook in staat om uw webcam aan de schermopname toe te voegen voor het creëren van instructievideo’s. Zowel uw demonstratie als uw schermactiviteit zullen naar behoren worden opgenomen.

MEER LEREN
 • Leg Video en Audio Gelijktijdig Vast

  Deze gratis online schermrecorder geeft u de mogelijkheid om video en audio gelijktijdig vast te leggen. U kunt alles wat u doet, op uw computerscherm opnemen, en het combineren met het geluid van uw computer of uw microfoon. Dit is een reden te meer dat deze schermopname-applicatie de beste schermrecorder is.

 • Voeg Webcam in Gedurende de Opname

  Deze gratis webcamera-recorder maakt uw leven eenvoudiger omdat u in staat bent om meervoudige webcam-video’s naast elkaar op te kunnen nemen met het gebruik van populaire chat-diensten zoals Skype, GoToMeeting en vele anderen. Bovendien kunt u de grootte van het camerabeeld wijzigen zodat deze aan uw exacte wensen voldoet.

INPAKKEN

Bewerk Screencast in Real Time

Maak uw opgenomen video instructief door tijdig te annoteren met regels, tekst, toelichtingen, hoogtepunten en meer.

MEER LEREN
 • Maak Annotaties Tijdens de Opname

  Met deze webgebaseerde schermrecorder, hoeft u niet te wachten tot u klaar bent met opnemen om uw video bij te spijkeren. In plaats daarvan, kunt u gedurende de opname met de gereedschapskist kleuren, vormen, notities en verschillende pictogrammen toevoegen. Het resultaat is een video van hoge kwaliteit die u direct op een website kunt publiceren.

 • Meervoudige Uitvoerformaten

  Door een paar keer te klikken, kunt u uw opgenomen video’s naar een breed scala aan formaten exporteren. Met de gewenste formaten, bent u in staat om het bestand eenvoudig te leveren via internet, het te bekijken op mobiele apparaten, het op te slaan op uw harde schijf en nog veel meer.

INPAKKEN

Eenvoudig Video Opslaan en Delen

Als u klaar bent met de screencast, kunt u de video op de lokale schijf opslaan, of deze gratis naar de cloud-ruimte uploaden. Als u uw werk in de cloud opslaat, kunt u dit eenvoudig met vrienden of collega’s delen door het zenden van een link naar uw sociale netwerk of via andere kanalen.

MEER LEREN
 • Video’s Opslaan op de Lokale Schijf

  Als u klaar bent met de opname, wordt u doorgestuurd naar de uitvoeropties voor het bewaren van de video in een lokaal bestand. Als u een gewenst formaat voor uw specifieke behoeften selecteert, krijgt u een video van hoge kwaliteit veilig op uw harde schijf.

 • Video’s Uploaden naar de Cloud-ruimte

  Als u uw screencast liever in de Cloud opslaat of u wilt het efficiënt via internet met anderen delen, dan kunt u uw werk uploaden naar videoportalensites zoals YouTube, Vimeo, etc. Het is een mooie ruimte voor het bewaren en beheren van uw opgenomen bestanden. Daarna kunt u zaken delen door het maken van eenvoudige kliks.

INPAKKEN

Makkelijkste Interface

 • voornaamste interface
 • audio-ingang
 • instellingen configureren
 • opname annoteren
 • opslaan als videobestand
 • opties voor uploaden

  Waarom Gratis Online Schermrecorder Kiezen

  Beoordeling: 4.6 - Gebaseerd op 9767 beoordelingen. 31 recensies
  • Dit is de applicatie die ik gebruik als ik videohandleidingen wil maken, het is tamelijk eenvoudig te gebruiken en ik kan zelfs regels en woorden aan de opname toevoegen, dit maakt mijn video levendiger.

   De applicatie werkt net zo goed als hij geadverteerd wordt! En de opgenomen video kan lokaal worden opgeslagen op mijn computer of naar YouTube worden geüpload.

  • Ik heb zo een geluk dat ik deze geweldige applicatie gevonden heb. Ik heb zoveel schermrecorders gebruikt, maar de meeste hebben een beperking voor de opnametijd. Maar Apowersoft niet. Het is echt een gratis hulpmiddel dat men kan gebruiken!

   Het is waarschijnlijk de beste gratis schermrecorder die ik ooit ben tegengekomen. Gratis te gebruiken maar het biedt zoveel te kiezen opties. De bediening is tamelijk eenvoudig en de video komt met goede kwaliteit. Het doet alles wat ik wil en ik vindt het heel erg leuk!

  • Geweldige webgebaseerde schermrecorder met een schone interface! En het real-time bewerken is zeer indrukwekkend.

   Ik weet het via een vriend. Na het opnemen van een video, vond ik het inderdaad behoorlijk goed. Het biedt verschillende opname-resoluties en videoformaten om uit te kiezen.

   Online Schermrecorder Commentaar

   Plaats een Opmerking

   Voer uw naam in!
   Voer tekst voor uw opmerking toe!

   Opmerking (21)

   • Yes! Nu kan ik eindelijk uploaden naar youtube! Dank je!
    0
    0
    0
    Reageer
    • Hallo na het opnemen en streamn via bijv youtube is het beeld wazig at ik heb opgenomen, hoe kan dat? Als ik gewoon het filmpje via mijn map bekijk in mediaplayer dan is het ok.
     0
     0
     1
     Reageer
     • Hallo, Ik denk dat dit is niet het probleem van de video zelf. YouTube zal de videokwaliteit aanpassen aan uw snelheid van het netwerk en u kunt het veranderen door jezelf.
      0
      0
      0
      Reageer
    • Perfect concept! het lijkt me best alles zo te houden en het niet betalend te maken(ads op de site zelf gaat natuurlijk wel) zo gaat het het snelst populair worden en gaan velen het gebruiken.
     0
     0
     0
     Reageer
     • Ik wil graag mijn scherm opnemen maar`ook met mijn webcam tegelijk. Dus dat als ik een game speel dat ik mezelf onder in het scherm zie. welk programma kan ik daar voor gebruiken?
      0
      0
      1
      Reageer
      • U kunt Apowersoft Online Screen Recorder gebruiken. Het kan het scherm en webcam opnemen met de sametime.
       0
       0
       0
       Reageer
     • ik vind het een best wel prima programma alleen nu als ik wil opnemen dan staat er applicatie en dan een vinkje terwijl ik nog niet op rec heb gedrukt...
      0
      0
      1
      Reageer
      • Hallo, kunt u uw stappen te bevestigen door te verwijzen naar onze handleiding hier . Als u een probleem daar , stuur ons dan je bestand in te loggen in het menu feedback.
       0
       0
       0
       Reageer
     • 1
     • 2
     • 3

     Beoordelingen en Nominaties

     Ondersteuning
     Deel
     Beoordelingen
     Reageer
     Terug naar boven

     Apowersoft celebra com todos os Atletas! Saiba Mais

     Verkrijg direct 50% Korting & Alle Apowersoft Gratis!
     Meer te Weten Komen